Кауфланд / Kaufland- тема 7

• 84 295
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
Аз пък освен омекотител Максима (който е фантастичен, между другото), си купих туба за хладилник с канелка. 7.99 лв. Много ми хареса, добре е измислена. Представлява ето това.
Ми то си е практично,пък и готино.Ние като нямахме диспенсър за вода ползвахме такова и бяхме доволни! Peace

# 166
  • Ботевград
Новата брошура  Flutter

http://issuu.com/promooferti/docs/kau_4e173e24d34d91

# 167
От брошурата си харесах авокадо,зехтин и бира старопрамен.

# 168
Видях че хвалите омекотителя Максимо и купих една голяма опаковка прах от същата марка, ще се пробва в скоро време дали е читав.

# 169
  • Mediterraneo
Освен за кус- кус и макарони, не намирам повод за друго ходене следващата седмица  Rolling Eyes

# 170
  • Варна
Освен за кус- кус и макарони, не намирам повод за друго ходене следващата седмица  Rolling Eyes

Аз пък само тоал.мляко на Дева си харесах.  Laughing

# 171

Аз пък само тоал.мляко на Дева си харесах.  Laughing
аз май нищо за първи път, най- много за топено сирене и банани.

# 172
Пак няма вестник.  #2gunfire

За сладолед - харесвам Нобилисима май се казваше - сините кутии в Лидл (само там го има), 1 кг за 4 лв някъде. Има един - шоколадов с парченца шоколад, най-любимия ми.
Във Фантастико Орео-то е на промоция - 5 лв е.

# 173
  • Mediterraneo

За сладолед - харесвам Нобилисима май се казваше - сините кутии в Лидл (само там го има), 1 кг за 4 лв някъде. .

Де да беше килограм за тази цена! Сладоледът е 1000 мл, но това са 580 г, не килограм  Peace

# 174
За сладолед - харесвам Нобилисима май се казваше - сините кутии в Лидл (само там го има), 1 кг за 4 лв някъде. .
Де да беше килограм за тази цена! Сладоледът е 1000 мл, но това са 580 г, не килограм  Peace
  Embarassed много съм зле с мерките и ориентацията по принцип  Embarassed

# 175
Аз се спрях на баничките със сирене или спанак,кренвиршите Житница,кьопоолу,Лион-десерта и бананите.Стига да са хубави.

# 176
Нищо не си харесах от тазседмичната брошура, сигурно ще пропусна ходенето до Кауфланд тази седмица..  Crossing Arms

# 177
Някоя шофьорка има ли мнение за мини климатичната система,понеже в моята бая трябва да се изръся за да си направя климатика  Confused То ще ми излезе половината кола  newsm78

# 178
Според мен този уред не върши работа.
Не знам какво му е на климатика ти, но можеш да си вземеш части втора употреба на много добри цени и да си го ремонтираш от www.megaparts.bg Купувах си от тях няколко неща, коректни са, а и до София са с безплатна доставка.

# 179
Според мен този уред не върши работа.
Не знам какво му е на климатика ти, но можеш да си вземеш части втора употреба на много добри цени и да си го ремонтираш от www.megaparts.bg Купувах си от тях няколко неща, коректни са, а и до София са с безплатна доставка.
Доста неща трябва да му се оправят,включително и да се напълни.А относно този сайт съм взимала неща от него.За дребни части като стопове,фарове,огледала става.Но за други не.Връщах една хидравлична помпа,защото беше развалена,естествено за моя сметка.И от цялата работа бях вътрешно.Уж я бяха тествали че работи,дъра-бъра...но...
Утре за всеки случай ще погледна мини климатичната система в КФ.И на мен не ми се вярва да върши работа...

Общи условия

Активация на акаунт