Парфюмни размисли и страсти - 181

• 59 729
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
Ауууууу объркала съм парфюма Miss Charming имам  Embarassed
И да не е спам, ако някой има някакво количество от аромат на The Different Company (без pure eve), или нещо на Profumum Roma, много ще съм благодарна да го донесе  Praynig

# 211
  • София
Цитат
Калинче, моля те ако идваш, вземи пак твоята Молекула 01, за да ги сравним с моята

Ще дойдем с молекулата, ще взема и Балкис и Соления ветивер на The Different Company, както и Jour  Absolu.
Ако някой има би ли взел Essence Aromatique Bottega Veneta? И мъжката Венета? Praynig
А, ще взема и локума на СЛ ако някой иска малки отливки.

# 212
  • София
Цитат
Калинче, моля те ако идваш, вземи пак твоята Молекула 01, за да ги сравним с моята

Ще дойдем с молекулата, ще взема и Балкис и Соления ветивер на The Different Company, както и Jour  Absolu.
Ако някой има би ли взел Essence Aromatique Bottega Veneta? И мъжката Венета? Praynig
А, ще взема и локума на СЛ ако някой иска малки отливки.

Супер! Аз имам виалче от Essence Aromatique Bottega Veneta! Ще го взема!  Peace

# 213
  • The Evergreen State
Здравейте момичета  Hug

При нас още не са настъпили големите горещини и на мен ми се носи нещо класическо френско като аромат макар да знам че дори и да купя такъв той съвсем скоро няма да стои добре като напече. Но какво да правя, все към такива ме влече: колебая се между Мис Диор, Пантерата на Картие, Баленсиага Парис, Ла ви е бел, Шанел о премиер, може и да пропускам някой..кой казва че вече нямало хубави парфюми  Flutter Peace

P.S. А, да, забравих Шалимар Инициал, Далия Ноар и Вери Ирезистибъл.

Последна редакция: нд, 08 юни 2014, 20:33 от Athena

# 214
Аааа Шанел О Премиер си стои божествено и в голяма горещина. Heart Eyes

# 215
  • Belgium

+1  Heart Eyes

# 216
  • София
Момичета, ето за този блог-пост говорех днес Simple Smile
http://boisdejasmin.com/2014/06/pleasures-and-no-guilt.html

# 217
Момичета, ето за този блог-пост говорех днес Simple Smile
http://boisdejasmin.com/2014/06/pleasures-and-no-guilt.html

Чудесен е! Heart Eyes

# 218
Много слънчева и приятна среща беше днес момичета  Hug
А статията след малко ще е основа на рецитал за one man audience  Twisted Evil

# 219
  • Франция
Здравейте момичета  Hug

При нас още не са настъпили големите горещини и на мен ми се носи нещо класическо френско като аромат макар да знам че дори и да купя такъв той съвсем скоро няма да стои добре като напече. Но какво да правя, все към такива ме влече: колебая се между Мис Диор, Пантерата на Картие, Баленсиага Парис, Ла ви е бел, Шанел о премиер, може и да пропускам някой..кой казва че вече нямало хубави парфюми  Flutter Peace

P.S. А, да, забравих Шалимар Инициал, Далия Ноар и Вери Ирезистибъл.
И тука големите горещини не са дошли още. Редувам Шамад и Жики според това дали искам да се чувствам Жена или Мъж  Mr. Green

# 220
Ели, мерси за линка.
Чудесен следобед прекарах с вас, мацки. Благодаря ви. Успях да си харесам много Jour d'Hermes Absolue. Чуден грейпфрут, доста променящ се и хладен. Класическият жур ми е твърде цветен и монотонен, а този - вълшебство. И сега е тъкмо за топлото. Ще го мисля.
Удивена съм и раздвоена от "мокрите налъми" на Maison Martin Margiela. Отивам да му чета състава, защото днес бях точно като една от девойките тук.  Душа- потрисам се. Пак душа- пак се потрисам. Едновременно ужас и привличане. Не бих го носила, но за разучаване е страшно интересен.

# 221
  • София

Точно се чудех дали би бил подходящ за лятото, понеже го имах преди време, но беше студено.
Щом стои добре и на топло, ще го придобия скоро значи.  Simple Smile
Много харесвам този парфюм.  Heart Eyes

# 222
  • София
Момичета,
Скрит текст:
минавам да сложа една малка почерпка, понеже имахме хубав личен празник вчера:

и съответно нямаше как да дойда на срещата... Много искам да се запозаня с Jour d`Hermes Absolu!  Grinning  Лятото вече настъпва по-смело и започвам да мисля в посока летни аромати.

# 223
  • София
Мацки, да питам - Ком де гарсон само в първия Олфактив ли има?

# 224
  • София
Ели, благодаря! Hug

.♥.Петя.♥., честито!  Hug Хайде следващия път обезателно.

И аз изкарах си страхотно на срещата! Както винаги! Имаше много неща, които не бях пробвала.
Потвърждавам: Jour d'Hermes Absolue е по-хубав, по-наситен (поне за мен)! Наистина си заслужава мисленето.

Vrabcho_, тъкмо се чудех кой точно беше "мокрите налъми"? Аз не посмях да го тествам на кожа, въпреки, че обсъждахме, че се развива доста. Стигнах само до потрисане, без привличане!  Mr. Green А като гледам, наистина е харесван аромат. Ей, много мазохистки има, многооо.  Mr. Green

На тази среща най-голямо внимание ми направиха: Eau de Lierre Diptyque (прекрасно начало с този бръшлян, за съжаление цикламата накрая ме отказа, но дори и тя е много хубава), Eau du Sud Annick Goutal, Trefle Pur Atelier Cologne, Jour d'Hermes Absolue, Extravagance d'Amarige Givenchy, Eau de Pamplemousse Rose Hermes (бях забравила колко е хубав). Но преоткрих и най-много пожелах Средиземноморските градини на Хермес!  Heart Eyes Blush

И сега един въпрос: Познавате ли някоя от тези двете лимитки от 2011: Ange ou Demon Le Secret Poesie d’un Parfum d’Hiver Givenchy и Very Irresistible Poesie d’un Parfum d’Hiver Givenchy ? Предлагат ми ги за размяна и се чудя кой да избера!  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт