Отговори
# 525
  • София
Нощес за първи път тая бременост сънувах раждането. Обаче, сънувах, че съм излязла от вкъщи за малко и съм си оставила корема в къщи да лежи Laughing. И почнало раждането и понеже ме нямало, мъж ми взел корема и отишъл да ражда вместо мен, та той родил. Mr. Green.
Joy hahaha
Излязохмееее, даааа, преди малко се прибрахме.
Амаааа всички сънувате уникални неща. Аз с тази бременност все още не съм сънувала нито раждане, нито нещо свързано с бременността по-така. Може би защото наистина този път не се вълнувам така, както първия.
Ох, още ме болят прасците от нощните схващания.  #Crazy
Оф, малкия се е заинатил и сега ми носи кайсия след кайсия. До онзи ден държеше да ме храни с череши. Умира си от кеф като ме храни. Ама да вземе и той да хапне, но неееее, ще вземе да му влезе в корема евентуално  ooooh!

# 526
Скоро не съм сънувала бебета и раждания, но като се развълнувам малко повече и се почва  Grinning Относно  заглавие за новата тема, имам предложение, но не знам дали трябва да пиша тук или на някой ..ето" Септемврийчето ритничета раздава в порасналото коремче на мама"    Simple Smile Hug

# 527
еспа, и на мен ми стана смешничко, ама да ти кажа аз съм ЗА мм да го роди и моя юнак Laughing Laughing Laughing

Lovebug като каза за сантиметрите се сетих да ви споделя аз колко неадекватна бях като родих Дара. на никого не съм го казвала, още ме е срам като се сетя.
значи раждам я аз на втория напън (не е като да съм се мъчила часове, та да съм омотана нещо), пускат там "хепи бърдей", всички много щаствили, аз два пъти повече и ми я показват да я целуна. целувам аз извънземното, което ме гледа лошо и питам "а колко е голяма?" неонатоложката замълчава като ми дава шанс да се осъзная, ама аз упорита, трябва да се знае! и питам пак "колко е голямо бебето?" жената изгледа леко укорително и казва "ами сега ще я мерим, даваме Ви първо да я видите!" дори като го разказвам се срамувам, ама нали сме си наши хора. та, да знаете, че все пак отнема едно известно време да ги премерят Mr. Green Mr. Green Mr. Green

маци, и дара отказва тотално яденето от няколко дни. само ще ти кажа днешното й меню - закуска: 2 хапки хляб, обяд: едно малко пилешко филенце, вечеря: едно малко парче диня. Rolling Eyes и това е най-голямото количество храна, което е поемала от 3 дни насам, предишните дни и толкова нямаше Sad

Септемврийче, ти добро бъди и поза с глава надолу заеми
Септемврийче още малко ще се шири, ще се чуди накъде то дупе да навири

Последна редакция: сб, 21 юни 2014, 21:34 от Елч

# 528
  • София
Елч, ама голяма скица си била при раждането  Mr. Green Joy hahaha
Лошо с това неядене. Дано при вас не продължи като при нас вече 6 месеца  Shocked Той пък днес облажи с домашен кекс, но пък вечерята му беше три парченца сирене  ooooh!

# 529
  • София
Еспа, това е най-якият сън  Grinning Де да можеше да се сбъдне - ама пък може да значи, че ще родиш без да усетиш:) А дано!
Аз не съм купила абсолютно нищо още за бебока, защото повечето ми приятелки са с малки деца и имат доста неща да ми дадат, та не знам отсега какво ще ми трябва. За количка само знам, че трябва да си купя и свят ми се вие вече от четене и гледане...
Предложение за заглавие : Дъждовно лятото дойде, септемврийче като гъбка ще расте.

# 530
Страхотни заглавия, момичета Hug

Радвам се, че съм ви развеселила със съня си. Като го разказах на мъж ми сутринта и той вика – е това е, само това не съм правил тая ти бременност. Оня ден ми се оплакваше, че вече напълно разбирал жените, защо от време на време ни се ще да излезем на шопинг, идело му да отиде до някой мол (принципно бяга от тях като дявол от тамян), за да си купел нещо каквото и да е, ама имал нужда от шопинг, след цяла събота и неделя чистене, готвене и ходене по детето, даже се чудел на кой приятел да се обади, за да пият кафе Laughing. Тая моя бременност обремени и двама ни хормонално Mr. Green
Шегата настрана, но представяте ли си колко хубаво би било, ако можеше да си отстъпваме коремите и гърдите на мъжет ни за малко. Laughing

Хаха, Елч, и аз имам такъв срамен спомен от раждането, излиза му на Сами главата, още целият не се е показал и аз между двата напъна питам неантолога, дали бебето е здраво, ама настойчиво едно такова, нетърпящ възражение въпрос Laughing. Нали имах страх, че може да е с Даун и само това ми беше в главата. А неантолога само каза, хайде да напънете ощо веднъж, да излезе бебето и да го прегледаме и ще ви кажем Mr. Green

# 531
  • Монреал, Канада
Момичета, благодаря за споделеното относно упойките  Hug
В началото на бременността и аз имах странни сънища относно раждането и най-интересното беше че хич нямаше болка, което няма как да стане Simple Smile Обаче, Espa твоят сън е много забавен  Joy а статията за млякото е хубава и образователна.

# 532
Хиихи големи сте скици. Еспа по същият начин и аз - излезе му главата на Йоан и аз ужасена към докторката крещя - Защо не плачеееее  Crazy

# 533
Лошо с това неядене. Дано при вас не продължи като при нас вече 6 месеца  Shocked
муци, при нас това продължава 3,5 години, нали съм ти разправяла, че още като бебе Дара си ядеше половината АМ. После захранването беше един малък кошмар и така е и досега. Понякога му викам на мм "ако не я видях откъде излезе щях да се съмнявам, че е моя" Mr. Green Mr. Green Mr. Green Така де, аз само като си помисля за ядене ми се прияжда, а нея по цял ден я калесвам и тя ми казва "аз такова не обичам". постепенно престанах да се впечатлявам от миниатюрните количества, които яде, само се притеснявам като пребледнее, защото 2 пъти е припадала от ниска захар. А най-странното е, че не е слаба.

# 534
  • София
Елч, много е кофти да не ти яде детето. Пък при вас е още по-зле. С Алек поне не съм имала такива проблеми, той си ес захрани добре, хапваше дори повече от необходимото, всичко стана изведнъж  Sad Дано се оправят някой ден. Пък Дарата наистина не е слабуш.  Rolling Eyes
Еспа, мъжът ти и той кара бременност наистина. Хахахаха да ходи на шопинг да се разсее, ще припадна.  Joy hahaha

# 535
  • ул. "Мечтание"
И аз снощи сънувах, че раждам. Обаче мм в съня запомнил само, че бебето е 52 см, но не и колко тежи. Събуждаме се тази сутрин и аз почвам да натяквам, че трябва задължително да запомни колко тежи бебето. А той милия, без да се е събудил даже, отговори, че тежи 800 грама (колкото беше на последния преглед), обърна се на другата страна и пак заспа.  Joy

hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

Аз хубаво блея тука още, ама багажа на децата няма сам да се приготви. Следобед заминават с баща ми на море на Приморско за една седмица.

# 536
Нощни, дано изкарат супер на Приморско. На палатка ли отиват? Карам ги мъжете да идат на една палатка на морето за малко, докато не е наближило много
Елч, важното е че детето се развива нормално, все някога ще прояде.
Цветенце, поне не съм само аз била така Grinning
На всички сънищата са много забавни, аз съм влязла в някаквъ период на много цветни и реални сънища, обикновенно не ги помня, а сега помня всеки детайл

Днес се носих по спешност на преглед, че доста ме понаболяваше кръста и ниско долу предменструално, та направих една разходка до Надежда, напарво си се виждах вече раждаща, че така започна първото ми раждане със същите болки. Мъж ми бая се шашна, щом цигара запали, не е пушил от месеци. Всичко е нормално, шийката не е мръднала, бебето е добре, конеца си е където трябва...какво беше това чудо не знам. Утре съм и на ЖК при мойта докторка да видим как ще е. Сега нещата се успокоиха. Пих 2 ношпата и лежа и набивам ягоди Mr. Green. Дежурният в спешният кабинет ме пита на каква терапия съм и аз вадя телефона и почвам да изброявам лекарствата, че не мога да ги запомня, той стоя и слуша и каза - ми аз повече от това нищо не мога да ви изпиша, вие сте на максимална терапия Laughing Та пих един сок в болничното кафене и айде обратно. Поне излязох на заведение, кой като мен  Laughing

# 537
Eспа добре че е било фалшива тревога  Hug. Сигурна съм, че ще изкараш до план максимум, че и отгоре някой ден  Hug
Нощни как ти завидях лекинко  Outta Joint Ние  сме от 30 до 5 юли на Приморско, как ще се нося с голямата пупа не знам  Crazy
Момичета какво мислите за третата ФМ, ще ходите ли? Аз нещо взех да се замислям да я пропусна  newsm78

# 538
Espa радвам се че си добре и е било някаква фалшива тревога. Аз не съм ходила до тоалетна вече трети ден.Взела съм си дуфалак и мисля да го взема,че имаче ще е страшно напъване, а тъкмо укротих малко стяганията.Днес напазарувахме стабилно.Взехме кошара сгъваема на две нива на jane. И по този повод да попитам как ги поддържате тези кошари (миене,пране). Взехме и матрак и два комплекта чаршафчета, запътих се и към дрешките о тук изпаднах в ужас.
Купих две бодита, едно комплектче ританки с блузка и бях до там
Какви са тези камизолки и за какво са горна дреха ли е   бельо ли е, да купувам ли от тези целите гащиризончета.
И какъв размер да ги вземам тези дрешки? Но иначе като цяло съм доволна, разходих се. Не бях излизала от вторник.
ИИскаше ми се дървено креватче, изглеждат ми по-красиви, но сме на квартира,ще пътуваме доста до бабите и с таткото, той ходи често в командировки и реших,че ще е по-полезна.Един ден,ако си има детенцето собствена стая ще вземем стабилно легло, дървено.
 И аз не мисля да правя третата фм. И аз също съм сънувала раждането, но моя сън не беше толкова забавен.Аз сънувах,че всичко мина спр и много ми беше харесало. А дано!

Последна редакция: нд, 22 юни 2014, 21:28 от iskambebche

# 539
  • София
iskambebche, честити покупки. Правилно сте решили за кошарката във вашия случай.
Нощни, весело да си изкарат децата, а ти сигурно ще си починеш малко от домашните ангажименти покрай тях.
Еспа, радвам се, че всичко е наред. Дано не се повтаря.  Praynig Ти да не правиш блъф за разходки и кафенце  Mr. Green Wink
Ние заминаваме на моренце на 2 или 3 юли. Нямам търпение вече.
Днес с малкото и с майка ми и сестра ми с бебчето се разходихме из северния парк. Добре ми дойде. Малкият като е с баба си не иска никой друг около него, а за мен това си е просто идеално. Седях си на пейчицата, боцках си цацката с малко биричка и ми беше екстра.
Май ще трябва да му взимаме колело с педали, че от 3 дни се е научил да ги върти и не оставя колелата на другите деца. Едвам го измъквам вече. Голямо тръшкане пада  ooooh! Баланс байкчето си ми беше екстра, защото е лекичко и си го нося в метрото на ръце, или когато не иска да го кара, не ми е проблем да го нося, ама с колело вече ще стане тегаво. Не знам и аз какво да правим. Исках да поизчакаме до другото лято с колелото, но пък това тръшкане по площадките адски много ме изнервя.  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт