Парфюмни размисли и страсти - 181

• 59 481
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
  • Belgium
И при мен бронзовата богиня е нетрайна, но и аз много си я обичам  Laughing

# 466
Пък аз съжалявам, че го разкарах, а и вече не се намира, за Бронзовата богиня иде реч де.....Ако на някой му е омръзнал Hug

Ковачева, честита нова придобивка, онова за моногамията ще го подмина, но разкажи повече за него/ парфюма де/, че слюноотделям при вида на пирамидата Flutter

# 467
  • sofia
  И все пак някой ,ако знае къде в София  има  Lovely SJP ,  да ми подскаже,че аз съм малко "око да види,ръка да пипне" Rolling Eyes

# 468
  • Germany
Un Crime Exotique, Силви, си е слюноотделящ от всякъде Grinning
Много пъти съм писала за него и не искам да ставам досадна, но в кратко: Това е Коледа в бутилка, топлината на семейната сбирка, веселата глъчка, това са печените ябълки на баба ми, ябълков щрудел с канела, греяно вино с подправки, цепеници в огнището, коледния базар във Виена, лебкухен и захаросани бадеми, чай от джинджифил и звездовиден анасон и всичко това подплатено с уникалната дървесна база на Пиер Гийом Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Пробвах го преди време точно по Коледа във Виена и не спрях да мисля за него (Парфюма, не Гийом Mr. Green). Спря ме единствено сбърчения нос на приятелката ми, която ме пита - И ти искаш да миришеш на товааа?! Mr. Green Mr. Green Мдаа, точно на това искам да мириша, може пък това да е завръщане към гурметата newsm78
 Lovely SJP съм виждала в МОЛ-а на Стамболийски и в магазина на Красно село Peace

# 469
В мола на Стамболийски няма отдавна, само в квартални магазини. Peace

# 470
Реакцията на приятелката kovatcheva ми напомни на майка ми преди няколко дни, когато след дълго въртене на очи ми каза притеснено, че мириша на сладкарка, на която току що й е приключил работният ден. Виновникът - http://www.fragrantica.com/perfume/Laurence-Dumont/Vanille-Bourbon-8477.html  Laughing

# 471
  • София
Денси, ти си късметлийка, щом Бронзовата богиня ти трае цели 4 часа.  Laughing Новата, при мен е - средно 2.

Аз успях да тествам ( с разносване) новата Теракота на Герлен и ако не я намеря , ще си я поръчам от чужбина, където не се бият за нея.  Grinning Не мога да повярвам, колко ми хареса при носене, с цялата си белоцветност. Бутилката е разкошна. Heart Eyes Приглушен е. Усещам го добре вече 6 часа. Просто напомня за себе си от време на време, от тилът ми.  Heart Eyes

Ковачева ,добре дошла! Аз вече броя дните до морето ( цели 13).

# 472
Случайно някой някъде да е виждал
Скрит текст:
Свързан е със спомени от детството ми, много ми се иска да имам някакво малко количество от него.

# 473
Ковачева, много ти благодаря!  bouquet
Да си го пръскаш с кеф Hug
Много добре ми звучи. Heart Eyes

# 474
Искам да си поръчам по интернет парфюм Aftelier.Никъде не намирам бг сайт за поръчка .Помагайте.Благодаря

# 475
  • sofia
 Учудващо днес харесах Giorgio Armani Si ,но не мога да преценя дали е зимен или става за жегите  newsm78

# 476
Учудващо днес харесах Giorgio Armani Si ,но не мога да преценя дали е зимен или става за жегите  newsm78
Не става въобще. Задушлив става и силно химичен. Peace

# 477
  • sofia
Благодаря Densi ,още го усещам ,но не ме дразни .
Тези дни съм на разузнаване ,но повече от един на ден не мога да понеса

# 478
Моля, кажете, ако знаете, каква е цената на 50 и 85 мл на Jour d`Hermes Absolu по летищата?

# 479
  • някъде под слънцето...
Честито на всички за новите придобивки.

днес ходих на лов за бабички.Отстрелях By. На D&G,Action Trussardi,Machacar Rochas За награда получий 2 Commeñ des garcons.
В резюме  от бърз тест първият тръгна с една остра лавандула  която за щастие после изчезна.Вторият са свои цветя,а третият.....мммммм красота.Въпреки, че е мъжки  поведе класацията.Разкошен дървесно кожен шипър.Жесток.
последният голяма част от вас познават.
преди време бях в магазина на желанията и се запознах с новите привета на Армани, В общи линии са реформулирали старите.Пробвах и тези на Loewe интересни са, но като цени са по скъпи от ексклузиви на Диор.Обаче Уда от приветста на D&G определено предизвика вниманието ми име бъде удостоен с втори тест.

Общи условия

Активация на акаунт