Хайде, мамо, стягай багажа! - ДЕКЕМВРИйче готово е за плажа ;)

• 24 598
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Дон Бебон  Hug   bouquet  благодаря Simple Smile точно с тази цел искам да разбера как стават нещата, че нашите шишета са без дръжки а Хриси мнооого иска да ги държи, дори успява понякога, но виждам, че не и е удобно и тя се ядосва и става ужас къщи  Whistling Whistling и понеже всички баби ме убеждават, че е рано за такава чаша се чудех, но ще ги пращам бабите по направление още в понеделник ще и купя, че при нас е лошо времето и не можем да излезем тези дни Simple Smile

# 586
Bonbonska , да те попитам и аз за пюренцата , като експерт в тази област   bouquet . Днес купих на малката месни пюренца на Слънчо и Овко, но забелязах, че в тях има и слънчогледово масло и сухо пълномаслено мляко. И въпроса ми е дали мога да и ги давам (на тях си пише за деца над 4 месеца, но все пак да попитам и за твоето мнение).  Simple Smile

# 587
 Щом са за над 4 месеца можеш. И аз давах такива с мляко. Дай първо не цяло пюре, а от следващия път- цяло. Щом си пише месеците, те са съобразени с това.

# 588
  • United Kingdom
verinka123, аз използвам тези чашки:

Скрит текст:

Отделно имам класически бутилки на Авент. За тях купих следните накрайници и дръжки:

Скрит текст:

# 589
  • София
Danetka8, слънчогледовото олио не е добра храна дори и за възрастни. А ако млякото в пюрето е просто сухо, но не и адаптирано, не е най-добрата храна за бебе под годинка. Много бебета  на тази възраст не могат да усвояват белтъците на чистото кравето мляко и може да даде реакция.

# 590
Специално млякото и особено олиото/ което в повечето случаи не е слънчогледово/ са в толкова малки количества, че вероятността да дадат реакция е минимална, да не кажа нищожна. Освен това млякото също предварително се обработва. Майката на моя позната, чието дете е с доказана АБКМ беше дала такова пюре с мляко по невнимание. Нищо му няма на детето. Така, или иначе млечни каши има даже и от 4-я месец. В повечето от тях също има сухо мляко, но също предварително обработено.

# 591
Здравейте .....
Днес моита Аннализа става на 6 м. И днес ни беше прегледа на ортопед..Вече всичко е наред//ОХххх
Кои по горе беше писал за попарата ???? Ми изяде си я като стои та гледай.А баща и вика((МММ коко вкусна таз българска супаааа,,ммм))).Тъй като от няколко седмици се върнахме в изходна позиция на захранването,,Ядеше само плодови пюрета и каша( и то само глутеновата 5 зърнестата )..Сега за вечеря изяде цяла купичка с попара.( сухари сложих).
За плодовете...полудява и реве за пресни само намачкани и обелени череши...А днес яде и диня намачкана..С кеф...Кисело мляко с плодове си го хапва и и харесва....Но не мога да я накарам да яде месо...Аиде за зеленчуците успявам да я излъжа,,но месото НЕ.

Я кажете как се слагат тези дръжки на Авент..Имам ги и немога да ги сложа..За това си купих от Икея цялата серия тази и са ми много удобни...http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/20213883/
http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/40199287/
http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/30208348/
http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/00192966/

# 592

I_Love_the_Sea   благодаря Simple Smile вече доста се ориенрирах Simple Smile

а попара още не съм давала, ама мисля да дам тези дни, дано да я хареса, че ние пък едвам ядем тия зеленчукови пюрета, откакто почнахме сладките, сега по-трудно стават нещата, но ще се нормализират с времето Simple Smile

# 593
На мен ми се струва малко пресилен страха да се дава кисело мляко....особенно ако е домашно,на времето като не е имало АМ как са ни хранили с кисело мляко и нищо ни няма,мен дори от 6м  са ме захранили с фасул  : Grinning но,разбира се всеки сам решава кое е най-добро за детето му.... аз още не съм давала глутен, а и педи нищо не каза мин.ден....искам да ви питам вие с какво захранвате сглутен и как го давате?  newsm78

# 594
  • София
Аз взех за дъщеря ми каша на Hipp, но мисля, че не я хареса много. Взех и бисквитите на Hipp пак не прояви особен интерес,  Laughing но аз проявих интерес към тях. За сега изчаквам да и дойде музата да се пробваме пак с глутен. Единственото, което хареса от глутеновите е http://www.minimod.bg/2501/hipp-%D0%BC%D0%BB%D0%B5%D1%87%D0%BD%D … F-190%D0%B3%D1%80

# 595
Благодаря,и аз давамм бисквити но са без глутен..... ще взема да пробвам с глутен ама се чудя дали да не изчакам още малко,поне на 7м да стане а и педи ни каза нищо  newsm78

# 596
  • София
Ставам аз сутринта и докато се приготвя,да се храним малчо се разплака,все пак беше 9ч.,а снощи яде и заспа в 21ч. Взимам го аз от леглото,а той отворил една уста....и какво да видя цели 2 зъба наведнъж,това са му първите зъбки Simple Smile Simple Smile Simple Smile Аз все се чудех,кога ще се покажат,утре ставаме на 7 месеца,а нямаше никакво зъбче,макар че вчера забелязах,а и леко усетих,когато му мажеш венците с гелче Simple Smile
Как може такова малко нещо,да те зарадва така Simple Smile
А как давате тези бисквитки на децата?

# 597
  • United Kingdom
mammapak, първо се слагат дръжките и после се сглобяват останалите части върху бутилката/чашката. Виж тук

Герито87, честити първи зъбчета!  Grinning

# 598
На мен ми се струва малко пресилен страха да се дава кисело мляко....особенно ако е домашно,на времето като не е имало АМ как са ни хранили с кисело мляко и нищо ни няма,мен дори от 6м  са ме захранили с фасул  : Grinning но,разбира се всеки сам решава кое е най-добро за детето му.... аз още не съм давала глутен, а и педи нищо не каза мин.ден....искам да ви питам вие с какво захранвате сглутен и как го давате?  newsm78

Попара и глутенови каши.

# 599
mammapak, първо се слагат дръжките и после се сглобяват останалите части върху бутилката/чашката. Виж тук

Ами аз имам само накрайника тази плоската биба, и дръжките......май трябва и друга джажа която аз нямам  newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт