Кауфланд / Kaufland- тема 7

• 84 282
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
Някой има ли впечатления от промо кафето на Лаваца в новата брошура ,дали е добро като Лаваца Роса или не си струва?

# 181
  • София
Само на мен ли ми прави впечатление,че е ужасно скъпо вече в тоя Кауфланд като изключим промоциите. Преди поне козметиката беше с по 1 лв на артикул по-евтина, сега и нея са вдигнали.  Rolling Eyes

# 182
За коткогледачките - днес купих котешка храна Kitikat кутия 10 + 2 пакетчета, по 100 гр. всяко микс вкусове,  за 5.39 лв.
Може да я има отдавна тази промоционална кутия, но аз за първи път я виждам.

# 183
  • София
За коткогледачките - днес купих котешка храна Kitikat кутия 10 + 2 пакетчета, по 100 гр. всяко микс вкусове,  за 5.39 лв.
Може да я има отдавна тази промоционална кутия, но аз за първи път я виждам.

Отдавна я има, но се предлага само в някои от магазините. И Уискас има в такива кутии, но е малко по-скъпа. Не знам защо не ги зареждат във всички магазини. Може би зависи от управителите?  newsm78

# 184
  • Sunshine state
Само на мен ли ми прави впечатление,че е ужасно скъпо вече в тоя Кауфланд като изключим промоциите. Преди поне козметиката беше с по 1 лв на артикул по-евтина, сега и нея са вдигнали.  Rolling Eyes
Ами за меб си е все още изгодно и не смятам,че има някакъв голям скок на цените. Peace

# 185
  • Рая на земята
Здравейте! Струва ми се, че някъде във форума съм чела, че филтър Аквафор, който е на промоция в момента, става за кана Брита. Дали е така или съм се заблудила нещо?

# 186
  • София
Ами за меб си е все още изгодно и не смятам,че има някакъв голям скок на цените. Peace

Добре, ще дам един пример. Кисело мляко Боженци е на цена 1,07 да кажем, а в квартален магазин 0,97 лв. Гледам да купувам по-качествени продукти заради детето, избягвам промоциите, та точно тия по-качествените никога не са на промоция и съответно нищо не спестявам аз като клиент Simple Smile

# 187
Има ли в Кауфланд изгодни плажни масла, млека, и т.н., включително детски? Някой ако е мернал, да сподели.
Иначе аз ще си купя пак няколко намалени Рексони, другото на място ще го реша.

# 188
  • София
Здравейте! Струва ми се, че някъде във форума съм чела, че филтър Аквафор, който е на промоция в момента, става за кана Брита. Дали е така или съм се заблудила нещо?
Да, така е.

# 189
  • Рая на земята
Благодаря! Ще се възползвам тогава!

# 190
Благодаря! Ще се възползвам тогава!
На каква цена е филтъра ?

# 191
  • Русе
Филтъра е на 6,59 лв.

# 192
В Амазон пускат 4 оригинални филтъра за Брита за 10 паунда. С посредник доставката до БГ е около 2-3 лв. В момента са малко по-скъпи, но ги намаляват през ден. Ето линка, ако някой реши да се възползва: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000QG7AJM/ref=noref?ie=UTF8& … c=1&s=kitchen
В момента 6 бр. са 14 лири, което също е изгодно.

# 193
  • София
Здравейте, момичета. Не съм фен на Кауфланд, но от време на време ми се случва да пазарувам и от него. Посъбрала съм малко точки и сега съм в чуденка дали са качествени и дали си заслужават тиганите (по специално грил тигана)и тенджерата под налягане на Тефал  Rolling Eyes ? Ако някоя от вас си ги е закупила и има впечатления, моля за коментар . Благодаря предварително  Hug

# 194
Здравейте, момичета. Не съм фен на Кауфланд, но от време на време ми се случва да пазарувам и от него. Посъбрала съм малко точки и сега съм в чуденка дали са качествени и дали си заслужават тиганите (по специално грил тигана)и тенджерата под налягане на Тефал  Rolling Eyes ? Ако някоя от вас си ги е закупила и има впечатления, моля за коментар . Благодаря предварително  Hug
От грил тигана съм доволна, ползвам го от два месеца постоянно, но и доста си го пазя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт