Започна вече ЮНСКИЯ бебевалеж и всички мами тръпнат от вълнение и копнеж - 18

• 31 057
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
 Laughing
Много яко!

# 541
Amilia Pond , хуквай по разходки, но гледай и да си почиваш, че да не грохнеш! Simple Smile
Белисима, ние сме много добре, теб направо те ожалвам с това неспане - аз само една нощ да пропусна един транш от 2,5 часа сън и съм като болна...Поне 2 пъти дневно имаме кризи, в които след кърмене не искаме да спим и това е! Цаката му е ако има някой, който да го бави за 2 часа (ако не реве в този момент) да си поспиш в другата стая. Не знам свекървище имаш ли си? Simple Smile
 Я ми кажете, и при вас ли се получава да се наака точно след като сте го сменили преди кърмене, съответно след ядене вместо да заспи блажено се почват едни смени, едно миене и разсънване и рееееев, та край няма....Голяма дилема ми е това с памперсите - преди или след кърмене. Не мога да го оставя наакано детето...малка фабричка за фекалии сме.  Grinning
Писах на консултантката от ЛЛЛ тук, не знам дали е възможно да си докарам хиперлактция само на едната гърда, а другата да стои като издоена торба (въпреки всичко си пуска кърма де). Луда работа...Цедя още на ръка, работя за бицепси и трицепси.
П.С - коликите кога започват? В понеделник ще започваме новия пробиотик, ще ви кажа дали е по-добър от Биогаята.
Прекрасен ден на всички и успех на родилките!!!   bouquet

# 542
И майка ми и свеки живеятв чужбина и се оправяме самички. Иначе за памперса задължително по време на или след ядене се пълни. И процедурата е същата -рев, викове, чудеса. А днес най-накрая успя и да ме напикае, след което се ухили доволно  hahaha

# 543
  • Шумен
addy_1 все едно описваш моето дете  Laughing бяхме същата работа рев и НЕспане   Crazy лудницата беше пълна но се забравя щом съм се навила на второ че даже и трето искаме  Mr. Green

# 544
Здравейте мами! Тази вечер в 23:30 се роди моят син:) роди се 3660, 52 см със спешно секцио.
Честито! Много здраве и радост! Бързо възстановяване.
karlatx, Elsi86, *mama*na*viki* - стискаме палци - скоро и вие да гушкате здрави бебочета.  Grinning
Аз трябваше на 10-ти да съм на ЖК и вчера звъня на док за час, а той ми казва: "Аз другата седмица съм извън страната, ще се видим на 18-ти, ако не си родила." Та сега се чудя да ходя ли на тонове и на частен преглед. Нямам оплаквания, никакви болки и/или контракции, само обикновените нощни неразположения и предменструални болки и леки сковавания на корема.  newsm78

# 545
Забравя се  newsm78,но на мен ми трябваха почти 12 години ,асега колкото наближава май взех да си припомням Joy.Каката беше кошмар -рев денонощно плашеше и гости и хора по улиците ужас.Накрая като ме питаха защо реве започвах да крещя.Амитовсичко слято кога бяха колики кога започнаха зъби нищо не различих.Сега всички ме успокояват че второто ще е различно  Praynig Praynig Praynig-ами хадано.Уж двамата с таткото сме били спокойн и бебета а  Shocked.Да сме живи и здрави ще го преживеем,чакам новини и новоизлюпили мами  Hug

# 546
Здравейте!Аз съм си обратно в къщи.Направиха ми запис на тонове-чудесен,контракции никакви.До понеделник ,ако не родя пак на запис.Казаха че преди петък няма как да ме приемат.Надявам се,че ще родя скоро,че започвам да се плаша вече.Благодаря на всички за подкрепата  Hug

# 547
Благодаря момичета за стиснатите палци, но май няма да е днес - контракциите поспряха, излизаме на разходка Simple Smile
Деси, ти сама ще си прецениш до другата седмица и мен нищо не ме болеше, изведнъж обаче се започнаха болките, падане на тапи, контракции... Ако се чувстваш добре, може само едни тонове да пуснеш Thinking. Аз свикнах всяка седмица ехограф, тонове, мерене, а последните две седмици годих и два пъти извънредно  Peace

# 548
Скай абсолютно всеки път е  така  smile3521 Лошо ми става като заспи на гърдата  и чуя как акито тропва в новичкия памперс.  smile3507 Преобувам и пак я пльосвам да суче до като не заспи.Научих се да кърмя легнала та през нощта не ми е мн. зор. Peace
Нашите колики май почнаха,не давам нищо само гушкам и кърмя,ако стане по зле ще го мисля  Peace
По въпроса за гърдите и моята едната май произвежда повече  Thinking Сега гледам повече да предлагам другата да нормализираме нещата.
Белисима ако щеш вярвай ама Явор ми е пикал в устата  Sick Момчетата са много коварни с тези пишоци пикаят или върху себе си или върху преобуващия  newsm48
karlatx стискам ти палци да се разраждаш вече.

# 549
Оф да питам и аз ,че съм бързала с покупките.Купила съм пелени от тези които са 5 в комплект.Скаката ми искаха даже 2 комплекта в болницата не че са я повивали тя беше с дрешки от раждането и с памперс ,но не ми ги и върнаха.Та както и да е сега в списъка няма такива екстри дали на някоя родила вече мама са и искали??

# 550
Май само Мама на вики остана сигурна Simple Smile
Бяхме на разходка, не си е работа. Имам си пак контракции още от от обяд, но са рядко и са кратки. Взех да огладнявам и се чудя какво да ям, за да не задръствам стомаха - гледам главно течни и меки неща и то по малко. Но не знам да не се изтощя ако се отдам на неядене.
Вие как постъпвате?

Мики, кефиш по отношение на кърменето. Продължавай в същия дух Simple Smile

# 551
Мики, До-ре-ми, благодаря за успокоението. Но толкова съм напрегната заради това, че може да не се получат нещата с кърменето...- а много искам! Изкарах толкова спокойна бременност ( независимо, че беше ин витро ) и дори в деня на секциото бях много по-спокойна! Но няма да се отказвам!
Скай, и при нас с памперсите и смяната им-е същата работа!
А др странно нещо беше снощи, първата ни нощ вкъщи. Изненадващо беше, че ни изписаха на 3 -ти ден от секциото, но аз исках де. Двете нощи които изкарахме в болницата, не се е събуждал след като заспи в 12 при последното хранене чак в 6 сутринта, а нас ни побърка снощи като почна от 1 и малко до 3 часа докато не го нахранихме. Какви са тия номера? И се чудя да се мъча ли да го отучвам, или да ходя по неговата гайда   newsm78

# 552
Amilia баткото кърмих много малко,бях объркана и се поддадох на лоши съвети,които и сега получавам де  Mr. Green Сега първите дни се притеснявах и не ставаха  нещата,после станах ларж и се пуснах по течението и вече откривам приятната страна на кърменето  Mr. Green Не се навивам каквото такова,всеки ден на кърма и е полезен на буболечката Flutter Иначе майка ми не спира да ме тормози добронамерено 'що не давам на детето вода.Баба ми пък настоява да я сложа на режим,че то това било мъчение.  Joy
Мусле без притеснение я карай,то не помага..За нощното хранене и на АМ да сте пак 6 часова пауза е много за новородено,поне за мен лично.Синът ми пиеше мляко през нощта до 1,6 г.Да за мама не е удобно,ама на тази крехка възраст просто е рано да не ядът нощем.  Thinking

# 553
Amilia   аз и двата пъти като ме хващаха регулярните контракции и направо на глад я карах.Първия път и в болницата като ме приеха ми казаха нищо да не ям и така изкарах близо 2 дена на пълен глад,само вода и глюкозата дето са ми я вливали.Втория път не издържах и ядох плодове,но те и контракциите стихнаха.Ама то наистина пък невъзможно е да седиш гладен в непрекъснато очакване кога ще е момента.Нали сега бебоците най-много наддават...
Ади,Мимче и аз се присъединявам с опит подобен на вашия-неспящо бебе,с неспокоен сън,не разбрах кога от проблеми с колики преминахме към проблеми със зъбоникнене.Но наистина се забравя,но пък опита си остава,и някак си сега се чувствам по-спокойна и сигурна.Че даже като Мимчето и за трето ми минава наум Mr. Green

# 554
Искрените ми адмирации за Мики и всички постоянстващите в кърменето на поискване мами - скорошно пълно синхронизиране с бебовците пожелавам! Heart Eyes И аз се надявам да успея в това начинание, много съм амбицирана, та да видим...

Амилия, на една вълна сме с разходките, макар допреди час да ми беше адски отпаднало, но....Само да не ме сметнете за perko, като чуете - аз чакам ММ да се прибере от работа и след кратка пауза колкото да рестне Wink  го навих да се възползваме по хладината /17:30ч/ от едно кратко морско пътешествие до о-в Св.Анастасия smile3549 Общо 3 часа време е разходката с отиването и връщането, та даже и да се разраждам ще има време да стигнем до болницата де smile3560

Общи условия

Активация на акаунт