Кауфланд / Kaufland- тема 7

• 84 284
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
Странно!
Аз имам доста такива пликове от Икеа и с нито един нямам подобен проблем. Да не са дефектни?

Преди година и нещо  ги купих, затварянето им е голям проблем и може би от там да идва това изпускане. Пластмасовото нещо за придърпване и затваряне не върши работа и трябва ръчно да уплътнявам торбата. Щом сте доволни може би е при мен проблема   bouquet

# 211
Някой с мнение за този препарат против котлен камък -flex?

# 212
Много ми трябва електронния преводач от брошурата но още в понеделник в София беше свършил. Дали го има в другите градове ? Някой може ли да помогне ?

# 213
  • Пловдив
Момичета, в Кауфланд дават ли от наградите на кока кола под капачките - чаши, тениски и топки чашите на Банкя от събрани етикети? Благодаря

# 214
  • София
Много ме е яд, че в Кауфланд не се продават стоки на Домлян, Пиринско или Корни. Трябва да спирам по други магазини докато се сдобия с всичко желано.  Tired

# 215
  • Sunshine state
Момичета, в Кауфланд дават ли от наградите на кока кола под капачките - чаши, тениски и топки чашите на Банкя от събрани етикети? Благодаря
Банкя не продавали в Кауфланд,защото и аз питах за чашите. За Кока Кола-та не знам.  Peace

# 216
На  кока кола  няма  награди в Кауфланд.

Някой  вземал  ли е от  месомелачките  Crown  CMG-0690 R  който  са в  Кауфланд  и  ако може да ми  кажете  да ли си  струват

# 217
На официалната страница на Кока-Кола пише че дават награди в Кауфланд.Аз имам спечелена чаша,но не намирам време да ходя да си я взема.
http://www.coca-cola.bg/files/redemp_centers_FIFA_2014.pdf Това е линка където дават наградите. Peace

# 218
Има ли вече нова брошура?

# 219
# 220
# 221
Преглеждам вече новото вестниче....И да попитам-имате ли мнение за уреда за печене на кексчета,от 24.99?Някой има ли такъв?Дори и да не е от Кауфланд?

# 222
  • оттам, откъдето започва България
Който обича Белвита да купува. Промоцията изтича в понеделник.  newsm03

# 223
Да попитам някой купил ли се е фритюрника с токите на тефал и ако да хубав ли е?

# 224
Да се отчета. Купихме си тигана с капака и тигана за палачинки на Тефал. Този за палачинките го пробвахме преди малко и е добър, лекичък е стават бързо.  Mr. Green Отивам да гледам новата брошура   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт