Хайде, мамо, стягай багажа! - ДЕКЕМВРИйче готово е за плажа ;)

• 24 601
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Polinalab, честит рожден ден   bouquet
Плодовото засега го давам следобед с кашата, но днес ще правя кисел с него

# 211
Каша давам- колкото и пюре. Около 200г.

# 212
  bouquet  Polinalab  Честит Рожден Ден Да си здрава,много обичана и много щастлива  newsm59 Tada newsm38
Аз плодово пюре давам следобед м/у храненията ,веднъж или два пъти седмично замествам плодовото пюре с ябълково-банонава каша на Слънчо

# 213
  • Плевен
аз давах 2 пъти оризова каша,но малкия се запече и сега давам плодово пюре следобед .Не знам колко време го засища различно е при нас,ако спи държи по 3-4 часа ако ли не 2-2,5часа.
Малкия е гладник  chef

# 214
  • UK
Polinalab  Hug Честит Рожден Ден!!! Да си здрава,много обичана и много щастлива  bouquet

Тази каша Слънчо кажете, как я приготвяте, някакви мг... има описани, ама аз без везна тук незнам, как да ги нацеля newsm78

# 215
аз имам кухненска везна и с нея си притеглих 1 мерителна лъжичка от АМ,която се равнява на 4гр и така действам,на опаковката пише 25гр каша,аз съответно слагам 6лъж. каша и вода на око,нея не я правя по описание

# 216
Много благодаря момичета, за хубавите пожелания  Hug

# 217
Момичета, благодаря много за пожеланията!!!   bouquet

Polinalab, честит рожден ден!!! Бъди много здрава, усмихната, щастлива и обичана!!!  nbirthday

# 218
  • United Kingdom
Polinalab, честит рожден ден!  bdbaloni 

Danetka8, честит празник на патерици! newsm59  Hug

Момичета, моето декемврийче днес стана на половин годинка  Heart Eyes Документирах захранването, за да може и баща й да я види, когато се върне от работа  Mr. Green smile3509

# 219
  • UK
Polinalab, честит рожден ден   bouquet
Плодовото засега го давам следобед с кашата, но днес ще правя кисел с него

Какви каши давате? Като видове и марки?

Кадроваче, как ще правиш кисела? Може ли рецепта  bouquet

I_Love_the_Sea честита ви месечинка, половин-годинка Heart Eyes  bouquet

# 220
Polinalab честит рожден ден!   bouquet
 I_Love_the_Sea честити 6 месеца!  newsm67 И аз документирах захранването с първите лъжички и клипчето стана голям хит вкъщи и при бабите и дядовците  Laughing

За кашите - аз давам на Милупа, оризова

Днес бяхме на консултация и педиатърката каза да не давам каша всеки ден, че пълнеели от нея, а да правя кисел. Но киселът като е нишесте, не виждам какво полезно има в него  Rolling Eyes Не разбрах каква е рецептата за кисел, така че и аз ще чакам да видя, ако някоя по-опитна мама напише

# 221
Polinalab честит рожден ден  newsm59    bouquet
I_Love_the_Sea честита ви месечинка   bouquet

и аз действам с кухненската везна и мл меря по шишето и за сега малката е доволна и ние сме с кашите на Слънчо и за сега ги ядем Simple Smile за плодовото пюре го давам в 10 сутринта някъде като междинно хранене, защото закусваме към 7 сутринта и така тамън издържа до обяд за зеленчуковото пюре, за оризовата каша нашата педи каза, че запича, иначе ми каза да давам всякакви плодови каши след обяд, но без глутеновите поне до 6м и така Хрисито си хапва 3 пъти в деня пюре или каша и през другото време мляко и е доста доволна Simple Smile  

# 222
I_Love_the_Sea, честита половин годинка  Hug  bouquet
Коконче, киселът вече е изяден  Joy Joy, но не й хареса много, но го изяде почти целият, ами на мен и казаха как се прави, но не ми се получи мн, може би защото ни спря тока и се наложи на газов котлон, по-добре е на по-слаб котлон. В една тенджерка сложих 200 мл вода, но може и по-малко и като завря няколко лъжички натурално царевично нишесте, бърка се, докато се сгъсти, после се маха от котлона и сложих половин буркан ябълково пюре, това е  Simple Smile. Каша съм давала само на Слънчо, понеже от няколко дни давам каша и още не съм купувала, едно момиче ми подари няколко на слънчо, тази е оризово-бананова безмлечна

# 223
  • UK
[b]Кадроваче[/b] браво на детето и благодаря, че сподели   bouquet
Може ли, горе-долу, да ми кажете колко лъжици и и какви/супени или чаени) слагате пт кашата на Слънчо? Hug и с вода или с мляко /АМ/ я правите?

# 224
[b]Кадроваче[/b] браво на детето и благодаря, че сподели   bouquet
Може ли, горе-долу, да ми кажете колко лъжици и и какви/супени или чаени) слагате пт кашата на Слънчо? Hug и с вода или с мляко /АМ/ я правите?

Ако е млечна- с вода, ако не е- с мляко. Чудя се как да отговоря, като зависи колко яде детето. Моето яде по 200г, но я смесвам с плодово пюре 50/50. От кашата слагам 2 мерителни лъжици, но водата не я меря. Като стане добре на гъстота- значи е около 100-120г. До 200г добавям пюре.

Общи условия

Активация на акаунт