Кауфланд / Kaufland- тема 7

• 83 760
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
Дано утре да има брошура, че миналата седмица нямаше.  Confused

# 31
Все пак минах днес за параз през Кауфланд. Шоколада го бяха заредили и си взех още 3 кутии Crazy Взех още маслини на промоция- страхотни са, някакво олио за 1,79, него ще го ползвам за фритюрника. Вдех леща Крина и ориза на промоция за 1 и нещо.Да го видим дали е добър.Взех и доста сладки неща- шоколади своге, вафла чудо и разни други бисквити

# 32
  • Варна
Color Gel  Grinning синичък, много хубав аромат, при 40 градуса пере идеално.
Мерси Peace

# 33
Проспала съм кой е течния шоколад, които ви харесва?  newsm78

# 34
И аз ще чакам за течния шоколад.   bouquet

# 35
  • Sofia
Ако става дума за течен шоколад от брошурата - Нукрема е - на 19страница.

# 36
Уф а тази маса за гладене дали става за нещо,да не я взема и да ми се разпадне след месец?  newsm78

# 37
Утре ще имам вестниче  Joy Поне при нас ги носят още сутрин.И както се казва с кафето си гледам промоциите  Party
Иначе на тези които не идва-виждала съм да се оплакват в Кауфланд и пишат къде не се доставя.Тъй че оплаквайте се  #Cussing out

# 38
  • София

Иначе на тези които не идва-виждала съм да се оплакват в Кауфланд и пишат къде не се доставя.Тъй че оплаквайте се  #Cussing out

Оплакването "хваща" само ако има разпространение в квартала. Ако няма такова, колкото и да пишем, никой не се трогва.

Утре е работен ден. В София май ги носят само в почивните дни.

# 39
Аз до миналото лято получавах вестника , преди 2 месеца се оплаках,записах се в списъкът им. Все още чакам вестник, преди 3-4 седмици ми се обади една жена да ме пита получавам ли го и при моя отговор "не" , каза че след седмица пак ще звънне да провери..... Още си чакам обаждането,както и вестника  Crossing Arms  Tired

# 40
  • София
Имаше питане за щипките. Имам такива, не помня от къде са купувани, но този модел много бързо се чупят при пружинката. Иначе ги харесвам, че са тесни и не оставят големи отпечатъци по дрехите, но не са издръжливи. Peace

# 41
  • София
От три седмици спрях да получавам вестника. Май ще трябва да се оплаквам. И днес няма. Crossing Arms

# 42
Имаше питане за щипките. Имам такива, не помня от къде са купувани, но този модел много бързо се чупят при пружинката. Иначе ги харесвам, че са тесни и не оставят големи отпечатъци по дрехите, но не са издръжливи. Peace

Подкрепям, но ги купих понеже имам нужда.

Пак да питам за прането. Whistling  Какво да направя ако дрехата пуска при пране? Купих си един панталон и при прането пуска страшно много. Притеснявам се ,че скоро няма да е цвета който е в момента, а толкова ми харесва.

# 43
При мен се случи веднъж да не идва 2 седмици вестника,пуснах оплакване и на следващия път имаше.  Hug

# 44
  • София
vela, чувала съм, че ако го накиснеш в леген с вода и малко оцет се фиксира цвета и спира да пуска при пране. Другия вариант е да го переш на ръка.

Общи условия

Активация на акаунт