Кауфланд / Kaufland- тема 7

• 84 165
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Аз си харесах и други неща освен праха  Laughing
Омо, жарената шунка на Тандем, кренвирши на Житница, ролето на Бис-98, зехтин, топени сирена на К-класик и някои неща от препаратите и козметиката

# 526
И аз му се зарадвах на ОМО-то......Като го видях и веднага си помислих за темичката тук Party Party Party......

# 527
  • 1st floor
Преди имаше коментари за Омото дали става за цветни дрехи. Аз го ползвам само за бяло, но ми харесва как пере и бих прала всичко, само да не избелеят цветовете... newsm78

# 528
аз малко късно се включвам,взех си сокоизтисквачката преди два дена,много съм доволна за сега  Heart Eyes

# 529
Зехтина на елини лично за мен не е никакъв екстра върджин и има силен и наситен арромат, който лично на мен не ми харесва. Доста по- гъст е. Аз лично си вземам на Артемис или някой друг чист и лек. Peace

# 530
Ще има и SYOSS, някой има ли впечатления за тях?

# 531
  • София

Не стават. Дъщерите отдавна ми забраниха да купувам шампоаните. Балсам купих преди 2 седмици, защото беше на изгодна цена, но се оказа се, че е без силикон или нещо подобно (уж е предимство) и дългата коса се заплита много. Вече забраната е и за балсамите.  Grinning

# 532
много харесвам шампоаните.аз купувам за боядисана коса.има страхотен плодов аромат и оставя косата лъскава с лек обем(поне при мен).другите продукти още не съм ги ползвала,но в бъдеще ще пробвам.купих си от миналата брошура тостера за садвичи от 13 лв.много ми хареса

# 533

Само веднъж пробвах, не ми понесе на косата. Моята е доста суха, омазни се за един ден след този шампоан.
Купих и боя за коса - започна да ми пада косата зверски от нея. От тогава - нищо на тази марка.

# 534
  • оттам, откъдето започва България
Мисля че са различни видове и не може да се каже категорично, че не стават. Всичко зависи от косите, за едни са добри, за други - не. Ако вече си пробвала някой от видовете може спокойно да си купиш от тези, защото цената е много добра. Не очаквай, че ако на някой му харесва шампоана и на теб ще ти е добре за косата, както и обратното.

# 535
Ехооо, няма ли купували от топ матраците?  Flutter Ще се радвам, ако се включи някой, че днес изтича промоцията  Crazy

# 536
Ехооо, няма ли купували от топ матраците?  Flutter Ще се радвам, ако се включи някой, че днес изтича промоцията  Crazy
Моя мъж купи един от 99.99,от миналата промоция.Какво да кажа:удобен е за спане.Аз мога да спя както на по твърдо,така и на по меко.Той го взе заради болки в гърба.Бяха му поминали за няколко седмици,казваше че му е по меко на матрака.Но вече може би гърба му привикна и пак започнаха болките.

# 537
Аз имам много лошо мнение за продуктите на SYOSS и за шампоан и за балсам, не ги препоръчвам освен ако не искате да си изхарчите парите на вятъра.

# 538
  • Русе
Преди имаше коментари за Омото дали става за цветни дрехи. Аз го ползвам само за бяло, но ми харесва как пере и бих прала всичко, само да не избелеят цветовете... newsm78
Аз пера всичко с него. Не съм забелязала промяна в цветовете на дрехите, включително и дънки. Мисля да си грабна 3 пакета, дано да е същото, че доста време мина от последната промоция Laughing

# 539
  • Sunshine state
Шампоанът SYOSS и аз не бих го купила никога повече-косата се омазнява точно за часове и все едно не си я мил. Взех този за обем,но така си и седи в шкафа-ефектът се наблюдава и при мъжа ми.Появи му се и пърхот,освен прекомерното омазняване.ooooh!
ОМО няма да взема,понеже още имам. Снощи си взех от сиренето Манчего и много ми хареса.Бяха го оставили в каси за нареждане и си взех едно парченце. Peace
От самобръсначките на КК съм доволна-не изкарват много,но пък са 10 броя и излизат на сметка. От сините на Жилет всяка седмица сменям по 1,а с 1 от тези карам 3 дни. От превръзките 'Селена' обаче хич не съм доволна-взех тези дългите по 18бр в пакет. Не се залепят хубаво за бельото.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт