Плодовото засега го давам следобед с кашата, но днес ще правя кисел с него

И аз документирах захранването с първите лъжички и клипчето стана голям хит вкъщи и при бабите и дядовците

за плодовото пюре го давам в 10 сутринта някъде като междинно хранене, защото закусваме към 7 сутринта и така тамън издържа до обяд за зеленчуковото пюре, за оризовата каша нашата педи каза, че запича, иначе ми каза да давам всякакви плодови каши след обяд, но без глутеновите поне до 6м и така Хрисито си хапва 3 пъти в деня пюре или каша и през другото време мляко и е доста доволна

, но не й хареса много, но го изяде почти целият, ами на мен и казаха как се прави, но не ми се получи мн, може би защото ни спря тока и се наложи на газов котлон, по-добре е на по-слаб котлон. В една тенджерка сложих 200 мл вода, но може и по-малко и като завря няколко лъжички натурално царевично нишесте, бърка се, докато се сгъсти, после се маха от котлона и сложих половин буркан ябълково пюре, това е
. Каша съм давала само на Слънчо, понеже от няколко дни давам каша и още не съм купувала, едно момиче ми подари няколко на слънчо, тази е оризово-бананова безмлечна 
и с вода или с мляко /АМ/ я правите?