Кауфланд / Kaufland- тема 7

• 84 117
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз харесах един от многото модела детски обувки,но, няма номер като за моето момче.Купих си фунийки за сладолед на 0.99ст,масло за 2.17,шоколад и топинг.

# 76
Отзиви за замразените пелмени? А за скумрията на 5.99 лв?

# 77
Хайде и аз в Кауфланд вчера от промоцийте се уредих с Брефа за тоалетна чиния -топчетата с аромат на Океан 3 броя за 3, и нещо си ,от маслините с чушка,руска салата -любимата на мъжо и една ефтина  каймичка за принцеси за кучо това е. Grinning

# 78
  • Sofia
Странно?! newsm78  Има разминаване в онлайн брошурата и вестника. Освен това и в магазините явно. Във вестника и в магазина на Т. Каблешков (днес сутринта) цената на маслото с орела е 2.49лв, а в онлайн бр. -2.19лв Shocked
 Освен това то бива два вида... На който не му се четат размишленията ми за маслото, да не отваря.
Скрит текст:
...с бял етикет и без. Това с белия етикет става (а преди беше страхотно!!!), без него  е по светло на цвят и мирше кофти - на прокиснала сметана. В момента имаше още от миналата или по-минала промоция - онова с кравите и една къщурка в дясно - за 2.39лв и сега то е хубаво - мирише на масло!

Ние пазарувахме най-вече от секцията "плодове и зеленчуци". Свежа мая си взех от украйнската - най-трайна е. От брошурата си взех лъжицата за сладолед и масло (2.39лв).

# 79
  • София
Грешката е моя,2.19лв е, и не е хубаво  Tired

# 80
  • Sofia
Елка, затова пиша (за пореден път), за да предупредя. Съжалявам, че не си знаела.

# 81
Минах през Кауфланд вчера,маслините много ни харесаха  Heart EyesДругите покупки бяха обичайните-кашкавал,кайма и други дребни неща  Peace Купихме и вратни пържоли с кост,бяха много хубави

# 82
Аз ще ходя чак в събота и ще видя маслото, дано има хубаво при нас Praynig

# 83
Някой ден го издебваш и провеждаш разговор с него по повод това, че вестниците не са за 'наяждане', а ако иска подпалки - да иде до КФ и да помоли за няколко брошури, няма да му откажат. Аз говорих един ден с нашата домоуправителка, тя ми сподели, че от съседния вход имало една коткарка, която взима вестници и брошури, за да пикаят котките по тях. Явно е говорила и с нея, защото след това вече получаваме вестници. Или молите да ви пускат брошурите в пощенските кутии, ако са отделни.

Оф, Коте, да знаеш как ми се иска да му устроя засада Mr. Green, но няма на кой да оставя малкия...
Иначе входа се заключва и има един процеп с кошница от другата страна..там отива всичката поща, не е по кутиите...всичко е общо и както казва майка ми-много демократично, за което ние явно не сме узрели..

Боже, за какви безумни неща се ползват тия брошури ooooh!..то и аз си мислех , че за разпалки ги крадат, но зимата свърши, печки не се палят.. Thinking..чудна работа...

Сори за офтопика Blush

# 84
  • София
Едно време вестниците  и за тоалетна хартия са се ползвали. Може на някого да не му се дават пари. Аванта е! Joy

# 85
Едно време вестниците  и за тоалетна хартия са се ползвали. Може на някого да не му се дават пари. Аванта е! Joy

Вярно, че и този момент го има : Joy Joy Joy

# 86
teta75,ах мръсниците му гадни  #Cussing out Гаранция ги крадат за зимно време...За подпалки  #Cussing out Също и за бърсане на прозорци  Confused То оправията е да ги издебнеш и като ги хванеш едно крещене да им удариш,че всички люде да излязат и срам да ги хване.july1993 ,ти ме разсмя-искрено благодаря  Hug Но ги има и такива:факт!Я,от къде на къде да си купуват тоалетна хартия като може и с вестници.Даже и аванта.Голям праз че дупето я обърсано добре,я не  newsm62

# 87
Миленка, хиля се тука, разсмя ме на ранина ти Joy

Аз и затова тези с печките в блока съм заподозряла, и сега като е топло вече, с малкия може вече да дебнем долу...

# 88
  • Пловдив
запис   bouquet

# 89
Има бутон Известия, не е нужно да се пълнят темите със "запис"  Peace

Общи условия

Активация на акаунт