Хайде, мамо, стягай багажа! - ДЕКЕМВРИйче готово е за плажа ;)

• 24 601
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
аз давам през ден по 1/4 ,дори днес ни е ден за жълтък Simple Smile

# 181
Благодаря Simple Smile! Е, значи на нас утре  Wink.

# 182
Момичета,след зеленчуците ли въвеждате жълтъка?И само да кажа,че педиатъра ме посъветва щом не иска да яде зеленчуците да добавям зелени подправки,като магданоз,копър или зелен лук и малко масло колкото грахово зърно

# 183
Аз даже след месото го давам.

# 184
Аз даже след месото го давам.
ок,мерси

# 185
  • София
И ние не срещахме проблеми с лъжицата,даже напротив бях учудена,колко добре я прие,все едно винаги с лъжица е ял.Но от два дни отказва да яде нещо,което до преди това ядеше с удоволствие-тиква и млечна каша(особено кашата изяждаше за отрицателно време ).Сега я плюва,стиска устни,даже вчера и плака.Дали му е омръзнала или от зъбките е кисел,не знам Sad

# 186
  • София
Момичета,вие от къде пазарувате дрешки за вашите бебчета?
Ако някоя е пазарувала от онлайн магазин,може ли да ми пусне линк,че лятото идва,а ние нямаме много летни дрешки.
А слагате ли им обувчици?Ние имаме 2-3 чифта,но тези за 6-месечни са ни малки,а за 12-месечни,големи.А и той напоследък не търпи нито обувки,нито шапки,само се опитва да ги маха Simple Smile

# 187
Обучки имаме от тези декоративните, но не ги слагам, тя ги изритва, а и не виждам смисъл. Шапки не слагаме, в момента сме на кърпи за главата. Дрешки не купувам, дават ми и съм се затрупала.

# 188
Момичета, почерпете се виртуално, днес имам рожден ден  Blush

https://c2.staticflickr.com/8/7191/6938449068_85766c9205_z.jpg

Герито, аз пазарувам от chochkobochko.com, H&M и http://www.abubu.bg/index.php  Peace

# 189
  • София
Danetka8,благодаря ти Simple Smile
И Честит рожден ден,да си  здрава,много усмивки,радости и любов   newsm59

# 190
Danetka8 Честит рожден ден  nbirthday

аз пазарувам от bebeshkidreshki.com i chochkobochko и в pakostnik.com съм поръчвала, но в последния няма кой знае какъв избор Simple Smile

# 191
  • София
Благодаря,Веринка Simple Smile
Сега разглеждам сайтовете,а и търся някакви образователни играчки за 6-месечни бебоци.Въпреки,че на нас са ни по-интересни шумолящи  пликчета,опаковки от играчки,но не и играчки Grinning

# 192
Момичета,вие от къде пазарувате дрешки за вашите бебчета?
Ако някоя е пазарувала от онлайн магазин,може ли да ми пусне линк,че лятото идва,а ние нямаме много летни дрешки.
А слагате ли им обувчици?Ние имаме 2-3 чифта,но тези за 6-месечни са ни малки,а за 12-месечни,големи.А и той напоследък не търпи нито обувки,нито шапки,само се опитва да ги маха Simple Smile
аз пазарувам само от тук http://bebeshkidreshki.com/index.php и от H&M,много съм доволна от дрехите,слагаме и маратонки,и сандали и шапки,проблем нямаме

# 193
Danetka8   Честит рожден ден.Жива и здрава да си,много щастлива и много обичана  nbirthday  party023

# 194
Данетка8 Честит рожден ден!  bouquet

За дрешките - ние имахме ваучер подарък от Вис Виталис и разгледах там дрешките - цените са ниски, някои дрешки са доста хубави, други - не толкова. Ние взехме едни къси панталонки и тениска за около 11лв общо. Иначе и аз от HnM вземам някои неща и ми допадат. Мисля да разгледам по английските сайтове, защото съм виждала доста добри неща и там.

За жълтъка - на мен бабите на Мишо дупка ми пробиха на главата с въпроса 'кога ще даваш жълтък, ние вас сме ви хранили с жълтък още на 4 месеца'  smile3555 Утре сме на консултация и ще питам педиатърката, иначе имаме само 3 въведени зеленчука и го захранвам от около 2 седмици

Общи условия

Активация на акаунт