Парфюмни размисли и страсти - 181

• 59 448
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Адикт /новия/ Peace

# 541
  • Варна
Моля ви ,обърках се с тези Адикти вече. Бяхте споменали (не помня кой),че първата версия била най-добра .Може ли линк към нея. baby_neutral

# 542
E тогава летен Елиън със сигурност. Peace

# 543
Ако говорите за Елиън на Тиери Мюглер това е отрова за мишки ,как летен,неговите парф.поразяват всичко в радиус 1 км.Адикт на Диор сигурно визирате ,по става ,но лично мен не ме радва.За лято нещо свежо като Версаче -Версенс,Исей Миаки -Асцент,Сисли- водите 3 бр.

# 544
  • София

И този сайт Parfimo.bg само на мен ли ми прилича на енцо

Приличат си, да. Седалището им е в същият град - Сливен.

Аз бих избрала летния Елиън, ако дилемата е между двата парфюма.Новият Адикт , не ми харесва (ЕДТ), супер обикновен леко бозав.

# 545
Ако говорите за Елиън на Тиери Мюглер това е отрова за мишки ,как летен,неговите парф.поразяват всичко в радиус 1 км.Адикт на Диор сигурно визирате ,по става ,но лично мен не ме радва.За лято нещо свежо като Версаче -Версенс,Исей Миаки -Асцент,Сисли- водите 3 бр.
Не бих се изразила така за парфюм, който си е направо шедьовър, но щом смяташ.  Laughing
В известен смисъл това важи и за Елиън, защото колкото и да е масов и копиран,явно е доста харесван и едва ли може да се сравни с отрова за мишки.  Joy

# 546
  • Sofia
   Момичета, получих едно виалче на мъжкия парфюм YSL L'Homme, в чийто аромат любимият просто се влюби. Чудим се дали да си го вземе, но това, което го притеснява, е, че не е особено дълготраен – четох и ревюто във Фрагрантика и е точно така, за жалост. Проблемът е, че той харесва парфюмни бомби, с които, като се напръскаш сутринта, усещаш аромата и привечер.

Сещате ли се за някой парфюм, който да е много подобен на него като аромат, но да е значително по-дълготраен, или да вземем този, щом го е харесал, пък да се примири с малката издръжливост? Rolling Eyes

Благодаря ви предварително!  bouquet

# 547

kabo6ar , Alien e доста сложен парфюм. Но определено е различен, екстравагантен и предизвикателен.
Новият  Alien Eau Extraordinaire

е доста различен от оригинала, по-масово се харесва, не е толкова фрапиращо странен.

Но пък аз имам една смес от Alien and Angel, която харесвам много, а двата парфюма по отделно не са ми любими.

# 548

kabo6ar , Alien e доста сложен парфюм. Но определено е различен, екстравагантен и предизвикателен.
Новият  Alien Eau Extraordinaire

е доста различен от оригинала, по-масово се харесва, не е толкова фрапиращо странен.

Но пък аз имам една смес от Alien and Angel, която харесвам много, а двата парфюма по отделно не са ми любими.
Е признах те отвсякъде.Все си мисля ,че аз нещо съм се прецакала по отношение на парф. Всички ми са масови или непоносими,но два на Тиери М. в съчетание направо ме срази.  bouquet  bouquet  bouquet

# 549
Здравейте и от мен.   bouquet Отдавна следя темата, но сега се престраших да пиша.
Днес съм със Tom Ford - Tabaco Vanille, който купих уж за подарък на мъжа ми за рождения му ден.  Mr. Green Обаче не е много траен при мен, въпреки силния му аромат, след 3-4 часа едва се усеща. Не мога да си го обясня, обикновено парфюмите ми издържат цял ден. Много разочароващо особено предвид цената му.  Rolling Eyes

# 550

И този сайт Parfimo.bg само на мен ли ми прилича на енцо

Приличат си, да. Седалището им е в същият град - Сливен.

Е, как така седалището в същия град? Искаш да кажеш, че седалището на енцо също е в Сливен? Не са ли в Чехия те? Shocked
Впрочем, ще поръчвам от посочения сайт, има 1 парфюм, дето само там откривам на много семпла цена. Имала съм го преди 25 години, познат аромат, да видим сега. Освен това ще поръчам 1-2 проби, мисля да взема проба и на някой парфюм, който съм имала, за да проверя дали ще е същия аромат....да видим може ли да се има доверие за по-скъпи поръчки. Rolling Eyes Ще пиша после.

# 551
И аз съм решила да купя един Серж от profimi.bg и се чудя дали е възможно да има менте на точно този магьосник?
Ън, а кой е този твой стар любимец?

# 552
Има ментета Серж и още как, освен това бутилките му не са капсуловани, а са на винт и вътре може да се сипва каквото и да било. Никога не бих рискувала. Peace

# 553
  • Sofia
Цитат на: Karen нд, 14 окт 2012, 13:58
...съм отегчена от всичките си парфюми. Искам нещо различно, но не зная кое е.
Знам само , че е нещо нито твърде сладко, нито горчиво, не е шипрово, изявено смолисто или подправково. С малко кожа, но без да е животински или химичен. Цветно, но не моноаромат, нито мазен или твърде белоцветен...  В никакъв случай плодов.  Искам да е елегантен и присъствен, без да е тих, нито обсебващ пространството и крещящ.
Т.е. знам какво не искам да е, но не знам какво искам.  

Намерих го и от две седмици всеки ден съм с него, вече стопих 20 мл.
Fan di Fendi Leather Essence 2014 е точно  това, което исках от толкова отдавна и напълно съответства на описанието горе .  Heart Eyes Младежки , но не по онзи наивен плодово-цветен начин ,  а като красиво и образовано момиче , израснало в космополитен град.
В него цветята са далече от баналната живопис и в комбинация с кожата (която за мен е бежов велур) ми дава ново усещане. В Ботега Венета ми липсваше жизненост, в коженото Фенди всичко си е на мястото. Не очаквах от този бранд да излезе нещо, което да ме впечатли.  Laughing
Предполагам, че на някои опитни носове ще се стори посредствен, а на нетренираните особен, но за мен е нирвана след всички атомни  бомби и  компоти, които срещнах в годините.  Grinning

# 554
  • София
Такааа, да ви се отчета Simple Smile

летище София:
Jour d'Hermes Absolu - 50мл e 60/66 евро (в зависимост от дестинацията), 85мл е 83/91 евро, 30мл е 42/46 евро
от Чудесата има само водата, 100мл, цената е 69,50/77 евро

Брюксел:
Jour d'Hermes Absolu - 50мл e 72,90 евро, 85мл е 99,90 евро, 30мл е 50,50 евро. Имаше и рефил 125мл, цената е 97,90 евро.
Чудесата:
Еликсир 50мл е 75,50 евро, 100мл е 104,90 евро
Водата 100мл е 92,90 евро
Амбър - 100мл е 104,90 евро

И преди да съм забравила, Свежият Тер д'Ермес ми отнесе главата Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт