Отговори
# 540
еххх, еспа, каза си, че искаш на разходка и отиде на кафе в надежда! Laughing Laughing Laughing
шегата настрана, радвам се, че е било фалшива тревога, но все пак добре си направила, че си отишла да те видят. и все пак - никакви мисли повече за раждане преди (поне) 34 г.с. забранявам!

искам бебче, честити ти покупки!
аз мисля бебето в началото да го държа в къши предимно с боди и отгоре цяло гащеризонче. помня, че с Дара това ми беше най-удобно.
сгъваемата кошара под душа и търкам с четка.
а за размера на дрехите - аз взимам от 50-56-62 см. да има всякави Simple Smile те и без това са различни на различните марки, материи и модели.

# 541
Момичета, много ме забавлявахте с вашите сънища  Grinning Grinning Grinning
А това, от което се "срамувате", според мен не е повод за срам - толкова сте се притеснявали за бебчовците, а и в цялата бъркотия на хормоните и емоциите е нормално да не се държите съвсем адекватно  Hug

Дани, стига, бе, жена, за къде си се разбързала - никакво раждане преди 1 септември  Hug нали така сме се разбрали Simple Smile Според мен си търсила начин да излезеш на заведение без ТМ да те мъмри Simple Smile Сега сериозно - радвам се, че е било фалшива тревога  Hug
А като разказа за ТМ, да кажа и аз нещо за ММ - от няколко месеца единствената домакинска работа, която върша, е да мия чинии - от останалото получавах контракции преди, скоро не съм пробвала... та се виждаме с една приятелка днес и тя спомена, че наш общ познат се разделил с дългогодишната си проятелка, защото не чистела  Shocked Shocked Shocked  голям смях падна по темата Simple Smile

# 542
Espa Радвам се, че е всичко при теб е наред и се е оказало фалшива тревога Simple Smile
*Цветенце* Аз мисля да пропусна 3-та ФМ, а и АГ ми каза, че щом на 2-рата всичко е било нормално с бебчо, няма смисъл от 3-та ФМ  Peace
iskambebche Разбирам те напълно  Simple Smile Днес взехме първата покупка за бебо- дървена кошетка и скрин за повиване. Много съм доволна от покупките Simple Smile Исках да взема и първите дрешки за бебо, но като застанах пред тях и почнах да се чудя какво ще му трябва, как ще го обличам и т.н., и не взехме нищо в крайна сметка Sad иначе за размера мисля да е 56, въпреки, че ми се сториха много мънички, а 62 големи newsm78  Laughing

# 543
Добро утро, момичета   bouquet

Espa, изби рибата с тоя твоя сън  smile3501 newsm62 . С глас съм се смяла. Разказах го и на мм и му казах, че било добра идея и той да иде вместо мен... Каза, че вече изнаглявюм доста. Така, че май няма да ме отмени  newsm78 . Мила, като искаш да се разхождаш, по-добре излез до кварталния магазин, отколкото да ходиш до Надежда  Naughty . Да не се повтарят повече тези изпълнения  Naughty

Lovebug, ама и ти си го наредила твоя мъж  hahaha Joy

Елч, абсолютно права си била, какво се мотаят тези доктори, те трябваше да я измерят Дара още преди да се роди  Laughing

Цветенце, мисля да я правя 3-тата ФМ. Бях се разубедила, но след сучката с Габи се стресирах доста и ще я направя, само за лично успокоение.... От друга страна, може би е малко безмислено, защото и да видят нещо, вече ще е късно да се взимат мерки...  Confused

iskambebche, ходенето до тоалетната ми съсдава големи проблеми от самото начало на бременността. Сега мисля, че му хванах цаката и се нормализираха нещата, през ден ходя. Сутрин пия по 1 чаша топла вода с 1 с.л. мед на гладно. Хапвам повече плодове, задължително по 1-2 домата и от време на време таратор/айран. Не знам какво ме чака, ако се наложи да приемам допълнително желязо  ooooh! , че то нали запича  Tired
Честити да са ви новите покупки. Добре си го решила със сгъваемата кошара, при положение, че сте толкова мобилни  Peace

matsutka , супер ще си изкарате на морето  Hug . Ние никъде няма да ходим, мм само ще отиде за 2-3 дни на преход в Рила, а пък аз ще си остана само с градските преходи и разглеждане на снимките от миналата година  newsm45

Reflekt, честити покупки и на теб

Момичета, много са ви хубави предложенията за заглавие, не мога да реша кое да избера  newsm45

Хубав ден  bouquet

# 544
Здравейте, момичета!

Еспа, много се радвам, че е било фалшива тревога. Никакви да ги няма такива преди 9 месец Naughty Хайде, стискаме, не остана много.  Praynig  А в Надежда дали имат добра неоанотология? Твоя сън  Joy

Относно сънищата, аз постоянно сънувам разни варианти на раждането...направо  Crazy

Що се отнася до покупките, и аз почвам да се замислям... И ще трябва да се отпочва, но първо има да се разчистят неща и да удари една боя, ама имам стегнат списък и го почвам, живот и здраве. Дрешките ще са ми последни, защото ще ми дадат и първо искам да видя какво имам...

Елч, извинявам се предварително ако ми е глуповато питането, но аз доста съм се шашнала с това обличане, а боди и цяло гащеризонче няма ли да е топло.... newsm78

Ели, разделили са се заради чистенето... Joy това ще го кажа на ММ, защото в момента аз почти не пипам, само отгоре-отгоре...Иначе съм от чистниците, но ап. е голям и + куче, ако тръгна да си чистя както си му е редът, ще ми дойде бая....

Искам бебче, Рефлект, честити покупки   bouquet

Маци, как издържаш постоянно на крак с малкия, че и колело носиш. Браво   bouquet Дано си починеш хубаво на морето  Grinning

Момичета, много се забавлявах с реакциите при раждането, дано да имамаме само положителни такива  Hug

Хубав ден и спокойна седмица на всички, без тревоги никакви  Sunglasses

# 545
  • ул. "Мечтание"
Нощни, дано изкарат супер на Приморско. На палатка ли отиват? Карам ги мъжете да идат на една палатка на морето за малко, докато не е наближило много

Абе да ме пита човек това Приморско от де ми е дошло!  ooooh! И разправям аз на всички, че ще ходят на Приморско. А те всъщност са в парк "Росенец" на 10 км от Черноморец. Баща ми работи в подстанция и там имат служебна база.  Peace

Иначе ми се обадиха снощи, ходили вече на плаж.  Mr. Green Абе ще се забавляват, сигурна съм. Независимо дали е хубаво времето или не.  Wink
За тена им хич не се притеснявам, те и без да ходят на плаж навън обичайно излизат по едни гащи само. Иначе си омазват дрехите като за световно.  hahaha Joy
Божидар оня ден излязал на двора без да ми каже, накипрес един кат нови дрешки, които му бяха подарили за рожденния ден. И в една кална локва пляскал с пръчка. Прибира ми се в кал от глава до пети!  Crazy hahaha Joy

Еспа, добре че е било фалшива тревога тая болка и всичко е наред!  Praynig
На този епат е нормално от време на време да имаме бракстън-хикс контракции и да приболява така. Ама предвид положението ти е нормално да се притесниш.  Rolling Eyes Прегръдки!  Hug

Ели, разсмя ме с тоя развод поради не чистене!  hahaha Joy

Искам бебче, Рефлект, честити покупки!  Hug

Моя милост сигурно тази седмица ще започне с покупките!  Crazy Party Само при мисълта от това супер много се вълнувам!  Laughing

# 546
Ната, това е версията, която ми казаха Simple Smile и на мен ми звучи безумно, ама хора всякакви Simple Smile

ЯниHug

Момичета, май и аз ще се ориентирам към някакви покупки вече, че то мойто на нищо не прилича - след като в началото на четвърти месец си купих количка, от тогава имам само 1 шапчица купена Mr. Green Поне се организирах откъм големите неща - в събота ни пристигна сушилнята, поръчахме гардероб (в началото ще стоят нещата на бебка там, после си остава за нас) и вчера охледах почти неизползваното легълце на една приятелка - много ми хареса, само трябва да отидем да го разглобим и да го вземем..... аааааа, сестра ми много държи да ни вземе комплект за изписване, та в събота докато си търсех рокля успях и това да харесам Simple Smile

Хубава седмица, мами!!!

# 547
Wickedly, то всъщност драмата с мерките дойде точно, защото я мереха преди това. на ФМ все я водеха 2 седмици по-голяма и при последната лекарката заяви да се замислям за секцио, защото ако я донося със сигурност щяла да е над 4 кг. и като я видях такава малка и си викам "няма как да  е 4 кила!" Simple Smile)) а то верно - 2,840 кг. се оказа Simple Smile

ната, аз имах предвид зимния сезон. иначе септември мисля да си седи по боди бебчето само, ама то това ще свърши за максимум месец и после ни чака цяла зима. но моят термин е в края на септ де Simple Smile

нощни, уби ме с това приморско Simple Smile) наслаждавай се на тишината! Simple Smile

# 548
Добро утро, момичета   bouquet

Нощни, Приморско... Росенец.... абе и в двете има "Р", и двете са на морето  Wink , а пък твоите мъже са на едно от двете места, а не у вас  Peace   Joy Много яко ще си прекарат (направо леко им завиждам...  Embarassed )

Елч, то излиза, че хич не трябва да вярваме на тия мерки, които ни дават от ехографите... Къде са "над 4кг" и къде - "2,840"  newsm78 . А височината поне бяха ли я нацелили?

Espa, ти нямаше ли някакъв фотографски блог или се бъркам?

Момичета, как се разпознава дали ни е паднала тапата? Сутринта като станах и малко се стреснах... Изпишках се и след това, при забърсване на хартията си имаше слуз жълтеникава, не малко количество....  newsm78 По принцип си имам засилено течение и може и това да е, ама се шашнах. До колкото съм чела тя тапата е червеникаво-кафяво, нали? Ох, шашнах се нещо, контракции мисля, че нямам, болки в корема или опъвания също нямам (слава Богу), но болките в кръста и долната част на гърба са ми вечен спътник. Снощи особено силно ме боля кръстът и днес тази слуз като я видях и бая се стресирах.... Хубаво, че днес съм на преглед  Thinking

Нощни, честит имен ден!   bouquet
Честит имен ден и на всички останали именички днес.   bouquet

Хубав ден, момичета   bouquet

Последна редакция: вт, 24 юни 2014, 09:49 от Wickedly

# 549
Wickedly, хубаво е че днес си на преглед. Според мен, не е тапата това, но аз не съм мед. лице все пак.

# 550
тапата е ръждиво кафяво течение. поне при мен беше така първият път. и според мен не е тапата

# 551
  • Пазарджик
Приятно прекарване на всички, които ще ходят на море, да си прекарате страхотно! Ние ще идем наблизо на басейн с детска водна пързалка.
Някоя от вас пие ли Phlebodia? Изписаха ми го против отоци на краката.
Wickedly, не съм виждала тапа, бях планово секцио, но има много родили нормално и ще ни разказват.

# 552
  • ул. "Мечтание"
Нощни, честит имен ден!   bouquet

Благодаря ти!  Hug

Иначе това течение най-вероятно не е тапата. Тапата има кървави жилки и е по-скоро розовееща отколкото жълтеникава. Peace А и само по себе си падането на тапата не значи почти нищо, така че не се стряскай излишно. Simple Smile

И да почерпя за имения си ден!  Heart Eyes

# 553
Здравейте, момичета  Grinning

Нощни, честит имен ден   bouquet Да ти е живо и здраво името, и ти и цялото семейство покрай него  Hug Аз понеже хич не харесвам фейсбук, а пък и там настана голяма олелия, се обърках и не знам кой кой е... Blush
Да знаеш, че ме съсипа с тази торта...отивам за сладолед  Sunglasses Весел празник  Hug

Уикедли, надали е тапата. Сега всички сме със засилено течение, понякога повече, понякога по-малко, но е хубаво, че си на лекар. Аз даже и някакви бактерии съм завъдила, незнайно как, и трябваше да си правя някакво лекарство в специална аптека.  newsm78 Дано ги изтрепем, утре съм при док и ще разпитам.

Аз пак за питам, има ли някой от южните квартали на София... да можем да си си бутаме количките заедно  Grinning ? Една приятелка така си отгледа детенцето, с приятелките от БГ.МАММА...   Grinning

# 554
Нощи, Честит Имен Ден! С пожелания за много здраве, щастие и късмет!

Общи условия

Активация на акаунт