Отговори
# 375
Меги, ако се притесняваш, по-добре тичай до доктора!!! И аз не ги обичам, ама няма как  Hug

# 376
Меги, дано няма нищо притеснително! Непременно ходи да те видят Hug.

# 377
Момичета, добро утро!
Пожелавам на всички една положителна и спокойна седмица, въпреки нацупеното време навън!
Всяка от нас, която има притеснения от някакъв характер е добре да са консултира с док. Лошото е, че не всеки док обръща адекватно внимание!
Аз след няколко дена в болница изобщо не искам да се вглеждам в никакви промушвания, наболвания, или усещания, честно да ви кажа...Съвсем се обърках...между записа при моята док с контракциите и усещанията, които имах и тези записи без нищо, изобщо не намирам разлика в усещанията.... newsm78 Не знам този магнезий не действа ли...защо не дадоха нещо допълнително, ама здраве да е... И тези хормони хич не помагат...
Еспа, радвам се, че си значително по-добре  Hug Що се отнася до миомния възел, той е чисто хипотетичен, докторката в Шейново не видя нищо, просто каза, че понеже бебето е напречно, може би има нещо което му пречи. На мен, това не ми звучи убедително де... newsm78 Но, другата седмица ще си говоря с докторката...
Вие как си знаете резултатите, аз не съм си ги виждала дори, ама само това ми липсва да седна и в тях да се дзверя...  #Crazy

Чакайте да питам, мен по принцип си ме боли опашката. Няколко пъти съм се натъртвала здраво и като се изморя и ме опъва, но само опашката. Понякога чак ми изтръпва крака, и сега като прекарвам повече време седнала на дивана, пак доста ме опъва и сякаш дърпа някакви връзки и отпред..Това да не са контракции?

# 378
еспа, как си днес?отминаха ли окончателно контракциите? хормоналния дисбаланс? Simple Smile)))

sugarpup, аз също като еспа не смятам да запазвам стволови клетки. като бях бременна първия път много се интересувах и говорих с лекари. стигнах до извода, че все още и на тях не им е много ясно дали и как да се ползват. думите на една лекарка бяха "ако медицината стигне до там да използва правилно стволовите клетки, то тя ще може да използва и нормални такива". като, разбира се, всички завършваха с думите "ако имате възможност го направете".

маци, много готино, че дребният е успял да усети ритничетата! моят пич пък като сложи някой ръка и веднага спира да рита, голяма е скътавка Laughing Laughing Laughing което, разбира се, не пречи на дара всеки път да си измисля, че я е ритнал Mr. Green

ната, браво, че вече си си в къщи! а това за възелчето дано е необосновано, просто да си се е позавъртяло бебчето и после да ис се намести!

меги, много тъпо с тези изследвания! дано няма сериозен проблем!

ние този уикенд бяхме в стара загора. че се поуморих, поуморих се (а и една програма имахме гъста, гъста), но кефът да се измъкнеш от софия е тоооолкова голям Sunglasses Sunglasses Sunglasses а и нали сме семейство стрелци дай ни само гъз път да види Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 379
Елч, усети се, че те няма на линия  Wink
Ната, защо стоиш седнала на дивана, изпъни се, че да не натискаш опашката. Не мисля, че болките са от контракции, по-скоро някое нервче ти се захапва.
Аз реших да отида на един платен АГ преглед тази вечер. Ще се срещна с доктора, който съм набелязала за раждането и ще му покажа изследванията. Ако той прецени, че трябва да отида и при някой специалист, ще отида. Виждала съм се веднъж с него. Бяхме се разбрали да отида пак чак в осмия месец, но днес ще го изненадам  Simple Smile Дано каже, че всичко е ОК  Praynig

# 380
Меги, сигурна съм, че довечера всичко ще е наред Simple Smile)) И аз залагам на нервче, че толкова магнезий имам в кръвта си, поне известно време трябва да ми държи Simple Smile)))

ЕлчHug дано.. Тя бебка се върти навсякъде, въпрос на момент е къде ще я хванат Simple Smile)) Това за пътя го споделям и аз, ама сега седене на дупето, ама ММ го хваща секлета Simple Smile)))

# 381
  • София
Добър ден и от мен.
Еспа, радвам се, че си по-добре. Айде сега и хормоните да се нареждат и никакви ревове да няма повече.  Mr. Green
Ние вчера по разходки насам натам, ММ вози малкия на мотор, милото много се изкефхи и искаше още и още  Mr. Green После в парка скача на един батут, ама по едно време си настана буря та набързо се отправихме към къщи и така.
Ната, айде честито ти прибиране вкъщи и дано не се налага повече ходене по болници. Да ти кажа с предната бременност Алек си стоеше постоянно напречно, но съмнения за възли и т.н. доки не е изказвал. Като ме приеха да раждам, докторът констатира на видеозона, че бебчо е леееекинко напречно, което би могло да забави раждането и така и стана. не че много се е забавило, ама подозирам, че трудно направих разкритие заради тази поза на бебето. Иначе всичко си беше нормално, родих си нормално без усложнения и така.
Елч, тая твойта Дара си е голяма хитруша  Heart Eyes
Маги, дано няма нищо притеснително с изследванията. Хемоглобинът наистина е нисичък. На предните изследвания как е бил, спомняш ли си?
Искамбебче, лежи си щом така са ти казали.  По-бързо ще отшумят нещата наистина.  Hug

# 382
Матсутка, добре беше предния път хемоглобина. И с предната бременност се стигна до таблетки  Sad

# 383
  • София
Маги, а наблягаш ли на храна с повечко желязо? Дори и да ти предпишат хапчета, наблягай и на такава храна, със сигурност ефектът ще е по-бързо.
Мацки, само аз ли вече не мога да върна старата версия  newsm78 Направо се залутах, докато намеря темата  ooooh!

# 384
Сега се връщам от прегледа. Всичко е ОК, освен желязото. Очаквано ми изписаха хапчета Sad Смятам, че за проблемът с желязото са виновни биоинженерите. Ако бяха направили череши богати на желязо, нямаше да имам липса в организма. Бебка е добре. Застанала е напречно и се радва на живота Simple Smile
Не ми харесва тази версия  #Cussing out Казвайте как да се отърва от нея, че  #2gunfire 

# 385
  • София
И мен не ме кефи, ама вече няма опция за смяна  smile3516 Ще се наложи да свикнем.
Маги, и аз съм на череши здраво тия дни. ММ вчера донесе от едни черешови градини една касетка и вече половината я няма  Mr. Green

# 386
  • ул. "Мечтание"
Пу че грозотия са направили с тоя сайт!  Shocked

Матси, ставаме две на черешата!  Laughing Mr. Green

# 387
Здравейте бременелки отгоре отгоре Ви изчетох .
Благодаря на ESPA и на EЛЧ  за бързия отговор.
Момичета стягайте се има още малко до края.  Praynig
За желязото наистина жалко ,че го няма в черешите . Яжте повече червено месо или ако не обичате толкова поне яжте ядки .   bouquet
Аз засега пия само Биолектра / магнезий /  по една таблетка дневно разтворима във вода . препоръчам го . Съдържа 243 мг магнезий . Напълно достатъчна дневна доза. Има голям ефект особено ако се претовариш и кръста започне да се обажда или нещо друго....  Whistling

# 388
Мегиии, много се радвам, че всичко е наред (хемоглобинът не го броя, нещо твърде обичайно и не чак толкова опасно е)н  Hug А това за биоинженерите много ми хареса  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 389
Здравейте
Аз скучая.Мама ще дойде малко да ми прави компания и да помогне малко вкъщи,че да.полежа.още малко.Иначе уъре ще си нося последните кръвни изследвания.и ще й докладвам как съм.Нямам голямо подобрение..
С тия конски дози магнезий и но шпа,пак си ме стяга ниско долу.като стана.
Вие колко от тезо безболезнените контракции имате.на ден

Общи условия

Активация на акаунт