Хайде, мамо, стягай багажа! - ДЕКЕМВРИйче готово е за плажа ;)

• 24 600
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
И ние имахме бронхиолит, но правиха рентген. Не мисля, че ехограф ще навреди на бебето. Още повече, че към 6-я месец е важно да се види оформянето на бъбречните легенчета и въобще функцията на отделителната система. Черен дроб- също заради въвеждането на нови храни. В коя част на Сф си?

Последна редакция: ср, 11 юни 2014, 12:41 от Bonbonska

# 361
Sweat dreams може да разгледаш в интернет и докато сте тук да си ги поръчваш. Доставката едва ли ще е толкова голяма. Въпреки че близо до нас има детски магазин, за лятото ще си ги поръчвам от http://www.balevbiomarket.com/ не защото ме мързи да отида, а защото ми е по-удобно да си поръчам повече и да ми ги динесат до вратата. А за София, Пловдив и Варна е безплатна доставката ако е над 50 лв  Flutter

# 362
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Sweet dreams, имай предвид, че Хип, който е в Германия се различава, от този в България. За нас се прави отделна партида "за източна Европа". Аз го купувам, но не го харесвам, обаче има някои комбинации, които няма при другите марки и ща-не ща.... Взимам и Бейбилов на DM и Бебевита и Гербер. До колкото помня Ганчев имат добавена захар  Rolling Eyes

Много благодаря за отговорите за глутена и прането!  Hug

Аз в микровълновата не топля  Peace

Темата за пюрета ли е или за плаж?

Темата е в подфорум "нашите деца" и е за бебета, родени в края на миналата година, в случай, че не сте обърнали внимание. Ако имате мнение за пюретата и/или плажа, бихте могли да го споделите тук, или да запазите мълчание завинаги  Mr. Green

# 363
 Герито87, ако питаш за ехографа на коремни органи, на нас педиатърката ни препоръча МЦ 'Детско здраве', има 2 филиала в София

За вземането на кръв - според вас като си избера лаборатория, дали да не звънна предварително да питам дали ще му вземат кръв? Чувала съм, че не навсякъде се наемат да вземат кръв на бебета, дори и да е от пръста  Rolling Eyes Ох и много ме е страх да не го боли и да не се разплаче.. колкото по-голям става и съответно плаче по-рядко, толкова ми е по-гадно да го гледам като заплаче

# 364
Герито87 аз не знам какво да те посъветвам за ехографа обаче нашата педи каза, че този преглед е малко като задължителен, ако бях на твое място бих отишла още повече щом педи е допуснала детето до бронхеолит  Naughty

Станислава, честита годишнина!   bouquet Ние скоро ще направим 1 година от сватбата и 7 от както сме заедно, е скоро скоро понатам хаха

Сега да с еоплача,че мойта бебка е алергична към комари, по скоро от охапването им, или де да знам как точно да го обясня , вчера я охапа един и сутринта пак ходихме до педи, защото се беше изринала цялата ужас ....  #Crazy та сега се мажем с гелче а понатам как ще се справяме изобщо не знам  ooooh! newsm78

# 365
Герито87, ако питаш за ехографа на коремни органи, на нас педиатърката ни препоръча МЦ 'Детско здраве', има 2 филиала в София

За вземането на кръв - според вас като си избера лаборатория, дали да не звънна предварително да питам дали ще му вземат кръв? Чувала съм, че не навсякъде се наемат да вземат кръв на бебета, дори и да е от пръста  Rolling Eyes Ох и много ме е страх да не го боли и да не се разплаче.. колкото по-голям става и съответно плаче по-рядко, толкова ми е по-гадно да го гледам като заплаче

Няма такова нещо, никой няма да ти откаже да вземе кръв на бебе  Peace. Изобщо не усещат, не се плаши  Wink.

# 366
  • София
Реших,ще ходим на ехограф,само да взема направление.
Веринка и ние есента правим 7 год. откакто се познаваме с моя мъж Simple Smile
А аз комарите и изобщо за всякакви насекоми съм му купила на малчо спрей против насекоми,с който го мажа,когато е по голичък и един,който е за след ухапване- на"Бочко" са.Не знам,но май има ефект,него не са го хапали досега,а ме вече ме нападнаха Sad
Одеве ходих до магазина на Ганчев за пюрета,реших да взеха различни,че сме назад със захранването,не е опитал всичко,което може да опитва сега в 6-я месец.Но Ганчев нямат пюре от тиквички,а Влади,не е ял и аз реших да му взема на Хипп и на касата продавачката ми казва,че не мога да го взема,защото е на различна марка от тази,с която се храни детето........аз не знаех,все пак Ганчев нямат всички зеленчуци,а ми се иска да са готови първите му пюрета,не аз да ги правя,че тези зеленчуци в магазина са нитратни,а купените УЖ са с контрол приготвяни.

Вие,как мислите,така ли е наистина,не трябва ли да се смесват различните марки?

И още едно въпросче,давате ли вече сокчета на бебковците?

# 367
Що за глупост! Можеш да даваш пюрета на всички марки.

# 368
Bonbonska, благодаря  Peace

Герито 87 Аз досега съм давала 3 различни марки плюс приготвени вкъщи пюрета. Изобщо не е имало проблем. Пробвай и виж как е при твоето бебе, но такова правило, да се ползва само една марка, аз лично не съм чувала

# 369
  • София
И аз се изненадах Shocked
А от магазина до нас,като няма Ганчев съм купувала на Бебивита и нищо му няма на бебчо

# 370
Герито87 това за пръв път го чувам,Алекс е опитвал всички пюрета каквито има на нашия пазар,разбира се има предпочитания ,единствено на Ганчев от зеленчуков микс повърна ,понеже е с картофи,а той не ги харесва,ако имаше такава вероятност,личните лекари биха ни предупредили

# 371
 Герито87  Hug това за пюретата аз също съм давала няколко марки и даже започнах пак да и правя, че нали имаме проблеми малко с корема, но и Хриси купените хич не ги харесва  ooooh! общо взето е капризна на ядене, не злояда, защото ако и харесва яде дори и по цяло пюре   Heart Eyes

още сега отивам да взема против ухапване от насекоми пък дано да действа, че ако наистина е алергична направо не знам  Whistling Whistling аз съм алергична и всяко лято съм като болна от шарка  #Cussing out направо е много гадно  ooooh! ooooh!

и тетака те, хайде аз се махам, че племенника ми е тук и ги чакам всеки момент да си дойдат от разходка, лек ден на всички  Peace

# 372
Станислава Димовска-Текьова, честита годишнина   bouquet Пожелавам ти половинката да те слуша повече и да се обичате много!

Vesenceto, благодаря за сайта, добра идея е, но аз вчера накупих пюрета на Бебивита и Хип. Яде ги тези на Бебивита.

TDI, ужасно е това с различните партиди... Не стига, че цените на пюретата са двойно по-високи от тези в Германия, а заплатите на хората в България са много пъти по-малки от тези в Германия, пък на всичкото отгоре и предлагат по-нискокачествени продукти...
Аз видях, че всички пюрета, които купих вчера са със залепени отгоре допълнителни етикети на български, а отдолу са си с оригиналните немски етикети. Само едно пюре на Хип беше с надпис на български и пишеше, че е направено в Унгария, тоест въпросните партиди за източните страни...

# 373
благодаря момичета Hug
и аз днес бях до м-на на Ганчев,купих си Хип,Ганчев,Слънчо и продавачката не ми каза подобно нещо,малко глупаво е това изказване от страна на продавачката,мен ако питаш-хич не я слушай

# 374
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Герито, защо изобщо я слушаш?! И ние сме опитвали доста марки пюрета, като аз избягвам конкретно тези с добавена захар и то само по тази причина, не по друга.
Аз и готвени давам, днес правих картоф с чушка, яде и ушите й плющят Grinning

Sweet dreams, да, това са партидите за нас...

Общи условия

Активация на акаунт