Кауфланд / Kaufland- тема 7

• 84 296
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
А тези от Лили имат ли малки ленти за мустак и стават ли за това?  Thinking
Тези в Лили са на Perfect.Аз имам купувана от "Елитис"-доволна PeaceЛенти се купуват отделно и можеш да си ги режеш на кавито искаш лентички(естествено) Peace

# 151
  • София
Шефа ходи в Австрия и Дубай на екскурзии Wink
Аз не можах да видя никъде мокасините.

# 152
Здравейте имам едно въпросче  някой  вземал ли е от баклавата която е в едни червени кутии по 1кг., интересуваме дали е хубава понякога я намалят от 10 на 6 лева та и се чудя newsm78

# 153
не е лоша но е с по- малко орехи и са млени, аз лично предпочитам домашно приготвена с повече орехи.

# 154
Кайсийте в магазина на Тодор Каблешков не стават за нищо - имат вкус на тиква и консистенция на пясък. Нектарините биват. Отнесох два омекотителя Sano. Взех и пушен бут на Маждаров, но още не съм пробвала как е. Има промоция на различни видове топени сиренца Hochland - има разновидности,които досега не съм виждала.

# 155
Иначе за пореден път се убедих че от огромния и прехвален от реклами Кауфланд хубав сладолед,на добра цена няма как да се купи  Tired
Кой вид? Този от тяхната марка ли?

# 156
  • София
Ние взимаме Jimmy's, но искаме да пробваме и други, а не смеем. Тръгнахме да взимаме Carte D'or или нещо такова, ми той вътре пълен с лед... Препоръчайте хубав сладолед, без ванилен?

# 157
Ние взимаме Jimmy's, но искаме да пробваме и други, а не смеем. Тръгнахме да взимаме Carte D'or или нещо такова, ми той вътре пълен с лед... Препоръчайте хубав сладолед, без ванилен?
Ние вземаме на К-тяхната марка едни големи кутии има шоколадов,ванилия и 3 цвята шоколад ,ванилия и ягода всички ни харесват и цената е добра.
Като аз съм фенка на шоколадовия.

# 158
+1 за тяхната марка Peace

# 159
Аз също взех от кайсийте,еми не ми харесват,много твърди и сякаш са зелени.Накупих още патладжани,тиквички,диня,сиренето от промоцията,малко месо,чипс разбира се за мачовете и бира.
Въпросните баклавички на мен не ми харесаха,може би бяха по сухи или старички.

# 160
Крем карамел на Алома /няма нищо общо с крем карамела по- скоро е карамел, но е много хубав/.
Крем Брюле на Алгида- скоро го открих, но това ми е фаворита от сладоледите в кутии!

# 161
Иначе за пореден път се убедих че от огромния и прехвален от реклами Кауфланд хубав сладолед,на добра цена няма как да се купи  Tired
Кой вид? Този от тяхната марка ли?
Ами и техния сме пробвали лично на нас не ни харесва.А по-принцип дойде ли лято в нас сладолед се яде по много.Взимали сме поне 20 вида от там,дори и торти.И вече сменихме веригата,поне за сладоледи.
И аз купих от кайсиите.Не бяха сладки.Относно баклавата-взехме един път,хубава е.Но наистина има малко орехи в нея за разлика от соса. Peace

# 162
  • Бургас
Получихме брошурата рано . рано тази вечер.Другата седмица за мен няма нищо интересно и няма да ходя.

# 163

Този Carte D'or го купих от кварталния магазин, защото нямаше друг. Ми оказа се много вкусен, вече съм му фенка.
Скрит текст:
Ето този:

# 164
Аз пък освен омекотител Максима (който е фантастичен, между другото), си купих туба за хладилник с канелка. 7.99 лв. Много ми хареса, добре е измислена. Представлява ето това.

Общи условия

Активация на акаунт