Хайде, мамо, стягай багажа! - ДЕКЕМВРИйче готово е за плажа ;)

• 24 601
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Danetka8 ,Честит Рожден Ден! Бъди жива, здрава, много обичана и даряваща любов!  nbirthday
Герито87 и при нас е така,вече трети ден отказва да яде пюре, дори и кърма цоква по малко. Иначе се захранваме вече четвърта седмица, но още не мога да заместя хранене! И жълтък не съм давала. Много е кисела.
Дрешки в началото купувах от Пакостник, но сега открих един магазин "Точици" и от там и купих малко дрешки за лятото,вносни са и изглеждат качествени. На главата слагаме кърпа, а на краченцата само чорапки. Подариха ни обувчици, но са големи и се изхлузват.

# 196
  • София
Ние сега се връщаме от имунизация,малкия се умори и заспа.
Забравих да попитам педиатъра,колко дни трябва да минат от имунизацията,за да въведа нещо ново в менюто му.Знам,че се изчаква няколко дни,но колко....3-4 дни,седмица.......вие знаете ли?

# 197
Герито87 на нас ни казаха поне 3 дни Simple Smile

# 198
  • UK
Данетка8 Честит рожден ден!   bouquet
Ние пък засега не отказваме на пюре, днес въведох и тиквата, прие се Crazy аз ги въвеждам по 3-4 дни и после слагам нов зеленчук Mr. Green Иде ред на тиквичките, после броколи, спанак/лапад ииии после почвам да замествам обедното хранене, ама вече с по 1 пюре на дете Party Аз ги правя засега домашни, нали се оборудвах с уреда на Авент, много вкусно се получава и ичобщо не се губи време, измиват се, нарязват и бам в уреда Blush Доволна съм!

Само се чудя кашите, кога да ги включа и тях newsm78
Гери аз дрешки вземам от англ сайтове, а и от разни приятелки, но тях ги ползваме предимно за вкъщи Crazy

# 199
Danetka8, честит рожден ден   bouquet
Жълтък не съм давала още, но педи каза по 1/4 през ден в зеленчуковото пюре. А да попитам по колко мл/гр каша даватe и по-точно в колко течност я разтваряте, аз днес дадох за пръв път и я разтворих в 90 мл кърма и май стана малко количество

# 200
Не меря водата за кашата. Да ми хареса на гъстота- тоест не рядка, не и гъста да не може да я яде. Освен това различните каши различно се сгъстяват с еднакво количество вода.

# 201
добре, въпросът ми е тогава колко каша давате като количество храна, защото не знам дали съм й дала много или малко  Rolling Eyes Rolling Eyes, да увеличавам ли или да си й давам толкова

# 202
kadrova4kata и аз започнах с по толкова докато един ден не изрева госпижата, че гладна и започнах да слагам 120 мл вода с малко повечко количесвтво каша и засега е доволна и щастлива Simple Smile

# 203
kadrova4kata кашата правя с 3 с.л и вода на око  и го засища за около 3 часа.А дрехи ,освен HM и bebeshkidreshki ,съм доволна и от abubu.bg .
Danetka8 честит рожден ден на патерици   bouquet

# 204
От 2-3 дни моят хубавец , постоянно примрънква повече от обикновеното когато заспиваме , някой път се събужда със силен рев, не виждам венците да са побелели ,обаче постоянно си вре ръцете и джвака. Сложих си моя пръст да опипам положението и е едно дъвкане и стискане на пръста ми .....и точно така прави ми впечатление ,че не яде много ....цокне малко , а уж са минали 3 часа , в присъница яде много добре , поне от месец и повече се събужда нощем по 7-8 пъти ....сега намали на 4-5 . С како мажете венците , от кое сте доволни и виждате ли разлика след мазането?

# 205
marinela_meri аз давам Дентокинд,когато много плаче от венците и много добре действа, но е на таблетки и ги разтварям във вода ( по препоръка на мама от форума - не помня коя мама ми го препоръча) но е хомеопатично и само това ме спаси, иначе мазах с кал гел, гела на бочко,  но моята госпожица беше със силни болки давах го няколко дни и се успокоиха венците сега го давам когато много я болят и ефекта е невероятен Simple Smile

# 206
 Дентокинда и при нас има ефект,но е подобен по състав на Осанита.който спря да му действа .

# 207
Здравейте момичета  Laughing.Да ви почерпя виртуално с тази красива торта, че днес остарявам с още една годинка  Crazy.
  chef

# 208
Polinalab да си жива и здрава Simple Smile честит рожден ден  smile3525

# 209
  • София
Polinalab Честит рожден ден   bouquet

И ние от вчера ползваме дентокинд и калгела,че от 3 дни е много кисел,само реве,не иска да яде.
А относно кашата,аз ползвам на "Слънчо" и я правя както пише на опаковката и той я яде.Но вчера я разредих малко повече,че нещо не искаше да я яде.

Вие по кое време на деня давате плодовите пюрета,като десерт след обедното хранене,към кашата или между храненията?

Общи условия

Активация на акаунт