Кауфланд / Kaufland- тема 7

• 84 081
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Да се разпиша и аз, че ви изпуснах, тази седмица не съм ходила до К, което е голямо постижение. Но днес смятам да отида, хималайската сол в солничка ми изглежда ок от брошурата, също и за Алое вера-то, много го харесвам.

# 61
Този сок с алое има ли много Е-та в състава си ?

# 62
  • София
Само едно (Е 418) Джеланова смола, гума джелан, джелан.

Последна редакция: нд, 01 юни 2014, 14:58 от july1993

# 63
  • Mediterraneo
http://www.promooferti.com/%D0%BA%D0%B0%D1%83%D1%84%D0%BB%D0%B0% … %BA%D0%B8-%D0%B0/

Новата брошура. за мен нищо интересно. Може да взема един плажен чадър за двора, моркови и разтворимо кафе, ако намеря път натам.

# 64
  • София
Персил (бяло) дали са изкарали в Кауфланд (Каблешков)?
По обяд имаше 3-4 палета от цветния.

Гледам, че е и DMските препарати са с баркод 900... (Австрия), но на един ПУР пише нещо на сръбски...
Та, тези гелове, прахове - къде са произвеждани?! Никъде не пише на Хенкелските марки къде е правен.
Не ви ли е рядък, гела (на Персил)  Crossing Arms

# 65
Мнение за сокоизстисквачката CROWN която ще е на промоция другата  седмица.Заслужава ли си, дали изстисква добре.

# 66
Машината за сладолед,ел.кана,блендера  и уреда за вадене на костилки. Някой,ако е имал такива да сподели мнение.

# 67
  • Русе
По въпроса с щипките. Явно пускат на промоции само непродаваемите артикули. И аз днес ги загледах, но не ми хванаха окото и отидох до рафта, където стоят всичките  щипки. Купих си чудесни за 1.19 - 24бр. Промоционалните май бяха  30 бр. за 2.99.

Последна редакция: пн, 02 юни 2014, 21:46 от парашутани

# 68
  • София
Персил в КФ Дружба нямаше вчера по обяд като ходих, доста хора търсеха, но удариха на камък и те.
Интересно, нямаше от сиренето "Веселата крава" с ементал, дори първия ден на промоцията (по-миналата седмица), а беше обявено в брошурата.

# 69
  • Sunshine state
Днес минах на пазар и взех салатки и разни зарзавати,но сглупих да купя и от нещото наречено 'пилешки стек'. Още в къщи едвам го събрахме из торбата,защото стековете просто се разпадат. Едвам го нагласихме на скарата,а после със зор го обърнах и сервирах в последствие.  Rolling Eyes Беше вкусен,ама такова разпадане не бях виждала.Свинските стекове също са съшити парчета месо,но не са ми се разпадали така.

# 70
'пилешки стек'. Още в къщи едвам го събрахме из торбата,защото стековете просто се разпадат.

На мен също до днес не ми се бяха разпадали.....Мъж минал, купил точно пилешки стек....Аз не го правя на скара, а във фурната....Посъбрах го и аз, уж се получи нещо след печене, да видим на вкус как ще е....

# 71
  • Sunshine state
На нас ни хареса-сочен и вкусен е. Друго,което забравих да кажа е,че въпреки лошите ми очаквания,пушеният кашкавал на Саяна ни хареса. Не харесвам продуктите им,понеже кашкаваленото им роле има пластмасов вкус,но пък този кашкавал ни хареса. Peace

# 72
На нас ни хареса-сочен и вкусен е. Друго,което забравих да кажа е,че въпреки лошите ми очаквания,пушеният кашкавал на Саяна ни хареса. Не харесвам продуктите им,понеже кашкаваленото им роле има пластмасов вкус,но пък този кашкавал ни хареса. Peace
Да и на нас ни хареса кашкавала.И за ролето съм съгласна с теб.Просто не е направено както трябва-изкуствено е.
По-принцип не купувам месо от КФ.Но като пуснат онова ми свинско каре...е....взимаме.Единствено то ни харесва.По точно на моя  Crazy Пак го гледа по 5 минути за разни петна и прочие...но до сега за късмет все е хубаво.Та днес си купи близо 3 кила-да има за пържоли  Laughing И да не остана аз по назад си взех две парчета свински гърди на 5.99.Искрено се надявам да са хубави,защото обожавам да гризкам ребърца  Blush Видях че и Емека-та е намалена та и от нея грабнах,от витата баница също-да има за закуска...От доматеното пюре на 1.49,Пепсито и Долче вафлите.Тях за първи път ги взимаме,но моя каза че са хубави.Ооо,той и един Teacher s си взе-щях да пропусна  Simple Smile С него ще кара поне половин година,че пие от дъжд на вятър.
Момичета за касеролите имате ли мнение?Много им се чудих,но не си взех.

# 73
Утре ще имам вестниче  Joy Поне при нас ги носят още сутрин.И както се казва с кафето си гледам промоциите  Party
Иначе на тези които не идва-виждала съм да се оплакват в Кауфланд и пишат къде не се доставя.Тъй че оплаквайте се  #Cussing out

Завид, завид за кафето плюс брошурата.... Grinning

Ох, при нас доставят, но някой от блока ги краде, редовно.. #2gunfire #Cussing out
Мислех, че зимата като мине, ще спре да краде тоз....айде, да не го обиждам, ама пак краде..Предложения? Thinking

# 74
  • София
Някой ден го издебваш и провеждаш разговор с него по повод това, че вестниците не са за 'наяждане', а ако иска подпалки - да иде до КФ и да помоли за няколко брошури, няма да му откажат. Аз говорих един ден с нашата домоуправителка, тя ми сподели, че от съседния вход имало една коткарка, която взима вестници и брошури, за да пикаят котките по тях. Явно е говорила и с нея, защото след това вече получаваме вестници. Или молите да ви пускат брошурите в пощенските кутии, ако са отделни.

Общи условия

Активация на акаунт