Парфюмни размисли и страсти - 181

• 59 259
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
  • Чехия
Здравейте момичета,
какво ще кажете за това  http://www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Santal-Blush-12766.html
Последната ми лудост е сандалово дърво и купих това    http://www.fragrantica.com/perfume/By-Kilian/Sacred-Wood-23897.html   ,прекрасен е влюбена съм в него ,но за съжаление не ми е траен.
Благодаря предварително.

# 661
  • София
Здравейте момичета,
какво ще кажете за това  http://www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Santal-Blush-12766.html

Обожавам го, но в него усещам предимно кокос и кокосово мляко, а сандаловото дърво не е така застъпено, както предполага името на парфюма. Шлейфов и забележителен е.

# 662
  • Чехия
Уфф,така си помислих че е моето сандалово дърво,но още не съм го отписала де.Ще чакам още мнения ако има такива
Благодаря ти Bettie Rage Simple Smile

# 663
  • Там, където ме обичат
Момичета и момчета, някой ще се изкаже ли ласкаво за поръчка на сляпо на Берлинчанката?
Интересува ме розата каква е - лека, балансирана или натъртваща.
Не че е много страшна една роза - щом други неща не могат да ме съборят,
розата ли ще ми се опре.  Mr. Green

# 664
Млада, хубава роза е Берлинчанката. Обичам я! Heart Eyes

Сантала на Том Форд го усещам като Bettie Page точно. Много го харесвам, много!

# 665
Само да кажа, че снощи нахлух с 200 в метрото окъпана от глава до пети с Айгнер-а......евакуация нямаше, натръшкали се след мен тоже. Извод: не е Хирошима, но се чувствах добре, че никой не се отъркваше в мен в метрото  Mr. Green

И имам нещо на ръката си, заради което сънят ми тази нощ ще бъде нарушен..... Ели, лоша си  hahaha

# 666
  • София
По повод сандалите и нетрайността - тези дни нося постоянно Santal Massoïa. Цели два пъти изпаднах в познатата самозаблуда "Яй какво мирише така хубаво - а, това съм аз" Crazy
Иначе е кратък - след 5 часа е като отрязан с нож - нито следа.
Но така или иначе може би само 3-4 от парфюмите ми са истински трайни, и точно тях нося всъщност най-рядко. Не знам защо е така.

# 667
  • Там, където ме обичат
Но така или иначе може би само 3-4 от парфюмите ми са истински трайни, и точно тях нося всъщност най-рядко. Не знам защо е така.
Я, и аз така. Синият час много, много рядко го нося. Той и не е за честа употреба, де.  Peace
Но пък егасиму и трайността.

# 668
kabo6ar, на мен не ми мирише на сироп, но тъй като работех с деца и се съобразих с тяхното мнение.
Обожавам го, но в него усещам предимно кокос и кокосово мляко, а сандаловото дърво не е така застъпено, както предполага името на парфюма. Шлейфов и забележителен е.
Аз откривам топлата вода с това мнение и сега сън няма да ме улови, докато не се докопам до малка отливка, ако някой има на сърце Hug. Дали пък това няма да е аромата, който ще ме извади от парфюмната апатия Laughing

И тази вечер открих една уникална комбинация Crazy Тере  д' Ермес в комбинация с кожено яке, върху мъж. Е, няма такава божествена миризма. Heart Eyes

# 669
  • Там, където ме обичат
goddess, на въпросното кожено яке, под което е въпросния мъж,
със сигурност ще му отива и Noir TF. Не знам защо, но това си представих.  Wink
А че Тер-а на Hermes е страхотен, всички сме убедени.  Peace

# 670

Искам да попитам защо не мога да си усетя парф.Всъщност знам,че ухая ,но не го хващам.Чувала съм,че ако  е така значи е твоя парф.Сега обмислям да окъпя някоя приятелка за да му се насладя(за еликсира говоря).М/у другото днес трябва да получа жур-а и прикл.с ермес за това лято.Даже обещавам повече нищо да не купувам ,чак на зима.Хубав ден на всички

# 671
  • София
Сега сутринта се нафъщях предоволно именно с Terre d'Hermes EDT. Бях забравил колко много го харесвам...Е, не нося днес кожено яке, но му се наслаждавам максимално.  Simple Smile
Между другото, новата му свежа версия - Hermes Terre d'Hermes Eau Tres Fraiche също е страхотна! В нея липсва тази подправъчност идваща от пипера, както и сухото, землисто усещане от ветивера, но пък искрящата свежест и звънливи зелени акорди са още по-засилени  Crazy

По принцип не си падам по свежите версии на парфюмите, но специално тук, смело мога да кажа, че Hermes са направили убийствен летен аромат. Излишно е да казвам, че трайността и шлейфа му са чудесни, което го прави още по-уникален, защото знаем, че като цяло летните предложения често не са особено трайни...Така че, тествайте въпросната свежа версия за вашите любими мъже- мисля, че е невъзможно да не го харесат... Simple Smile

хубав петък от мен

Последна редакция: пт, 04 юли 2014, 10:57 от Deetron

# 672
Искам специално да благодаря на Ковачева за насоката към парфюма Ванилия-Личи на Корес. Heart Eyes Hug  bouquet Вчера го купих и не мога да му се нарадвам. Покрива всичките ми нужди от плодова сладост в момента. Много силен и траен, и много сладък.  Heart Eyes

# 673
  • София
Богиньо, не знам защо си мисля, че е абсолютно естествена тази комбинация, Terre и кожа...много е...естествено и мъжествено някак. Въобще не съм изненадана  bouquet

Idomeneus, при мен Santal Massoïa си беше траен...само че излизаше много силна смокиня (зелена) и не съм сигурна, че това целях. Смокините ги преживях преди години с Philosykos, след което ги дозаситих с Womanity. При теб какво е усещането?

В този почти студ (България е станала моносезонна....), ми се доноси топъл и сладък аромат. Вчера се запознах с woody крушата на L'Herbolario, но ми е малко твърде ядлива  - като пай с круши, който все ухае, но упорито не се показва, за да бъде изконсумиран. Изнервящо.

Опитах и баобаба на L'Herbolario - страшно ми допадна, жалко, че не познавам мъж, който би го носил, а за мен лично ще е малко в повече. Имах големи очаквания за липата им и да, лека и естествена е, но може би твърде монотонна.

Последна редакция: пт, 04 юли 2014, 10:28 от Rafiqa

# 674

A бе незнам дали на въпросния мъж/ кавалер, така добър да ми отстъпи якето си/ ще му отивa Noir, ама като погледнах пирамидата, на моя ще тича направо Joy

Deetron, Тере ползваме от доста години у нас, в двата му варианта ПП и ЕДТ, непременно ще прослушаме и свежата версия, като се докопаме до нея.
Чудя се, защо мосю Елена не го е забъркал с кожа все още.

Rafiqa, у нас го носим само лятото, а ЛМ в жегите не слага кожено яке, после спира да ми понася и му го скривам.

kabo6ar, Еликсира е интимен парфюм, така определям парфюмите, които стоят близо до кожата.

Общи условия

Активация на акаунт