Кауфланд / Kaufland- тема 7

• 84 281
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
  • На брега на реката
Здравейте, момичета. Не съм фен на Кауфланд, но от време на време ми се случва да пазарувам и от него. Посъбрала съм малко точки и сега съм в чуденка дали са качествени и дали си заслужават тиганите (по специално грил тигана)и тенджерата под налягане на Тефал  Rolling Eyes ? Ако някоя от вас си ги е закупила и има впечатления, моля за коментар . Благодаря предварително  Hug
Имам тенджерата от 2 години - страхотна е .

# 196
  • София
mariana90, Бобулина,
Благодаря ви от сърце   bouquet

# 197
Хайде и аз да се отчета за фенките на кафето Лаваца-РОССА има в Кауфланд 2 пакета за 9.90  което е супер а го няма в брошурата посочено.Гледах и аз каните за вода ама още се чудя.

# 198
Има ли в Кауфланд изгодни плажни масла, млека, и т.н., включително детски? Някой ако е мернал, да сподели.
Иначе аз ще си купя пак няколко намалени Рексони, другото на място ще го реша.

Ами аз малко в движение грабнах Carroten 30SPF спрей + олио за придобиване на тен на 17-18 лв. за двете. Надявам се да ни предпазят от изгаряния.

# 199
Има ли в Кауфланд изгодни плажни масла, млека, и т.н., включително детски? Някой ако е мернал, да сподели.
Иначе аз ще си купя пак няколко намалени Рексони, другото на място ще го реша.

Ами аз малко в движение грабнах Carroten 30SPF спрей + олио за придобиване на тен на 17-18 лв. за двете. Надявам се да ни предпазят от изгаряния.

Ще огледам утре, благодаря ти! Аз вземам с по-малък фактор по принцип, но каквото има. Peace

# 200
  • В.Търново
Момичета, дайте някакви мнения и впечатления от прахосмукачката  "dirt devil" ?

# 201
# 202
  • София
Все нищо интересно...

Някога виждали ли сте дали намаляват шампоаните на Пантен, Елсев?

# 203
  • Варна
Преди година може би имаше намален Пантен, бях си взела - нищо особено не е.

Днес ходих и аз до КФ, уж за определени неща, ама пак взехме над планираното.  Confused

ММ си хареса един гръцки хайвер, намален с червен етикет, на касата го таксуваха на редовната цена, та ходих на Информация, където за нула време ми върнаха разликата. Добре че гледам, 90 стот. не са малко.

# 204
  • София
Все нищо интересно...

Някога виждали ли сте дали намаляват шампоаните на Пантен, Елсев?

В момента в Лили са намалени шампоаните на Елсев - 4.49лв.

# 205
  • Sunshine state
Аз си харесах динята,кухненската ролка и мокрите кърпи за грим. Покрай тях сигурно ще извлача и доста други неща,но на първо четене е това.  Simple Smile Кофтито е,че динята в КФ много ми харесва,но пък е трудна за носене до нас,а мъжът ми е 2ра смяна и няма да може да ми помогне. Уж купувам на парчета,но пак ми тежи. Crazy

# 206
  • София
До сряда са намалени шампоаните Елсев във Фантастико!На 4,99лв.
Купих си от Карфур Пантен на 5,90лв. редовна цена,но още не съм го изпробвала.

# 207
Имате ли впечатления за вакумиращите пликове за дрехи, тези от които се тегли въздуха за да не заемат място? Имам такива от Икеа, но имат някакъв проблем, след час са се отпуснали и не ми вършат добра работа...

# 208
  • София
Странно!
Аз имам доста такива пликове от Икеа и с нито един нямам подобен проблем. Да не са дефектни?

# 209
  • София
И аз имам доста от Икеа, издържаха преместване, и още са си ок. С касовата бележка можеш да ги рекламираш, доколкото знам.
Имаше някой в минала тема, който си беше купил точно от Кф пликове.
Пантен го намаляват, преди около месец-два голямата опаковка беше на доста добра цена.
На Елсев също съм засичала промоции.

Общи условия

Активация на акаунт