Кауфланд / Kaufland- тема 7

• 84 303
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
  • Sunshine state
Pupitka аз обикалях покрай водите и забелязах,че вода Банкя не продават,и от там си вадя заключение,че не дават и чаши Simple Smile
Не съм обърнала внимание,благодаря.  bouquet

# 136
Привет!
Някой купи ли си кантарчето за да даде отзиви? Hug
Както и мнения за ел.системата на Veet. Hug
Иначе да вметна че имам подарен сешоара от брошурата.Подарък от преди около 4 години.Това е единственото нещо което все още работи от КФ.Та да го похваля. Mr. Green

И аз се чудя за Veet-a? Има време да се реша до неделя  Laughing

# 137
  • Пловдив

И аз се чудя за Veet-a? Има време да се реша до неделя  Laughing

Аз като погледнах консуматива колко струва се отказах
Пълнителя после е по 20лв

# 138
  • Sunshine state
И аз се отказах по същата причина-в ДМ-а имат с по-евтини консумативи,който ще върши същата работа. Peace

# 139
Има на Perfect такива машинки в Lilly - 20 лева са, пълнителите после са по 2-3лв, лентички по 3-4 за 50 броя. Много по - евтино от Veet излиза, а върши същата работа.

# 140
Пълнителите за кола маската не са ли стандартни и еднакви за всички видове машинки?

# 141
В ДМ последно като ходих имаше само консумативи  newsm78 Може пък вече да имат и машинка.
И на мен ми е интересно дали пълнителите за другите машинки биха станали и за тази.

# 142
Какви са тия чаши Банкя? Какво се събира/купува?  Simple Smile

# 143
Здравейте, аз си купих системата на Veet и днес се епилирах (крака, цели), стана бързо и лесно, почти като в салон. При следващите ми минавания ще съм по-умела и ще стане още по-добре. Не е никак лоша машинката. Поздрави.

# 144
Какви са тия чаши Банкя? Какво се събира/купува?  Simple Smile
Етикети. Събират се 7 точки като 500мл, 1,5л и не знам кои други носят по 1, а по големите, може би 6л. - по 2.

# 145
Заслужават ли си чашите?  Simple Smile

# 146
  • Sunshine state
Ами за мен не си заслужават,но колежката ме помоли да попитам,та за това.  Peace
За машинката на Вийт според мен не си заслужава. А тези от Лили имат ли малки ленти за мустак и стават ли за това?  Thinking

# 147
# 148
Благодаря ти, tooclose! Май ще пропусна.  Simple Smile

# 149
Днес минах да се отчета както обикновено в Кауфланд...Даже тази седмица закъснях.Минавам по-принцип още в понеделник за първа обиколка.Обаче първо тогава винаги е  лудница дето аз я мразя,второ нищо по така не ми хвана окото от промоциите,че да се засиля като луда.И трето бях убедена не на 100,а на 1100 че дори и да отида примерно за кантара-кантар няма да има.Айде машинката си е скъпа на Veet,та за нея бях убедена че ще я имат и днес.И я видях...Pupitka ,отказах се да я взимам.Наистина не си заслужава от КФ да се купува.Видях тук отзиви за други такива машинки,които ми се струват хем по добри,хем на по-добра цена. Peace
Иначе за пореден път се убедих че от огромния и прехвален от реклами Кауфланд хубав сладолед,на добра цена няма как да се купи  Tired Днес ме спряха за някаква анкета дето ме поиздразниха леко...."колко често пазарувате,колко пари харчите за нашия магазин?"Бе викам-"Шефа го интересува кога да ходи на Хаваите ли?"Това с усмивка го казах разбира се-момчето не е виновно.Не питат дали съм доволна или недоволна от нещо си и прочие,ами колко пари ръся в магазина...То,да-какво друго да го вълнува шефа освен Хаваите.Ей така да си стои  kaffeetrmker_2 с една такава  bombs  Аххх  newsm62

Последна редакция: чт, 12 юни 2014, 06:14 от milenka333

Общи условия

Активация на акаунт