Отговори
# 495
  • София
Добро утро и от мен. Имах кошмарна нощ и кошмарна сутрин. Нощес единият прасец така се схвана, че сигурно щях да колабирам, на сутринта и другият се схвана и в момента куцукам и с двата крака. Беше мнооооооого болезнено. Доки още от 4-ти месец ми е изписала магнезий, ама нали съм тъпо и упорито и не го взимам.
Днес при нас времето е по-лошо дори и от вчера. Духа вятър, студено е и от сутринта вали. Малкият го затресе пубертетът бебешки и е някаква страхотия просто. Едвам се оправям с него. Уж да съм търпелива, ама понякога ми избиват балансите.  #Cussing out #Crazy Постоянно цвинка за нещо, ама толкова дразнещо цвинкане, едвам го трая.  Confused

# 496
  • ул. "Мечтание"
За гъбички по краката и ноктите - масло от чаено дърво!  Peace Засегнатите места се мажат с по няколко капки от него. Хубаво е да се продължи с мазането и няколко дни или седмица след като отшумят симптомите.
И разбира се подходяща диета!  Peace

# 497
Wickedly, като каза за мебелите, като бях бременна с Дара ми беше голям зор да й купя хубаво легло и гледах месеци наред, ама голямо търсене падна и вече в 9 месец няма накъде купуваме легло и повивалник. носят ги вкъщи...и аз като ревнах "ама те са много грозниии, на нищо не отиваааат, аз исках по-красиви" голяма драма беше Laughing леглото така и никога не го харесах Simple Smile

змия, купила съм 5 дрешки на кръст и сме поръчали количката. все се каня да се заема по-сериозно, защото помня от минлаия път какъв зор беше накрая, ама пуст мързел...и финанси...
                   да, и при нас повече зависят  покупките от финансите, но бавно и славно напредваме newsm78

# 498
Аз съм купила количка, шишета, стерилизатор (електрически), комплекти за изписването, някои от другите неща ги имам от баткото, но имам още доста неща и аз да купувам.

С предишната бременност освен количката и кошарата, нищо друго не бях купила. Само ги бях набелязала и като влезнах в болница, ММ и майка ми знаеха кое от къде и по колко да купят. Ама сега както съм с близнаци, мисля всичко предварително да купя.
               А този стерилизатор каква цена е? Ти пак имаш останали неща, ние тепърва ще се запасяваме  Simple Smile, но пък тръпката от пазаруването си заслужава определено търчането  Laughing

# 499
Добро утро и от мен. Имах кошмарна нощ и кошмарна сутрин. Нощес единият прасец така се схвана, че сигурно щях да колабирам, на сутринта и другият се схвана и в момента куцукам и с двата крака. Беше мнооооооого болезнено. Доки още от 4-ти месец ми е изписала магнезий, ама нали съм тъпо и упорито и не го взимам.
Днес при нас времето е по-лошо дори и от вчера. Духа вятър, студено е и от сутринта вали. Малкият го затресе пубертетът бебешки и е някаква страхотия просто. Едвам се оправям с него. Уж да съм търпелива, ама понякога ми избиват балансите.  #Cussing out #Crazy Постоянно цвинка за нещо, ама толкова дразнещо цвинкане, едвам го трая.  Confused
      Ужасно е с Това схващане на прасците, аз го изживях на три пъти  и то все сутрин веднага след събуждане , след ритуалното  протягане на тялото  #Crazy  сега разбирам, че и други имат този проблем, лошооо Cry  Дано ти мине бързо Hug

# 500
Ние сме купили количка, корито помпа за кърма съм си взела и две бодита. Планираме обаче тая събота и неделя да пазаруваме повече, че така както ту ми е ок ту не. Май предпочитам всичко да ми е готово, ако се наложи да полежавам повече по нататък  да не ги купува мъжа ми сам 
да, и аз не съм добре, вече цял месец ме мъчи кашлица, хрема, и заглъхнало  ухо Sad  с тази бременност, сумати проблеми  ми се появиха, които до сега нямах Sad

# 501
Добра вечер, мами!

ЕлчHug
Антония, Змия и Анита, добавила съм ви на първа страничка.
Цвети, много неприятно с тези резултати, кога си на лекар?
За покупките – остават ми дребни неща, един нов повивалник, бебефон, някоя и друг дрешка
Ната, как са ти болките?
Wickedly, за приликата на децата, Сами прилича от части на баща си, от части на мен, но повече на баща си – от мен има цвета на кожата, очите и косата, останалто е бащичко, включително буйния нрав Mr. Green. Аз съм по-голямата от две дъщери, почти точно копие на майка ми и баба ми съм, сестра ми е смес между черти на майка ми и на баща ми. А за яденето и пиенето преди раждането, като отидеш в болницата със 7 см разкритие, и си се наял и напил преди това, не знам какво те правят, ама едва ли те връщат Laughing. Мисля да пробвам сега дали ще ме върнат Mr. Green
Цвети, от лекарствата-мазила за гъби съм фен на нистатин маз, няма системна резорбация в органицма и е ефективен
За алоето – май съм единствената, която не се споразумя с него имах в саксийка на балкона, веднъж си наклепах лицето и такава алергия ми обарзува, че от тогава го заобикалям от 10 метра. Но не съм показател, аз се изривам от всичко, май съм алергична и към себе си Crazy
Lovebug, аз искам книжките ако може. Прати ми ги, ако не те затруднявам на dany_100@abv.bg

Радвам се, че линковете са ви били полезни. Да споделя отново една статия, която четох наскоро в NHS, за последните препоръки за приготвяне на  адаптирано мляко. Припоръчва се прахообразната смес да се смесва с преварена вода докато тя не е паднала под 70 градуса, за да гарантира, че никоя бактерия няма да оцелее, което се различава с някои от упътванията по опаковките, в които препоръчват водата да се превари, да се остави да се охлади и тогава да се смеси с АМ.
http://www.nhs.uk/Conditions/pregnancy-and-baby/pages/making-up- … ormula.aspx#close

Спокойна нощ   bouquet

и тук  благодаря  bouquet

# 502
Здравейте момичета,вчера не съм ви писала защото не съм добре,вчера сутринта едни болки ниско долу корема ми се втърди,не можех да мръдна от болки,бързо мъжа ми ме закара в болница доктора ми каза че са подготвителни контракции ама се учуди защо са толкова от рано,утре ще ходя на изследвания сега пия  Top Levure,витамини  и сега съм по-добре тази нощ спах,дано всичко утре е добре стискайте палци  Praynig Praynig Praynig
Благодаря,че сте ме добавили на първата страничка  EmbarassedВ
Виждам,че сте писали за покупките аз съм купила малко дрешки боденца,ританки комплект за изписването все още не съм купила,количка също ! Тези дни ще излизаме с мъжо и и ще гледаме,някой ако има възможност да ми предложи някоя марка от която е доволен и да ми каже орентировачно цени...
Лек ден и целувки  Hug Heart Eyes

# 503
  • София
Антония, защо пък рано, тъкмо навреме са си тия контракции с втвърдяването. това са контракции Бракстън Хикс, прочети инфо в нета. Ама пък те не трябва да са болезнени, а само втвърдяване. Сега прочетох, че те е и боляло. Какви изследвания ще ти правят? Във връзка с болките ли?
Змийче, моите са също след протягане и гледам да го избягвам, а ММ така хубаво се изтяга сутрин  #Cussing out Но пък нощес не съм се протягала, просто ей така отведнъж ме проряза много жестоко.  Crazy

# 504
Здравейте момичета,вчера не съм ви писала защото не съм добре,вчера сутринта едни болки ниско долу корема ми се втърди,не можех да мръдна от болки,бързо мъжа ми ме закара в болница доктора ми каза че са подготвителни контракции ама се учуди защо са толкова от рано,утре ще ходя на изследвания сега пия  Top Levure,витамини  и сега съм по-добре тази нощ спах,дано всичко утре е добре стискайте палци  Praynig Praynig Praynig
Благодаря,че сте ме добавили на първата страничка  EmbarassedВ
Виждам,че сте писали за покупките аз съм купила малко дрешки боденца,ританки комплект за изписването все още не съм купила,количка също ! Тези дни ще излизаме с мъжо и и ще гледаме,някой ако има възможност да ми предложи някоя марка от която е доволен и да ми каже орентировачно цени...
Лек ден и целувки  Hug Heart Eyes
в кой месец си, аз съм на прага на седми?!  Confused  Поради липса на големи финанси, ще пазаруваме легло и количка от продавалника  Simple Smile за Чиполиното мога да кажа, че сестра ми беше доволна и от двете колички Simple Smile

# 505
Антония, защо пък рано, тъкмо навреме са си тия контракции с втвърдяването. това са контракции Бракстън Хикс, прочети инфо в нета. Ама пък те не трябва да са болезнени, а само втвърдяване. Сега прочетох, че те е и боляло. Какви изследвания ще ти правят? Във връзка с болките ли?
Змийче, моите са също след протягане и гледам да го избягвам, а ММ така хубаво се изтяга сутрин  #Cussing out Но пък нощес не съм се протягала, просто ей така отведнъж ме проряза много жестоко.  Crazy
вече спрях с протягането нещо, че и в корема почнаха болки от това, иначе сутрешно удоволствие.   Simple Smile иначе и аз го гледам моя със задоволство  как се разтяга, като локум, а аз.......... Охххххх горката аз Grinning

# 506
Ами да,болките бяха и болезнени аз също съм на прага на 7-ми месец..изследванията са във връзка с хемоглобина,защото при последните изследвания ми беше малко нисък.
Аз също харесвам Чиполино затова ви питам от коя сте доволни  newsm78

# 507
Ами да,болките бяха и болезнени аз също съм на прага на 7-ми медец..изследванията са във връзка с хемоглобина,защото при последните изследвания ми беше малко нисък.
Аз също харесвам Чиполино затова ви питам от коя сте доволни  newsm78
Да, сега видях че термините ни са с дни разлика и се сепнах, дали и аз ще ги получа тези контракции.? На мен желязото ми е проблем пък и пия ферофолгамата.  За сега на консултациите . не са ми казали нищо обезпокоително, дано е така до края  Simple Smile Пожелавам ти и на теб същото

# 508
Ами да,болките бяха и болезнени аз също съм на прага на 7-ми медец..изследванията са във връзка с хемоглобина,защото при последните изследвания ми беше малко нисък.
Да, сега видях че термините ни са с дни разлика и се сепнах, дали и аз ще ги получа тези контракции.? На мен желязото ми е проблем пък и пия ферофолгамата.  За сега на консултациите . не са ми казали нищо обезпокоително, дано е така до края  Simple Smile Пожелавам ти и на теб същото
Не знам,дано при теб всичко е добре и да не ги получиш  Hug Hug Praynig,не знам болките възможно ли е да са от хемоглобина ? #Crazy

# 509
  • София
Не знам,дано при теб всичко е добре и да не ги получиш  Hug Hug Praynig,не знам болките възможно ли е да са от хемоглобина ? #Crazy
Категорично НЕ  Peace
Дано не се повтарят повече.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт