Хайде, мамо, стягай багажа! - ДЕКЕМВРИйче готово е за плажа ;)

• 24 600
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Оооо,момичета,не съм я слушала изобщо,аз си взех,това,което си бях решила,нейното мнение не ми е повлияло Simple Smile
Просто споделих с вас изказване и  Thinking
Аз много пъти съм  купувала от там различни пюрета и никога нищо не ми е казано,но явно на това момиче сега са и обещали процент от продадени пюрета Ганчев- Mr. Green аз до този извод стигнах  Mr. Green
И аз правя домашни,но когато ни се налага да сме някъде извън къщи или като излизаме на разходки нямам време да правя,а и малчо хич не е от търпеливите  Laughing
Ние излезнахме на една късна прохладна разходка,но ни заваля дъжд и бързо,бързо се прибрахме Simple Smile

# 376
  • Плевен
Ние днес бяхмне на разходка до Шумен ,беше много приятно малкия си хареса фонтанчето в градската градина  Crazy.
Аз също ползвам различни марки пюрета и домашни правя.
Герито87 и аз мисля че навсякъде вземат и на нас ни предстой вемане .
Да ви питам дадоха ли ви някакво направление за кръв и урина или не са ,на мен ми даде само контейнерче за урината и ми обясни как да взема ,ама аз забравих да я питам къде трябва да я занеса и дали същия ден на консултацията или не ?

# 377
Искай си направление. Носи се в лаборатория направо, не на консултацията. Носиш урината и вземат кръв.

# 378
на нас ни дадоха направленията и за кръв и урина и за ехограф още мин.месец на консултацията и ми каза седмица преди следващата консултация да ги направим,за да могат да излязат резултатите...днес мисля да взема урина и да го заведа за кръв,че час за ехограф ни дадоха за 20.06,а ние в същия ден сме на консултация

# 379
Добро утро момичета,ние днес сме на конституция и ще искам направление за ехограф,но понеже сме от Дупница и силно се съмнявам тук да правят ехограф на бебета.Моля кажете къде в София или Благоевград да я заведа?

# 380
  • София
Аз да си кажа, че тези безкрайни консултации с лекари са фолямо безумие според мен поне. Аз на каквото мога няма да я водя. Само ако педи се съмнява нещо. Но аз все пак имам лекар в семейството и затова ги вадя тези крайни мнения.
Момичетааа   bouquet  bouquet  bouquet, лятото дойде най-после! Сега да видим как ще се справяме с него  Laughing

# 381
Добро утро момичета,ние днес сме на конституция и ще искам направление за ехограф,но понеже сме от Дупница и силно се съмнявам тук да правят ехограф на бебета.Моля кажете къде в София или Благоевград да я заведа?

На всеки специалист по образна диагностика, или педиатър, който има ехограф.

# 382
Направления за кръв и урина и на нас ни даде докторката. Хубаво е да се вземе първа сутрешна урина (но то при бебета не винаги е постижимо). Вкъщи си пълните шишенцето и го носите в лабораторията. Кръвта също се дава сутрин - принципно на гладно - пак сложно с бебета. В някои лаборатории мисля, че само сутрин до към 10:30 взимат кръв, но за всеки случай звънкаш по телефона, преди да отидеш, и ще ти разяснят всичко Wink
Деската, за ехографията нашият педиатър ми каза да я заведа на детски нефролог. Аз ще я водя в Медицински център "Детско здраве" (това е в София, близо до Пирогов) - контактите ги има в Интернет, час се записва поне за седмица напред Wink
Момичета, чисто пюре от тиквички на коя марка има, знаете ли?

# 383
  • София
На Хипп и Ганчев има Simple Smile Аз само тези марки съм купувала. Иначе сигурно има и на други Simple Smile

# 384
Здравейте,ние тази сутрин ходихме на изследвания,урината я хванахме веднаха със ставането и отидохме да дадем кръв,много мъжки се държа бебчо,не плака.....сега ще чакаме резултатите,но чак идния петък ще разберем,като отидем на консултация при доки.....ееее,много жега,мор направо...

# 385
  • БУРГАС
Тези жирафчета някой купувал ли е http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000SOG7BY/ref=oh_details_o01 … ie=UTF8&psc=1
Поръчх го, много удобни били за гризане а и гумата била по мека. Сега е намелено, рядко го намалят.
От 5 дни започнахме каша, заради силния рефлукс, който нормализирахме с АМ Аптамил АР, ДОКТОРКАТА КАЗА 10-14 ДНИ и след това зеленчуковите, после кисел и плодови, месните накрая. Пюрета пуснах 48бр. от Асда, по препоръка на Асос пуснах и тези в кутийките излизат изгодно 6 за 5п. На Хип и на Хайнц 12бр. за 6п.да видим дали ще ги яде, че 48бр съм поръчала хахаха.Ако някой поръчва нещо от някъде изгодно нека споделя. Лек ден на всички.
Все още не можем да стигнем заветните 6 кг на 16 правим 6 месеца. Снощи я теглих 5950. Ядем по 4лъжички АМ 6 пъти на ден. В 11 давам 2лъжички каша с 1 лъжичка АМ у към 70гр вода и после изпива 2 лъжички АМ. Успявам преди лягане да дам 5 лъжички. Не спира за секунди голяма енергия почти седнали сме в количката и на борда се набира да става.

# 386
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аз днес захраних със заешко, мисля от др. седмица да сме на кухня 6-10м. група - имат месни, зеленчукови и плодови пюрета в менюто. Ще ми излиза по 60лв./мес., т.е. доста по-евтино Wink

# 387
Благодаря ви за отговорите относно ехографа Simple Smile ,да се отчета и аз за 6 месечната конституция :7290кг 64см

# 388
  • София
Момичета,да ви питам,предполагам сте водили бебковците на ортопед.Ние ходихме вече не помня 2-ри или 3-ти месец и тогава ортопеда каза,че няма нужда пак да ходим,може евентуално като проходи да го заведем пак.Но днес видях една приятелка и нейното дете е вече на годинка и каза,че на тях ортопеда им каза на ходят на всеки три месеца,съответно на 3-я,6-я,9-я и на годинка.Тя е ходила на ортопед в Горна баня.А аз заведох Влади във Военна болница.
И при вас.........как беше,какво ви каза ортопеда?

И аз да се отчета за протокола на 6,5 месеца сме 9250кг/70см. Simple Smile

# 389
На нас ортопеда ни каза,към 6-7 м.

Общи условия

Активация на акаунт