Отговори
# 555
Честит Имен Ден
Нощни! Аз в ФБ въобще не влизам и нямам идея кой кой е Simple Smile. За течението и аз имам засилено, но е хубаво, че ще те видят. Сподели какво са ти казали, дано не е тапата, че още е рано. А иначе без да стряскам никой на една приятелка като и падна тапата съвсем не беше розово- кафява или пък с жилки. Ама надали е това наистина. Аз повече се притеснявам от тия води, дето ги дават, че не всеки път изтичали наведнъж, ами можело  и малко по-малко. Защото течението ми наистина е достаа  обилно. И ако става още по-зле към края не знам. И аз днес съм на преглед и тонове, да видим каква е ситуацията и колко е пораснал юнака:) Нямам търпение Simple Smile
До скоро и хубав ден ви желая Simple Smile

# 556
Благодаря, момичета, успокоихте ме  Hug

Отивам на лекар сега, слава Богу пътьом минавам през една много готина малка сладкарничка, че Нощни ни изтрепа с тая торта   bouquet

Iskambebche, и на мен ми е притеснение това с изтичането на водите "на порции" и някой път се вкарвам и аз във филмите. Успех ма прегледа  Hug

# 557
  • ул. "Мечтание"
Искам бебче, Wickedly, не се тревожете за водите! Не е проблем когато изтичат по малко, тъй като те се самовъзстановяват. С подобно леко изтичане на води може да се изкара седмици.  Peace
Все пак, ако в някакъв момент се усъмните, че водите ви изтичат - увеличете количеството вода, което приемате, хубаво е да се мери температурата през три часа (докато жената е будна) за да се следи за инфекция и нищо във вагината! (включително и особено лекарски ръце  Crossing Arms)
Ако говорим за преждевременно раждане, тоест преди 36-та седмица, целта е бебето да се задържи вътре колкото се може по-дълго. Съответно е добра идея отиването в болница за наблюдение. Вливат се медикаменти, които да задържат раждането, ако е възможно и в някои случаи е възможно да се дадът антибиотици на майката, ако причината за изтичането на водите е инфекция. За съжаление този протокол не се практикува във всички Бг болници, но можете да го имате предвид и да преговаряте. Знам със сигурност за една лекарка в София, която го практикува.
Иначе, ако изтичането започне при 37 навършени седмици чакаме раждането да започне, за предпочитане у дома, защото риска от инфекции е по-малък. Според изследванията до три дни след започването на теча над 80% от жените започват да раждат. Натъртвам дебело - започват, а не че се е родило бебето. Раждането започне ли, няма смисъл вече от следене на часовника, тъй като раждането може да е с различна продължителност. Peace

# 558
# 559
Честит имен ден на всички именници , да са живи здрави и много щастливи newsm51
Аз въпреки , че съм раждала , не знам какво е това изтичане на води или падане на тапа ..
Нощни , прекрасна торта ...имам в хладилника , но не мога да ям ...на малката също ще и се преяде , а не трябва ...Ние бяхме с температура цели три дни подред  , и за капак всяко лекарство се дава с хиляди уговорки и кандърми ...инати се това дете и не иска да пие  #Cussing out...едва днес сме по-добре , да не ви говоря как понесох притесненията ....Мъжът ми се чуди какво ми става .., Вие чувствате ли се изнервени и объркани ... #Crazy #Crazy  и ми обяснява как не трябва да си изтървам нервите , ок и аз го знам това , но като не мога да се сдържам  Sick
Момичета , вие всеки ден ли се мажете против стрии ...на мен хич не ми е хубаво да съм  мазна ..мажа се на седмица един път..
Iskambebche ти септември ли ще раждаш ..като че ли си много напред със седмиците ...остават ти много малко , аз първия път родих в 41 седмица ..два дни след термина , но има майки , които раждат по-рано ..
И да питам , нали не се къпете в морето или в басейна ? Аз поради тази причина мисля да потърся да ходим някъде на балкан , за лятната почивка , не мога да трая жегите , ако ходя на море , това значи да дрема някъде на сянка

# 560
Нощни - честит имен ден  Flowers Bouquet  На мен принципно не ми се яде сладко , но на такава торта не бих й отказала  Laughing
Емилия - аз се връщам вчера от морето и честно казано се топнах и в басейна на хотела. Само че морето не го карах в България, та затова се престраших , а и ми беше жегичка.  В нашите басеини мен ме е страх да влизам по принцип ,че после стават проблемчета, а сега не е момента.
Аз днес бях запретнала ръкави да подредя и сортирам по размери покупките и нещата дадени от приятелки. И съм влзенала в сериозни размисли как ще обличам бебешока. Страх ме е да не прекаля с обличането. Че мен като малка много ме пазеха и ме обличаха сериозно и после дълго време си бях кифла  Embarassed - все ми беше студено и лесно се разболявах. Ще ми е интересно и на мен мамите с повече опит да споделят техните планове . Че в къщи се напълни с ританки , жилетцичи, гащеризони и бодита. Аз само ги нареждам и ги гледам безпомощно  #Crazy

# 561
Нощни честит празник   bouquet.
Емилия бързо да се оправя детенце.
Искам бебче ако имаш съмнение за изтичане на води тичай в болницата да проверят. Там сипват на мокрото някакво разтворче/не знам как се казва/  и установяват дали са околопл.води.
Момичета в никакъв случай ако имате съмнения не ги пренебрегвайте. При спукан околоплоден мехур, дори и минимално може да се докара инфекция, която да има лоши последствия. Може да се изкара така да, но трябва да сте под лекарски контрол.
Две от ражданията ми тръгваха със спукване на мехура  Simple Smile

# 562
За септември съм, но за първи септември. Нощни Благодаря за информацията за водите. Аз сега се връщам от прегледа, докторката трябваше да присъства на секцио, явно по спешност и се забавих доста и уморих. Но пък поне всичко с бебето е ок. Вече сме 1510гр. Тоновете са ок, пак не засякоха контракции да имам. Тези стягания, които получавам ниско долу са подготвителни контракции. Но просто не трябва да са много или да има болка, имам картбланш да си взема колан. Така че в най -скоро време ще пробвам как е с колан. Бебето е с главата надолу и гръбчето му е отляво. Simple Smile Каза ми степен на зрялост на плацентата 2 , което не е ли много незнам, но не е коментирала нещо такова, така че няма сама да се вкарвам в филми. И така сега отивам да почивам, защото много се скапах само да си изпия магнезия Simple Smile

# 563
  • София
Ната, аз живея в Красно село зад 20-та поликлиника. И ти ли си наблизо?

# 564
Здравейте момичета, при нас ремонта на апартамента е към края надявам се другата седмица да почнем да се местим пък да видим. Почнах ме да опаковаме багаж, бебка не е много съгласна с тези ми усилия, но се налага.
Честит имен ден на всички именници! Нощни да ти е живо и здраво името, да го носиш с гордост дълги години.

Аз с покупките съм до никъде ще чакам да се преместим в новия апартамент да мина третата ФМ и тогава стартирам Simple Smile
Е за сега това е от мен.

# 565
Аз казах, че няма да се филмирам, но все пак малко ми е притеснено В 31 седмица не е ли рано за степен на зрялост 2? Имате ли някакво инфо...

# 566
Ната, аз съм в Лозенец и мисля Южния да се превърне в дневния дом на бебка Simple Smile

Еми, аз съм толкова спокойна, колкото никога през живота си, дори не съм експанзивна колкото обикновено, но още от началото си втълпявах, че трябва да бъда такава.

За мазането - всеки ден се мажа, защото аз започнах много ударно качване на килограми. Нямам представа дали помага, ама засега нещата са ок.

iskambebche, радвам се, че всичко е ок  Hug

# 567
Момичета, здравейте  Hug

Нези, аз съм в Лагера. Значи сме на близо  Grinning Проучвала ли си за педиатър?

Ели, живи и здраве може да се събираме там, мен не ми и много далече...Сега е де, с тумбака гледам по-внимателно  Grinning

Искам бебче, браво за добрите новини   bouquet

Момичета, стискайте палци, утре съм на лекар. Дано всичко е наред, че от Шейново не съм ме гледали  Praynig

Лека и спокойна вечер на всички  Hug

# 568
  • ул. "Мечтание"
Благодаря ви за пожеланията!  Hug

Аз казах, че няма да се филмирам, но все пак малко ми е притеснено В 31 седмица не е ли рано за степен на зрялост 2? Имате ли някакво инфо...

Не е рано, не се притеснявай!  Peace

# 569
Благодаря много Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт