Кауфланд / Kaufland- тема 7

• 83 749
  • 732
  •   1
Отговори
# 45
Персил гел, който е на промоция бил за бяло пране. Whistling Уж ви чета, и брошурата гледах, а съм пропуснала. Мъжът ми взе от праха, защото ми трябва за цветно. И портокали.

# 46
vela, чувала съм, че ако го накиснеш в леген с вода и малко оцет се фиксира цвета и спира да пуска при пране. Другия вариант е да го переш на ръка.

На ръка го прах. Винаги първия път пера на ръка. Много боя пусна. Ще го накисна с вода и оцет следващия път.

# 47
Аз така малко нахалничко  tooth , ама понеже не ми отговори никой на въпроса- Имате ли представа дали струват тези маси за гладене  newsm78

# 48
При мен се случи веднъж да не идва 2 седмици вестника,пуснах оплакване и на следващия път имаше.  Hug
И аз така, но днес пак го няма.

# 49
  • Sofia
Предния път като беше работна съботата, при нас дойде в неделя вестникът. И ние днес нямаме, ама не съм и проверила след 16ч. де, ще взема да пратя дребното до долу.

# 50
Предния път като беше работна съботата, при нас дойде в неделя вестникът. И ние днес нямаме, ама не съм и проверила след 16ч. де, ще взема да пратя дребното до долу.
И при мен е същото. Сега проверих и няма вестник. Ще дебна утре

# 51
  • Mediterraneo
И електронна брошура не откривам. Явно утре.

# 52
Гелът нс Персил е за бяло(зеленият) и цветно(синият). За праха нямам идея, но аз си купих за бяло, и от синия гел.
Похвалвам праха за съдомиялна, който е тяхна марка:), сиренето от 4.90 и кис. мляко3.6% производство на Меггле.

# 53
Гелът нс Персил е за бяло(зеленият) и цветно(синият). За праха нямам идея, но аз си купих за бяло, и от синия гел.
Похвалвам праха за съдомиялна, който е тяхна марка:), сиренето от 4.90 и кис. мляко3.6% производство на Меггле.

Имам в къщи за цветно, обаче днес по телефона мъжът ми не можах да го ориентирам какво да вземе. Освен това пита и някаква консултантка там, и чух като му каза, че е само за бяло. Whistling Ако утре имам възможност, ще отида лично.
За праха за съдомиялна да питам /малко ще поспамя/. Как го ползваш? Имам в къщи една кутия, купих го поради липса на сол. Нали я замества? Май пишеше да се слагат 1-2 супени лъжици, предполагам на всяко пране? Аз така или иначе после си купих сол, но кутията с праха така ми стои, та поне да я употребя по-нататък.

# 54

Имам в къщи за цветно, обаче днес по телефона мъжът ми не можах да го ориентирам какво да вземе. Освен това пита и някаква консултантка там, и чух като му каза, че е само за бяло. Whistling Ако утре имам възможност, ще отида лично.
За праха за съдомиялна да питам /малко ще поспамя/. Как го ползваш? Имам в къщи една кутия, купих го поради липса на сол. Нали я замества? Май пишеше да се слагат 1-2 супени лъжици, предполагам на всяко пране? Аз така или иначе после си купих сол, но кутията с праха така ми стои, та поне да я употребя по-нататък.
Това, което купуваме е в найлонов плик от 2 кг. Използва се за измиване, както гела и таблетките, но честно казано за заместител на сол не знам дали е... Не съм чела етикета Simple Smile. Аз си го сипвам на око в дозатора,

# 55
Ами моето е в кутия, не е от Кауфланд. В кой дозатор слагаш? За солта? При солта?

# 56
има ли нова брошура ?

# 57
  • Sofia
Постове 49-50-51, малко по-нагоре.  Wink

# 58
  • Sunshine state
Ами моето е в кутия, не е от Кауфланд. В кой дозатор слагаш? За солта? При солта?
Не,слага се там,където поставяш таблетките и не замества солта.  Peace
И аз чакам новата брошура. Simple Smile

# 59
Не,слага се там,където поставяш таблетките и не замества солтаPeace
И аз чакам новата брошура. Simple Smile

Има логика. Мерси! Hug

Честит празник на всички, които празнуват днес! Crazy  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт