Кауфланд / Kaufland- тема 7

• 83 774
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
  • оттам, откъдето започва България
  Здравейте,бихте ли ми препоръчали риба тон за салатка,която да не е rio mare ?

Благодарности на дамата,която препоръча моцарелата от предната седмица.От не-харесваща моцарела ме превърна в любител(както и съпружието,което признава само краве сирене и краве кашкавал на точно определен производител)   bouquet
Много се радвам, че поне на вас ви е харесала моцарелата. Ние редовно си купуваме риба тон от Пени - Tuna, надробена е в олио. Периодично я пускат на промоция и цената е доста приемлива. Дано и тя да ви хареса.

# 691
Имате ли впечатления от спалните чували дето се продават в Кауфланд?

# 692
 Взехме от рибата тон в зехтин и олио,остава да я пробваме.Както и моцарелки на същата фирма,но в малки опаковки(дано са със същия вкус).Отново благодаря   bouquet

# 693
Аз също съм взимала от намалените работи,но само ако срока е още 5 дни.Намалени салати никога не взимам-направо си ме е страх.Кашкавал и сирене също.Купувала съм торти и пасти,и то може би 3,4 пъти.Плодове и зеленчуци никога.Те изглеждат от меки,та чак втасали.
Иначе днес бях за втори път тази седмица в Кауфланд.И този път аз избрах диня,не моя сладур.Е...беше от вкусна,по вкусна.Такава съм хапвала миналото лято.Дето пак аз я бях избрала  Laughing Имаше намалени боровинки,малини и ягоди.И от тях взехме по две кутийки.От скумрията в гръцки сос,защото котарака ни обожава соса,пък другото става за салата.От S.Gold купихме доста стекчета.Те си заслужават на тази цена.И вита баница със сирене и праз от 3.49 награбих 10 бройки.Просто е страхотно вкусна.Моя не яде сирене,но тази баница я обожава.Аз пък от малка обичам баниците на баба със праз....И за това взех повече от нея.Хем във фризера нищо няма да и стане,хем бързо се пече,хем е много хубава.По-миналата седмица бях купила една баница със сирене:нарязана на квадрати.Еми тя не ми се изпече отдолу.А пък струваше пет и нещо.Пък и една мазна...Чак мен ме шашна,дето обичам мазно  ooooh!

# 694
Новата брошура Simple Smile

http://www.promooferti.com/%D0%BA%D0%B0%D1%83%D1%84%D0%BB%D0%B0% … 1%81%D0%B5%D0%BF/

Нищо не си харесах този път Simple Smile

Последна редакция: сб, 06 сеп 2014, 12:32 от Lorein666

# 695
Аз си харесах шоколада и цветята,че идва 15-ти!

# 696
Има ли аква обувки в Кауфланд Овча купел?

# 697
  • Варна
Аз си харесах шоколада и цветята,че идва 15-ти!

Какви са цветята?

# 698
  • София
рози

# 699
  • София
Ютията на Тефал видя ли я някой как е?

# 700
 Фоайето на магазина има апарати за вадене и правене на снимки.
в банишора този апарат не работи.
За лични карти добре ли излизат малките снимки и във всеки кауфланд ли има подобен апарат ? Ако и във вашия кауфланд е работещ кажете, че ни трябват за новата учебна година.

# 701
  • София
За лични карти добре ли излизат малките снимки и във всеки кауфланд ли има подобен апарат ? Ако и във вашия кауфланд е работещ кажете, че ни трябват за новата учебна година.

Аз съм си правила снимки в машината на Кауфланд в Овча Купел, не знам дали сега работи.. снимките не са много качествени, бледи цветове.. ако са за нещо незначително - става, но иначе....

# 702
  • София
Ютията на Тефал видя ли я някой как е?
Преди около година я пускаха на промоция и си я взех.Добра е.Абсолютно същата. Peace

# 703
  • София
Снимките са с отвратително качество, никога не бих повторила!

Последна редакция: пн, 08 сеп 2014, 22:16 от nad_tab

# 704
Има ли аква обувки в Кауфланд Овча купел?

Много са удобни акваобувките в Кауфланд, отговарят на номерата, но лесно се късат.
В Малта из камъняците бързо сдадоха багажа.

Общи условия

Активация на акаунт