Започна вече ЮНСКИЯ бебевалеж и всички мами тръпнат от вълнение и копнеж - 18

• 31 057
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте момичета тук съм в аг съм ,днес ще е денят ще ми пускат система надявам се да се справя вчера писах но нета се прецака и не успя да ми публикува.
честито на всички нови майчета надявам се и аз да гушна днес нашата принцеса.

този път престоя ми в аг е отвратителен , съквартирантката в стая вчера ме побърка аз не стига колко ми е нервно
жена на 37години второ раждане ми задава въпрос :Къде да отида да пия кафе с цигарка.
А за какво са тези тонове ? , Дали след секциото ще ме пуснат да си ходя в нас ? Twisted Evil,
Тези акушерки пък за кво ми искат термометър?, изумена съм ......
момичета отивам да се мия и да чакам прегледа за да разбера кога ще ме включат стискайте ми палци момичета.
когато мога ще се включа. успех на всички

# 586
Мама на вики стискам палци всичко да е наред и до края на деня да гушкаш сладко,здраво бебче.  А и не се връзвай на такива заблудени души като съквартирантката ти...все пак простоията не ходи по животните.  Simple Smile
Елси аз докато ти отговоря вие вече сте се излюпили. Честито бебче, всичко най- хубаво пожелавам на цялото семейство.  Hug Иначе аз съм с термин 19-ти и онзи ден контракциите затихнаха. Вчера пак имах 2 болезнени, но още сме си 2в1 и си чаакам. Дано да реши да излиза вече... Praynig
А love your smile се загуби някъде от някоолко дни. Какво ли е станало при нея...  newsm78 Както нямаше симптоми може и тя вече да гушка бебче.  baby_neutral

# 587
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
........
Писах на консултантката от ЛЛЛ тук, не знам дали е възможно да си докарам хиперлактция само на едната гърда, а другата да стои като издоена торба (въпреки всичко си пуска кърма де). Луда работа...Цедя още на ръка, работя за бицепси и трицепси.
.....

sky_high, отговорих ти на лично съобщение. 

# 588
Момичета, благодаря на всички за подкрепата  Hug и пожеланията Peace.
Да, Алексче, доста ускориха процеса - има няма за 4 часа всичко свърши Crazy. Още не мога да си сядам на д-то, но пък иначе си щъкам, ядох, до тоалетна ходих... И най-вечв вчера цял ден се мъчих, радвам се, че не ме върнаха, защото щях да се мъча и цяла нощ.
Mama na viki - стискаме палци, крайно време е вече да се появи срамежливата госпожица. Като го предизвикат, всичко ще стане много бързо Praynig
Въпрос към ЛЛЛ, а и родилите мами може да ми помогнат :
родих снощи в 23.38, но все още не усещам нищо в гърдите- за колко време слиза кърмата? Не са ми я давали още на гърда, може ли това да е причината? Притеснявам се изобщо дали ще имам кърма, защото до момента нямам  нито коластра, нищо  newsm78

Последна редакция: нд, 08 юни 2014, 08:33 от Elsi86

# 589
Добро утро!
 *mama*na*viki* кураж Hug
Elsi86 честито-да ви е много здрава Теди,на теб бързо възстановяване  bouquet
 katrin77 много сладко вашето зайче Heart EyesПожелавам ти да е все така спокойно бебче,да нямате никакви проблеми  с кърменето и занапред.
 п.с.Елси ще ти слезе кърмата,само не си вкарвай такива мисли дали изобщо ще имаш кърма.Бебочето най-много ще ти помогне в това начинание Hug

# 590
Eлси, честито бебе! Heart Eyes За кърмата предполагам, че до ден вда ще слезе, не го мисли  Peace
Катрин, изписано бебе си имате  Heart Eyes
Мама Барба, радвам се, че се разписа тук  Hug
Аз контракции вече почти не усещам  Rolling Eyes вчера даже ходихме на разходка по една планинска пътека уж да предизвикам контракции, но нъцки  ooooh! коремът ми нараства все още, утре съм на преглед да видим какво става с нашия юнак.

Последна редакция: пн, 09 юни 2014, 08:25 от до-ре-Ми

# 591
Честито на всички нови мами да савимнооооооого послушни бебоците.До ре ми супер си хаха все едно гледам себе си а ММ вика има още място. hahaha

# 592
до-ре-Ми супер си изглеждаш! Hug

# 593
  • Шумен
Здравейте момичета  Hug
Честито на всички нови мами да не изброявам пойменно че ще пропусна някоя да са им живи и здрави бебоците и много да ги радват Hug   bouquet  baby_neutral
Мама на Вики успех днес и да мине възможно най-бързо и безболезнено доколкото е възможно за теб  Hug
До-Ре-Ми супер си  Heart Eyes
Катрин бебката е супер сладка  Heart Eyes

# 594
  • София

Момичета да ви попитам имате ли информация колко дни е престоя в Майчин дом след раждане секцио? Позволено ли е изписване на бебето в събота и неделя?
На отворените врати казаха минимум 7 дни след секцио, за събота и неделя мисля че няма проблем да се изписва.
5 дни е минимума, мен ме изписаха на 5- тия ден.
Изписват всички дни.

# 595
Честито на новите мамаи Да са Ви живи и здрави бебоците Simple Smile))
И моя термин е 19 ти и вече си мисля че почти не останахме бременни , нямам търпение вече Simple Smile))

# 596
Честито на всички нови мами да не изброявам да са им живи и здрави  newsm32
Mama na viki -  успех и дано всичко мине бързо и  smile3522 да е в преградките ти.  baby
Аз все още и една контракция не сам имала и си седя и си чакам даже днес се пренасяме и в нов апартамент та ще има напъни с багажите Simple Smile
Лека ден на всички 
 P.S. допълнително инфо за коликите http://ceumed.bg/umna-lobov/bg-blog-cat2/koliki-reshenie?utm_sou … campaign=ceumedbg

Последна редакция: нд, 08 юни 2014, 11:22 от Вяра Христова

# 597
*mama*na*viki*, стискам ти палци всичко да мине по мед и масло. Нали знаеш чакаме си най-хубавата госпожица да ни се роди. Целувки от мен и бъдещият Ви кавалер. Успех!!!

Да се похваля (ако някой вече не ме е), родих на 05.06 в 11 часа момче на име Никола - 3350гр 50см с планово секцио (термин 11.06).
Всичко мина като по вода без никакви усложнения или изненади. Малкият вече го закърмих, ако е гладен и буден добре суче, иначе малко се борим, но като цяло е добре. Има голяма вероятност утре да ни изпишат.

# 598
Мъничко остана през юни всяка мама да гушне свойта радост най-голяма
Нашите ЮНЧЕТА мили правят мамините ни сърца щастливи!
Вместо с голямо тумбаче ЮНСКА мама с количка гордо ще крачи! и
Близначе или Раче ще е ЮНСКОТО пеленаче
Всички заслужават внимание. Не мога да избера.  newsm78
Голяма сладурана.  Simple Smile
Мирче-Немирче, Elsi86 честити ви дъщерички.

# 599
Вече ЮНЧЕТАТА  са си вкъщи мама и татко ги прегръщат 
Нашите ЮНЧЕТА игриви  вкъщи правят ни щастливи 

и само това от мен  като предложение друго не се сетих  newsm12
иначе според мен предложението на gwen е добро newsm10
Цитат на: Gwen в сб, 07 юни 2014, 19:32
Нашите ЮНЧЕТА мили правят мамините ни сърца щастливи!

Последна редакция: нд, 08 юни 2014, 13:13 от Вяра Христова

Общи условия

Активация на акаунт