Много зъби има вече и големи гимнастици....
Ние сме от тези с беззъбата усмивка все още...моя Ванко не пълзи, но прави превъртания няколко пълни оборота един след друг - от единия край на леглото, до другия. По-напред видях линк с едно жирафче за гризане. Подариха ни такова, яко ръфане пада.
Прочетох за кашите, че някои смесвате с плодово пюре. Т.е. прави се кашата с водата - половин доза и се добавя след това пюре, така ли? Първите дни се чудих защо така се разводнява кашата, но една приятелка ме светна - заради слюнката по лъжицата. Та затова отделям по малко във втора купичка, с друга лъжица, като го изяде допълвам пак...и така си се запазва кашата, а не става водниста.
Досега съм давала картоф, тиквичка, тиква, морков, пащърнак. Аз правя пюрета с домашни продукти, но и купувам готови.
Плодово пюре от няколко дни давам по малко между храненето в 9 и 13.
Продължаваме с 6-кратното хранене през деня:roll: Други като нас? Не съм заместила съвсем изцяло обедното - с пюре и следобедното - с каша. Винаги и мляко давам, че голямо мрънкане е иначе. Но за отпадането на едното хранене не знам как ще стане...трябва да пробвам някак, оф.
много съм щастлива, че от време на време намира време и за нас

и за първи път ще опита попара