Кауфланд / Kaufland- тема 7

• 83 770
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
Т.нар. паралелен внос- по разни пазари и магазинчета се предлагат внесени от Турция прахове, омекотители и всякакви други перилни и почистващи материали.

Благодаря Hug

Аз надникнах и в темата за перилните прахове, поизясни ми се .. Grinning

# 676
  • 1st floor
Аз съм взимала тъмносин Персил от Кауфланд на промоция и съм доволна. Не съм забелязала да е разреден. Прахообразният пък хич не ми харесва и не купувам. Naughty

# 677
Ей сега се връщам от Кауфланд, голяма лудница беше  ooooh!

Аз си взех универсалния капак за тиганите, купих и от рибите (сьомгата и пъстървата), от овчето сирене, разни шампоани, мокри кърпички, течен сапун Дав, от сапуните Нанси, бисерния ориз...абе едва се довлякох до вкъщи, но съм много доволна, защото всичките неща са наистина на супер цени и предполагам, че някои от тях към края на седмицата няма да ги има...

Вчера например ходих да купя пак от моцарелата, ама ядец...нямаше и помен от нея. Добре, че бях ходила във вторник  да си взема, че в неделя, когато обикновено ходя с мъжа на пазар, всичко е изчерпано от промоционалните стоки  Crossing Arms

# 678
Дали има още масло на промоция?

# 679
Аз съм взимала тъмносин Персил от Кауфланд на промоция и съм доволна. Не съм забелязала да е разреден. Прахообразният пък хич не ми харесва и не купувам. Naughty
Аз също съм доволна от гел-Персила.Съвсем случайно купих от него преди 2,3 месеца.Служителка на КФ ме видя че се двоумя на него и каза че е страхотен.И аз както се чудех дали да взема отново Ариел,понеже Ариел си е Ариел или този на промоция...взех го.Изпира ми петната,а те са много.Не че не си предпочитам Ариела....Тази седмица виждам че пак е на промоция,но прах имам и няма да го взимам.Омекотителя Коколино не ми харесва и не купих днес.Отварях,затварях капачките-не ми допада като миризма.Черния,Ленор ми е марката.Просто е страхотен!Награбих все пак някои дреболии от промоциите:Тиква,лук,руската на Кенар,дъвчащите бонбони,вита баница със сирене и праз,чубрица...И масажната седалка като подарък за моя мъж. Heart Eyes

# 680
Ако има любители на бяло вино - виното Мелник на изба Бошкилов, в момента на промоция 4,79 лв. е страхотно! Няма да съжалявате!

# 681
коя моцарела е намалена в момента newsm78 аз досега съм взела от тази тип сирене и не съм пробвала другата, та и се чудя newsm78

# 682
Предната седмица беше. Тази седмица няма моцарела на промоция

# 683
Предната седмица беше. Тази седмица няма моцарела на промоция

Но пък тази седмица има много вкусни сирена  на промоция. Аз си купих Родопското чудо и ви го препоръчвам, детето много го хареса.

# 684
  • Пловдив
Момичета, някой има ли парочистачката от промоцията? Доволни ли сте?

# 685
Здравейте,да попитам вие купувате ли от щандовете за намалени стоки?Аз съм доволна от захарните изделия,купувам вафли,рула,сухи пасти.Днес купих шоколадови дражета Кати за 1,20,не са лоши.Намалени млечни избягам да купувам,също и плодове и зеленчуци,освен ако не са банани и не ги изядем до края на деня.Сливите на 69 стотинки не са никак лоши.Родопско чудо сиренето е много хубаво и аз купувам вече втори път.Земели купуваме всеки ден,че са любими на детето,винаги успявам да ги взема топлички и се омитат за отрицателно време.И аз перя с Персил,но моя е Турски.

# 686
Вчера в Кауфланд на Пещерско шосе имаше намалени мъжки тениски с яка,марка Слазингер.Същите се продават в СД,а тук са намалени на 7,60 или някаква близка от тази цена.

# 687
  • Sunshine state
Купувам от намалените стоки,да. Взимам сосове за паста,перилни и почистващи и понякога месо. Мляко и салати също съм взимала,ако имат добър вид. На плодовото мляко няма и какво толкова да му стане. Плодове и зеленчуци не съм взимала,защото почти винаги са направо развалени.

# 688
  Здравейте,бихте ли ми препоръчали риба тон за салатка,която да не е rio mare ?

Благодарности на дамата,която препоръча моцарелата от предната седмица.От не-харесваща моцарела ме превърна в любител(както и съпружието,което признава само краве сирене и краве кашкавал на точно определен производител)   bouquet

# 689
  • Sunshine state
Препоръчвам ти риба тон на Ди Алба-в синя консерва е,има в собствен сос,в зехтин и в олио.За салата не ти трябва филе,за това няма да е много скъпа.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт