Отговори
# 90
Те ме те и мен.

Еспа, айде без контракции  Stop - имаш още 12-14 седмици да стискаш (шегувам се, разбира се, дано не се повтаря, почивай си повече).

Мацутка, аз от сега съм се притеснила как ще изкарам една година майчинство. Хем ще ми е тъпо да пусна детето на ясла още в памперс, както се казва, хем съм сигурна, че ще побъркам като се затворя вкъщи. Ти поне си спокойна, че изглеждаш добре, аз след тая бременност направооо не знам  Joy ще се търкалям.

Иначе при мен нищо интересно. Харесахме количка и легло, ама нищо не съм купувала още, че само трябва да ги премятам из къщи. Пък и сега се настройвам за планираната още февруари екскурзия в Берлин. Поне няма да мисля за прегледа, който е чак на 16-ти. Пак тогава сме и на концерт на Мейдън ако не мине котка път. Така де - като за последно  Blush

# 91
  • София
Здравейте:)
Започна юни месец и аз се размечтах за моренцееее:)
От пролетта обикалям магазините да си намеря танкини бански, ама без успех Sad
Мамите от София, да сте виждали наскоро някъде да са заредили хубави танкини?

# 92
  • have faith and be patient ..
С.Алекс, това еко яйце справя ли се с по-сериозни петна?

ами както съм казвала - ние нямаме силно зацапани дрехи ,големи хора сме - пазим се  Mr. Green така ,че не мога да отговоря на въпроса ти  Peace аз превантивно си поръчах 2 тубички от крема им за петна .. за всеки случай , ако не за нас , то за мъника като се появи и започнем с многократните наакани пеленки  Party

# 93
Йаони по магазините не съм виждала но в Асос има доста танкини за бременни. Аз от там се сдобих с такава рокля , само че в тъмно синьо
http://www.asos.com//Asos-Maternity/Asos-Maternity-Knot-Front-V- … .aspx?iid=2916539
Мацука дано намериш правилното решение за себе си , за да излезеш от дупката. Защо не пробвате да излезете с детето на вечеря в ресторант с детски кът. Малък е , но поне ще има и нещичко за него, а и ти според мен имаш спешна нужда от малко излизане и откъсване от ежедневието. Може би не съм най-добрият съветник понеже и аз като теб си мисля ,че ще опитам да балансирам, когато бебето дойде. Но предполагам има голяма разлика между това какво искаме и какво се случва понякога в действителност по-късно.  Тези дни точно си мислех как се възхищавам на всички бъдещи мами , които в момента им се налага да пазят леглото. Ужасявам се от мисълта , че нещо подобно би ми се наложило , а и ММ е още по-ужасен и от мен. Каза ,че сега без друго съм станала мрънкало и то при условие ,че излизам , виждам се с приятелки, разхождам се, ходя на пилатес и направо не му се мислело какво чудо ще стана , ако ме накарат да почивам повече  Crazy

# 94
Относно принципа на пране на еко яйцето ,това е най-подробното което открих  : The Laundry Eegg contains scientifically formulated, patented cleaning pellets and it is these pellets that are the secret to the Laundry Egg’s amazing cleaning power. The egg contains two types of cleaning pellets:
Dark coloured tourmaline pellets – these weaken the adhesive forces between the dirt and fabric
White mineral pellets - these naturally ionize the oxygen molecules in the water which then penetrate deep into the fabric lifting away the dirt and grime, without fading colours or damaging the fibres.
Scientific testing shows that these two types of pellets used together give the best cleaning results. The ionized oxygen molecules also increase the pH level of the water, which has a natural softening effect on your laundry, so you do not need to use additional fabric softener or conditioner.

# 95
  bouquet
Здравейте, да се запиша и аз! Ама никак не съм редовна тук, нали с телефона ми е по-лесно да ви следя във фейс-а . Самосизирам се и ще се поправя!
Вчера реших да го ударя на чистене, ама не голямо,а да си измия пода , да си сгъна прането и ей такива обикновени нещица....и по едно време като ме заболя коремът!Боли,а аз седя и се чудя как точно да дефинирам болката- не е ниско долу, коремът не е стегнат, но си ме боли целият и което е по-лошо-спира и след няколко минути пак. Така се ошашках , бях си самичка у дома, та твърдо реших,че нещата отиват на към Спешното и си взех душ с идеята след това да звънна на ММ ,за да ме кара към болницата.Междувременно изпих 2 хапченца Но Шпа, реших да полегна на леглото и така съм заспала, че пропуснах Спешното и болките. Не знам дали се уморих, от какво бяха тия болки, но с нетърпение чаках бебчето да се поразклати, за да се убедя,че е добре( ако движенията въобще са критерий,че всичко е ок) Ех, оплаках се и аз.
Направо не знам как се справят с домакинската работа тези от вас, които имат и още едно,две,три и т.н деца и мъж,след които да чистят и за които да готвят. Поклон!

# 96
  • София
Колибри86, благодаря ти за сайта, обаче мен много ми се иска да си го пробвам как ми седи преди да го купя. Все пак си е до структура и няма как да го преценя на картинка.
Уж са си известни танкините като вид бански вече и по списания и сайтове пишат за тях, но в повечето магазини ме гледат като изкопаеми като попитам имат ли...

# 97
Добра вечер!

Момичета, благодаря, днес съм много по-добре Hug
Нощни, извинявай, не бях запомнила, че ти переш с друга разновидност.
Алекс, благодаря за изчерпателното инфо
Елч, Ната, Wickedly, благодаря – да, там където искахме е, разпределили са го в следобедна група, милият голямо вълнуване се върнува, само прибира разни моливи и хартия в една раница и ги вади. Обеснявах му, че там трябва да е много послушен, а той с въздишка заключи, че да се слуша е много скучно Mr. Green. Ще има да пати учителката и да ни викат при директора Laughing
Ната, пия 3 хапчета всяко по 140 мг и в добавката ми за бременни има още 100 мг – значи общо към 520 мг на ден
Маци, дано бързо се оправите с мъж ти, неприятни са такива семейни ситуации. Дано намериш балансът за теб. Майка ти или сестра ти дали не могат да вземат детенце за ден-два – събото-неделно, колкото да поемеш въздух? Или пък мъж ти да го изведе за цял ден, но на ново място – например на разходка в планината, гората, на приключение уж само за мъже, за да не свърза Алек излизането с липсата ти Thinking. Когато задълбаеш в една и съща рутина става много тегаво понякога. На мен лично в това отношение много ми помагат хобитата, макар че си крада от нощния сън, разтоварват ме, вадят ме от монотонността, но пък на мен излизанията и социалния живот не ми липсват и не ги търся по принцип и може би за това успявам да компенсирам само с хобитата. Голем гуш и дано скоро се почустваш добре Hug.
Wickedly, по принцип не се нервирам като съм на работа, сега не знам какво беше това чудо, нещо от хормоните е сигурно, днес получих контракции от 2 съвсем обикновенни служебни разговора по телефона, даже не бяха с клиенти, а с колеги и то с които с които сме хубав екип. Луда бременна работа. А мъж ти е прав, ако можеш почивай, не взимай служебни задачки, наслаждавай се на времето си Hug
Lea, не се преуморявай, карай го по-леко

Хубава нощ  bouquet

# 98
Yoanny за първи път чувам за това животно .. Mr. Green какво представлява .. като се беше постоплило направихме първите бани и доста тен  ,от който вече няма голяма следа , и за мое учудване си влизам във всички бански ,изкарах с един с горница бриджитка и обикновена долница ..  Shocked 10 кила съм отгоре ,а те си ми стават , добре ,че съм ги поносила преди тва година две ,та да се отпуснат ,е горницата определено не е моя размер вече .. но не мисля да си купувам нов  Hug

# 99
  • София
Еспа, ми право си е детето. Каква по-голяма скука от послушанието.  Mr. Green Миличкият, дано бързо свикне.
А относно нашия случай, малкия не иска да тръгне без мен никъде. Много трудно ММ ще го измъкне навън без мен.  Sad
На мен също не са ми залипсвали толкова излизанията, не съм зорлийка, но просто 2 години вече са ми в повече. По-скоро имам нужда от почивка или някаква смяна на обстановката. Като бяхме за 4 дни на селото на зет ми, просто живнах. Въпреки че бяхме и с детето, друго си е да смениш обстановката.
Майка ми работи и абсурд да я натоваря и с Алек. Малък е и си иска грижата и заниманието. А тя е доста заета по принцип.
Сестра ми е с бебе на 8 месеца, вярно кротичко бебенце (бебе мечта както му викам аз), но не съм убедена, че ще успее да се справи. Тя си е по принцип по-мудна и няма да издържи на темпото. Виж, аз ще се оправя с нейното и мойто едновременно, ама нея не я виждам  Mr. Green
Алекс, аз също съм с 10кг отгоре, но някак не ги виждам къде точно са се настанили. Има по дупето и бедрата малко, но наистина 10кг не знам точно къде ги налях всичките.
Оф, ние уж спряхме климатиците, защото се затопли, а сега вкъщи с това време е направо студено. ММ вика днес даже да ги пусна пак. По принцип апартаментът е доста студен, но лятото е супер прохладен. Стоя с къс ръкав и жилетка и ръцете са ми ледени  #Crazy За това не исках да идваме тук да живеем, ама неволя, какво да се прави. При първа възможност се махаме. Единственият плюс е, че е голям и ще има стаи за всички. Има си баня с тоалетна, отделно още една тоалетна. Изобщо удобства от всякъде, ама клинч  Mr. Green

# 100
ами както съм казвала - ние нямаме силно зацапани дрехи ,големи хора сме - пазим се  Mr. Green така ,че не мога да отговоря на въпроса ти 

Аз съм почти на 32, но в събота само докато направя салата и сменя водата на цветята във вазите си нашарих и двата крачола  Mr. Green Mr. Green Mr. Green а като си погледнах бялата блуза... цяла неделя стоя накисната преди да я изпера  Laughing Laughing Laughing

Но определено ме зариби с това яйце Simple Smile (и препарата за петна към него Simple Smile   )

Дани, радвам се, че днес си по-добре  Hug

Wickedly,  вчера си измислих нова спаначена салата и стана страхотна, дори мъж ми я хареса Simple Smile

# 101
момичета, извинете за невежеството ми, но какво е танкини - бански за бременни ли

# 102
  • София
Хихихи и аз съм назад с материала и нямам идея какво танкини. В първия момент си помислих, че думата нещо е объркана  Mr. Green

# 103
Здравейте, момичета!  Grinning

Аз ходих до пазара и уж само черешки щях да взема, а едва се донесох от торбите...Сега малко почивка.

Еспа, радвам се много, че си по-добре  Hug Аз пия 2 х 300 млг Диаспорал, това са прахчета. Горе-долу една и също, дано не се налага да вдигаме дозата и всичко е наред.  Simple Smile А детето е много право - слушането си е скучна работа  Wink Сигурна съм, че всичко ще е ок, звучи ми като един доста мъдър младеж  Sunglasses

Маци, то ти си знаеш най-добре. Това е един доста труден период и изисква търпение и толеранс от всички страни. Вярно е, че детето е най-важно, но за негово добро трябва да се адаптира към различни ситуации, пък макар и под малко натиск. Така си мисля, след като се консултирах с една позната, която освен, че е детски психолог, има център за работа с деца с аутизъм и има 3 собствени деца. Помогнала е на много хора и деца, и затова мога да и се доверя. Дано не съм те засегнала по някакъв начин  Hug

Ели_т, същата работа съм, много ме бива с цапането, особено докато шетам. Ако се вдъхновя, става страшно  Joy

Кристина1980, танкини  newsm78 ? Идея си нямам....

Моят корем почна да се подмества вече здраво  Heart Eyes

Хубав ден на всички   Hug

# 104
  • София
Ната, напълно съм съгласна с това, което казваш и знаеш от твоята приятелка. Просто трябва да дам старт на такова начинание. ще започна да го водя по мъничко малкия при майка ми в Неделя и да изчезвам за по няколко часа. Постепенно се надявам да свикне, защото като се роди бебето със сигурност ще имам нужда от това вдишване.
И аз съм така с покупките. Отивам за нещо и........става мазало.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт