СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 96 292
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 740
ами аз още на обяд изпратих учтив имейл на софийското, но никой не благоволява дори да отговори нещо кратко и вежливо - убедена съм, че всяка институция има човек, който отговаря за кореспонденцията по електронен път и не разбирам защо не си изпълняват задълженията

# 1 741
  • Пловдив
Не разбирам наистина каква е причината в София да се бави тази статистика. Да беше нещо кой знае какво, а то си е база с данни, от която просто трябва да се извади един отчет и нищо повече.
Б@си, ще ида аз да им я направя най-накрая.  #2gunfire

И аз имам такова намерение за Пловдив, за половин час работа и съм готова.  Rolling Eyes

# 1 742
  • София
убедена съм, че всяка институция има човек, който отговаря за кореспонденцията по електронен път и не разбирам защо не си изпълняват задълженията
Да, ама имат и срокове  - обикновено едномесечни  Mr. Green

# 1 743
  • София - Рим и обратно
Ох, всяка година едни и също разправии с тези статистики. Всеки път различен диапазон, в пдф файлове. Голяма каша. Толкова ли е трудно да се качи екселски файл с оценките по БЕЛ и МАТ, входящи номера и пол? Айде ако искат входящите номера да ги скрият, нека сложат един пореден номер. Такава статистика ще си спретнем за две секунди и хич няма да ги тормозим.

Тук явно болшинството си нямате идея как се работи в МОН Laughing. Визирам темпове, координираност и съгласуваност между отделите. В състояние са да изискат една и съща справка около 68 пъти, данните за която е в собствения им регистър Joy. Уникални са... Много искате от тях тук.

# 1 744
абе мами...... пуснах ви линк...... гледайте там - статистика за Пловдив, разширена

# 1 745
Дали правилно съм разбрала- статистиката важи само за първи модул ли?

# 1 746
  • Пловдив
абе мами...... пуснах ви линк...... гледайте там - статистика за Пловдив, разширена
G..D.. Много благодаря за линка   bouquet

в диапазона, който ме интересува, а именно:
11.28 - 11.289

тази година има 3 момичета + 52 (с натрупване),

а миналата година 6 + 69

т.е. харесва ми!  Mr. Green

# 1 747
Айде да те повторя и аз.  Grinning

Статистика - Пловдив

# 1 748
  • София

11.28 - 11.289

а миналата година 6 + 69

20 момичета надолу - това е сериозно.

# 1 749
За Пловдив. Съгласно информацията от сайта на РИО сме сред първите 27 момичета.
11.28 - 11.289

а миналата година 6 + 69

# 1 750
Дано и за София да е такава тенденцията, ама едва ли

# 1 751
  • София
Дано и за София да е такава тенденцията, ама едва ли
Повярвай,  няма да има покачване или поне, недрастично.

# 1 752
ох много ми се иска да е така, че при девойките е трудно, а и сме на кантар с 34.383

# 1 753
  • София
Браво на Пловдив - много хубава статистика са направили - простичко и ясно.

# 1 754
ох много ми се иска да е така, че при девойките е трудно, а и сме на кантар с 34.383

И ние сме така - 34,276. Нали за София става въпрос? РИО София изобщо не вдигат нито един телефон, а от МОН казаха, че щели утре да излезе статистиката за София

Общи условия

Активация на акаунт