Отговори
# 510
Ами да,болките бяха и болезнени аз също съм на прага на 7-ми медец..изследванията са във връзка с хемоглобина,защото при последните изследвания ми беше малко нисък.
Аз също харесвам Чиполино затова ви питам от коя сте доволни  newsm78
Да, сега видях че термините ни са с дни разлика и се сепнах, дали и аз ще ги получа тези контракции.? На мен желязото ми е проблем пък и пия ферофолгамата.  За сега на консултациите . не са ми казали нищо обезпокоително, дано е така до края  Simple Smile Пожелавам ти и на теб същото
Не знам,дано при теб всичко е добре и да не ги получиш  Hug Hug Praynig,не знам болките възможно ли е да са от хемоглобина ? #Crazy
Категорично НЕ  Peace
Дано не се повтарят повече.  Hug
Вече започвам да се притеснявам,ужас дано всичко е наред нямам търпение утре да поговоря с доктора от какво да са се получили болките ? Hug

# 511
Ами да,болките бяха и болезнени аз също съм на прага на 7-ми медец..изследванията са във връзка с хемоглобина,защото при последните изследвания ми беше малко нисък.
Да, сега видях че термините ни са с дни разлика и се сепнах, дали и аз ще ги получа тези контракции.? На мен желязото ми е проблем пък и пия ферофолгамата.  За сега на консултациите . не са ми казали нищо обезпокоително, дано е така до края  Simple Smile Пожелавам ти и на теб същото
Не знам,дано при теб всичко е добре и да не ги получиш  Hug Hug Praynig,не знам болките възможно ли е да са от хемоглобина ? #Crazy
      Hugдано

# 512
Категорично НЕ  Peace
Дано не се повтарят повече.  Hug
    Божее  с тази първа бременност, доста работи не знам  Embarassed  добре, че ти каза за тези контракции на Хикс.  Разрових се да прочета за тях Simple Smile мерси за подсказка Laughing  bouquet

# 513
И аз се чувствам като,тъпанарка все едно нямам никакви познания за бременноста  Joy Joy,ама много се стреснах,а и беше късно направо се побърквам,само се моля всичко да е наред с бебка  Praynig Hug

# 514
 Joy
И аз се чувствам като,тъпанарка все едно нямам никакви познания за бременноста  Joy Joy,ама много се стреснах,а и беше късно направо се побърквам,само се моля всичко да е наред с бебка  Praynig Hug
      Joy Joy ужас, напълно те разбирам.  Уж чета, питам, разпитвам и пак имам пропуски Embarassed нормално е да се стряскаш , и аз съм така при някой нов симптом на тялото ми или нещо различно.  Първата ми мисъл е принцеса дали е добре Simple Smile Simple Smile и това ще мине, после ще сме бомба, с информациите Grinning

# 515
Joy
      Joy Joy ужас, напълно те разбирам.  Уж чета, питам, разпитвам и пак имам пропуски Embarassed нормално е да се стряскаш , и аз съм така при някой нов симптом на тялото ми или нещо различно.  Първата ми мисъл е принцеса дали е добре Simple Smile Simple Smile и това ще мине, после ще сме бомба, с информациите Grinning
Хахахах,да и аз така само нещо ново да се появи и бързам,чета в нета питам тука...пълен хаус ама какво да правя,притеснявам се все пак ми е за първи път и много искам всичко да е наред  Hug Praynig
Тази нощ от притеснение няма да мога да спя в това съм убедена  newsm78

# 516
Разбирам ти притеснението, но го прескочи.... Пренася се върху бебе, трябваше известно време, да го осъзная и аз.  Simple Smile гледам с негативните вълнения да внимавам.  Нека мине прегледа, сигурна съм, че сте ок Simple Smile аз отдавна спрях да мисля лоши неща, стряскам се и аз, да, но овладявам  бързо емоциите Party

# 517
Маци, крампите са много неприятни Hug. Пекна малко слънце, дано да сте поизлезли с Алек, малко да изразходи енергия. Много ми се излиза навън, поне  за малко, сега измислям някаква схема как да ида до пазара дето е на 10 минути от вкъщи, без мъж ми да разбере, ама ме е шубе, щото като си знам лакомото око, кой знае колко неща ще помъкна Crazy
Антония, дано не се повтарят болките. Магнезии пиеш ли? Опитай се да не се тревожиш, притесненията могат само да влошат нещата

Нощес за първи път тая бременост сънувах раждането. Обаче, сънувах, че съм излязла от вкъщи за малко и съм си оставила корема в къщи да лежи Laughing. И почнало раждането и понеже ме нямало, мъж ми взел корема и отишъл да ражда вместо мен, та той родил. Mr. Green.

Мацки, мислете заглаявия за новата теми, гледам напредваме с тази, останали са ни почти само априлски. Гледайте да не са много дълги, че не влизат в мястото за заглавието и да пуснем една анкета в тази тема после за заглавие на новата тема Peace

Един линк за интересна статия за предното и задното мляко, чието деление винаги ме е вкарвало в музиката  Grinning
http://xedra.wordpress.com/2012/06/25/fore-hindmilk/

Последна редакция: сб, 21 юни 2014, 15:18 от Espa

# 518
  • ул. "Мечтание"
Змия, хубаво е да се опиташ да не пускаш толкова свои мнения непосредствено едно след друго както се случи по-назад в темата. Има опция за редакция, би могла да добавиш каквото още имаш да кажеш и всичко да е в една публикация.  Peace Също така би могла да отвориш в отделен таб писането на отговор и да си пишеш там каквото искаш да коментираш, докато в съседния таб си прочиташ темата и накрая публикуваш.  Grinning Peace

И като цяло е хубаво да избягвате влагането на много цитати един в друг.
Всичко това прави темата тромава и трудна за четене и следене.
Ето инфо за цитирането: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4829.0

За всички новички във форума като цяло, тук можете да прочцетете правилата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23714.0

# 519
хмм , не знаех, че има ограничения в писането Thinkingно както и да е Rolling Eyesсори че съм досадила

# 520
Змия, не си досадила и няма ограничения в писането, няма нужда от емоции Peace
Това, което Нощни каза е, че според форумните правила, които трябва да спазваме, за да не ни накарат модераторите да спазваме  Grinning е добре да нямаш няколко последователни поста, само твои, без между тях да има изказване на някой друг
Иначе за количество писания, трудно можеш да биеш повечето от нас, мен също в това число, доста бърборани сме се събрали и това е чудесно, защото дава живот на темата Hug

# 521
Змия, моят стерилизатор е 120 лв. на томи типи.

Еспа, страхотен сън. Отдавна не съм се смяла така  Joy Надявам се да не се обидиш, но много се смях.

# 522
  • ул. "Мечтание"
Змия, Еспа, вече ти е обяснила.  Peace Не съм си го измислила аз това. Но е факт, че с подобни правила комуникацията е много по-лесна и приятна.
Иначе в един пост си пиши колкото си искаш. Тука понякога се мятат огромни чаршафи!  hahaha Joy

Еспа, много весел сън!  Crazy

За тази бременност само веднъж съм сънувала, че раждам, някъде още в началото. Беше много забавно, защото бебето се роди с една много дълга пъпна връв - сигурно поне три метра беше!  hahaha Joy

# 523
Оооох, Еспа разсмя ме.

И аз снощи сънувах, че раждам. Обаче мм в съня запомнил само, че бебето е 52 см, но не и колко тежи. Събуждаме се тази сутрин и аз почвам да натяквам, че трябва задължително да запомни колко тежи бебето. А той милия, без да се е събудил даже, отговори, че тежи 800 грама (колкото беше на последния преглед), обърна се на другата страна и пак заспа.  Joy

# 524
 hahaha hahaha hahaha
Еспа сигурна съм, че това е било най-лекото раждане  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт