Парфюмни размисли и страсти - 181

• 59 581
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
И при мен са много трайни.

# 451
  • Велико Търново
Аз съм набелязала Narciso Rodriguez for Her (EdT) / в черно шише, с розов надпис/ за проба, за есента ли е по- подходящ ?

# 452
Аз съм набелязала Narciso Rodriguez for Her (EdT) / в черно шише, с розов надпис/ за проба, за есента ли е по- подходящ ?

Моят е същият. Снощи бях с него, тази сутрин все още го усещам. Ползвам си го целогодишно, без да се съобразявам с времето, винаги ми стои добре.

# 453
  • Велико Търново
Много ти благодаря за отзива, Pipi  bouquet

# 454
И при мен Нарцисо изобщо не е траен. Отлита за час. Имах го и се разделих с него и честно казано не смятам да го подновявам, въпреки че ароматът много ми харесва.
Нилските градини ми траят много, както и Жур.

# 455
  • София
Имала съм и двата Narciso (черния и розовия) като предпочитанията ми клоня към розовия (EDP). Трайност стабилна, ползвах ги предимно пролет-есен, лятото ми идват задушаващи. Напоследък една колежка идва на работа с Guerlain Idylle EDT. Страшно й отива, много прилича на Narciso Rodriguez for Her EDP/EDT.

Вчера се запознах с Guerlain Terracotta Le Parfum.   bouquet Не ми хареса. Тиарето страшно ме дразни. Не е само в този парфюм, навсякъде. Просто не е моя аромат, чъпреки че е харесаван, но отчитам факта че е изпипан майсторски. Изненадващо от тестваните няколко ексклузива на Шанел страшно ми допадна 1932. До края си остана хубав (даже меко казано)!  Simple Smile

# 456
  • София
Къде го тества? Днес го търсих, даже току - що питах в другата тема, че не го открих в Дъглас и Сефира.

# 457
Къде го тества? Днес го търсих, даже току - що питах в другата тема, че не го открих в Дъглас и Сефира.
Моя тества на гримова среща.  Peace Отговорила съм ти за парфюма в другата тема. Най- добри звъни наред по телефоните в магазините Дъглас и БЗ да провериш дали някъде сличайно не е останала някоя бройка ако го искаш. Съветвам те първо да звънеш в Сити центъра БЗ, а тестер има със сигурност но без наличен продукт в Дъглас Сердика. Сега ми дадоха блотер. Не знам какво има там в БЗ, звъни и там.

# 458
  • София
 Hug Мерси, Денси. Хич не съм свикнала да се "бия" за продукти Crossing Arms

# 459
Hug Мерси, Денси. Хич не съм свикнала да се "бия" за продукти Crossing Arms
Ти си знаеш. Peace Аз съм свикнала и не ми прави никакво впечатление вече, но и се подготвям отрано.

# 460
  • Germany
Привет Hug
Върнах се. Изкарах почивката с два парфюма при 4 налични. Парфюмната (и не само Wink) моногамия не е за мен.  Хубаво, че го осъзнах навреме, преди да се разделя с любими неща, за които после да съжалявам. Да ви се похваля, че вече си имам дълго мечтаният и дълго преследван http://www.fragrantica.com/perfume/Parfumerie-Generale/Private-C … otique-10079.html и съм много, много щастлива Heart Eyes Heart Eyes. Е, ще си го ползвам само по Коледа, но пък празникът ми ще бъде пълен с него. Рядко вече ме радва покупка на парфюм, но за този ми е много драго Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много се радвам, че Hermes са налични официално вече в България Heart Eyes. Друго е, любими неща да са на една ръка разстояние. Не обичам всичко на бранда, но пък любовта ми към водата на чудесата, еликсира и амбровото мерве е взаимна и всеотдайна. На морето получих купища комплименти за амбровото мерве, и то от хора, които въобще не са заразени парфюмно или от непознати.
Покупката на For Her в която и да е версия никога не е излишно. Това е от малкото много женствени и интимни парфюми, които винаги са на място и стоят добре почти на всички. Признавам, че съм употребила доста от него и ми е поомръзнал, но дори да спра да го усещам, околните, и най-вече ММ го  забелязват Wink Flutter Предупреждавам обаче, че теста е задължителен, защото при някои излиза една мухозолена или потна нотка, която може да ви съсипе хубавото усещане.

# 461
Ковачева, добре завърнала се, хайде много ми липсваше! Честит парфюм и с мого радост да го ползваш. Вземи го утре, а аз ще взема Герлена. Heart Eyes Hug  bouquet

# 462
  • София
Добре, че знам от кой етаж на блока се носеше днес Табако Ванил, иначе трябваше да обикалям от врата на врата  Wink
Утре е мой ред  Peace

# 463
Момичета, нахлувам с един въпрос: траен ли е Bronze Goddes на Есте? В търсене съм на нещо лятно... Много харесвам и черната орхидея и средиземноморските градини на Ермес, но сякаш не е много подходящ за лятото  Confused

# 464
Не много, към 4 часа някъде. Peace Аз обаче много си го харесвам, много! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт