Кауфланд / Kaufland- тема 7

• 84 170
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз затва казвам, че не са за 'наяждане' тея вестници - един ти е достатъчен, я виж колко страници има, кеф ти подпалки, кеф ти г*з да бършеш Joy
Ама на, хората много ядат, много с***т, много весници трябват, не им стига един Joy
Много харесваме багетата с лук, която е намалена, но пак си е скъпичка...

# 91
  • Пловдив
Елка, затова пиша (за пореден път), за да предупредя. Съжалявам, че не си знаела.
И аз не знаех. Благодаря   bouquet

# 92
  • пак там
Момичета, някой в софийските магазини виждал ли е машината за сладолед? В Слатинския изобщо нямат намерение да пускат, доколкото разбрах от служителите...

# 93
Аз затва казвам, че не са за 'наяждане' тея вестници - един ти е достатъчен, я виж колко страници има, кеф ти подпалки, кеф ти г*з да бършеш Joy
Ама на, хората много ядат, много с***т, много весници трябват, не им стига един Joy
Много харесваме багетата с лук, която е намалена, но пак си е скъпичка...
Наистина багетата с лук е много хубава мммм  Crazy Вкусотийка си е!
teta75 ,идеално е че можеш да ги дебнеш-ще ги хванеш със сигурност.Освен ако и те не те дебнат... ooooh! Я направо сложи една бележка долу на входа -"Мили съседи,специално в-ка на Кауфланд не е за а**не!Но ако Ви трябва след като го прочетем ще го връщаме долу и го взимайте!А ако до тогава сте много на зор,взимайте другите листовки-и те ще Ви свършат работа!"Хем ще ги шашнеш,хем срам ще ги хване,хем ще се зачудят дали някой не ги е видял че крадат! Laughing Hug

# 94
  • София
Хайде спрете се малко де!

А не се ли замисляте, че може просто пощальонът да го е домързяло да ви донесе вестника?! Дори и някой да ги взима всичките направо ми става неудобно n-та подред страница да чета как се подигравате на хора, на които им се налага в 21 век да си палят печката с безплатни вестници или пък да ги ползват за т. хартия  ooooh! Не ви ли е срам, се чудя, да се подигравате така на хорския недоимък? Tired

# 95
Не получих вестник И тази седмица.
 Гледам че за фуниики и лъжици пишете. Има ли сладоледи на промоция? Какви са? Хубави ли са?

# 96
  • Sofia
Естел, онлайн брошура все пак има. Simple Smile  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=784241.msg28315877#msg28315877

# 97
  • София
Лаленце, ние сме точно срещу Кф, няма как пощальона да го е домързяло. Първо при нас минават. Случвало ми се е да излизам с кучетата на разходка сутринта и да има вестници, прибирам се - няма ги всичките. Споделих при нас за какво ми казаха, че се ползва, ами тази жена, като иска да има 100 котки, да помисли първо за средствата, с които ще се грижи за тях. Не смятам, че някой се е подигравал заради хорския недоимък, по-скоро беше шега, за какво толкова се взимат 10-15 броя от едно и също нещо - само защото е на аванта. Принципа на много хора е "Шамар да е, аванта да е", и това не зависи от материалното състояние, по мои наблюдения.
П.С. И моите родители го ползват за подпалки вестника зимата, но си взимат само техния, а не и на останалите съседи. И спирам до тук, в интернет явно е невъзможно да се различи шега от подигравка.

# 98
Блокира ми компютъра, даже и песента от ютуб ми спира като тръгна да я отварям.  #2gunfire

# 99
Аз да кажа, че в Слатинския К има от персила от миналата седмица.Някой по- напред май търсеше

# 100
Машина за сладолед има в Хаджи Димитър.
Някой да има отзиви от машината за подквасване на мляко?

# 101
  • София
Аз да кажа, че в Слатинския К има от персила от миналата седмица.Някой по- напред май търсеше
На промоционалната цена ли е (13,99)?

# 102
На промоционалната цена ли е (13,99)?
Да на промоционална цена е. Беше само течен, но не гледах дали има и от двата вида

# 103
  • София
В този на Т. Каблешков имаше от всички видове Персил с кашони, пак на промо цена.

# 104
Машина за сладолед ще има в Лидл другата седмица - на 44 лева... Peace

Госпожица лаленце - права си, че темата, която аз подхванах за съседите, е малко офтопик, за което се извинявам...

Но лично моите съседи не са бедни, но както и да е... Stop

Иначе , не мисля, че това е подигравка, аз лично добре се посмях, и то от сърце....в което не виждам нищо лошо...

Общи условия

Активация на акаунт