Хайде, мамо, стягай багажа! - ДЕКЕМВРИйче готово е за плажа ;)

• 24 598
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Купихме това бънджи http://promocii.bg/bandji-centar-tropic-fun-moni
Страхотно попадение

# 631
Купихме това бънджи http://promocii.bg/bandji-centar-tropic-fun-moni
Страхотно попадение

Мерси Jaska, аз тъкмо днес ги разглеждах и точно това си харесах  Grinning

# 632
  • София
Супер разходка си направи малчо,а и малко кафенце и клюки за мама  Laughing
но се прибрахме,че много топло стана,а и след час трябва да папкаме Simple Smile
Попарата много се харесва на малчо,а и аз днес му правих малко компания......отиде ми диетката Embarassed Но ще ходим на почивка за няколко дни и не знам,дали ще имам,то по-скоро няма да има де,условия да правя попара и се чудех,какво да давам,все пак вече давам твърда храна и исках да продължа,но ако ли не ще давам мляко. Rolling Eyes
Имате ли идеи и предложения,какво мога да дам вместо попарата?  ........овесени каши,както каза Дон Бебон

Последна редакция: вт, 24 юни 2014, 13:37 от Герито87

# 633
  • София
Дон Бебон, честит имен ден на твоето слънчице и успех на новата работа! Аз още не съм психически готова да се върна, сигурно защото съм планирала да е от началото на следващата година.
И аз попара не мисля да давам (е сигурно ще пробваме някой път), но ми стана интересно за овесената каша. Как се прави и с какви точно овесени ядки дали някой може да обясни?
И наш смехурко не спи много добре през нощта напоследък, доста е неспокоен. Вчера гомоблякох малко по-леко заспане и сякаш имаше известно подобрение.
Герито87, някакви готови пюренца и каши защо не даваш докато си на почивка? Купените може да не са идеални, но за няколко дни са си вариант да не спираш със захранването

# 634
Може ли някой дда ми каже къде в София мога да намеря бебешка съкровищница newsm78

# 635
Супер разходка си направи малчо,а и малко кафенце и клюки за мама  Laughing
но се прибрахме,че много топло стана,а и след час трябва да папкаме Simple Smile
Попарата много се харесва на малчо,а и аз днес му правих малко компания......отиде ми диетката Embarassed Но ще ходим на почивка за няколко дни и не знам,дали ще имам,то по-скоро няма да има де,условия да правя попара и се чудех,какво да давам,все пак вече давам твърда храна и исках да продължа,но ако ли не ще давам мляко. Rolling Eyes
Имате ли идеи и предложения,какво мога да дам вместо попарата?  ........овесени каши,както каза Дон Бебон

Че то каквото е да правиш каша, същото е и попара  Flutter. Каши, пюре.....какво друго.

# 636
  • UK
Здравейте
не ми остава много време за нета, че вече по цял ден събираме витамин Д в Морската ни градина Joy
При нас захранването върви с бързи темпове всичко опитахме и всичко ядем, даже мама и авокадо им забърка, ама не им харесва много а ако знаете как плахо опитват каквото им поднеса, ако им хареса отварят едни устиииии hahaha
Въведох и кашите, та ги сменям сега, бананова, оризова слагам и плодово пюре вътре, плодово самостоятелно не съм давала, смятам утре между храненията да им поднеса Crazy
Днес бяхме на ДК, Теа е 7200, а Стефи е 7900 и двете са 65 см Heart Eyes Биха ни и последната двойка ваксини и имаме направление за нефролог, за кръв и урина, как става за урината, някой ако ме светне Mr. Green
И на мен, много ми се ходи на почивка, но незнам как ще е, то легла, то корита, то стерилизатори, егатиии почивката ще е  ooooh! Joy

# 637
И аз искам да попитам за изследванията, и по - скоро - как взехте урина на момиченцата? И още нещо - ако успея да взема урина сутринта примерно, кога трябва да я занеса в лабораторията? Веднага ли?

# 638
Купувате си от аптеката колектори и контейнери за урина. Колекторът се залепя където пишка бебето, чакате да се изпишка, прехвърляте в контейнера и носите. Носи се веднага.

# 639
  • UK
Бонбонче  Hug

# 640
 Peace
 newsm51 и да не забравиш да ги надпишеш Wink

# 641
  • София
Ние бяхме няколко дни в балкана. Бебка, когато не плуваше в басейна, спеше сладко или бърбореше на всичко. Научи се да казва та-та и хай-хай и ѝ се появи първото зъбче  Grinning
Бях мъничко притеснена, но се оказа напразно.
Assos, а как плуваше бебка? Държахте ли я във водата или с беше нещо надуваемо? Понеже се чудя какво да взема за Алекс.
Ами държах я във водата и тя пляскаше, но честно казано и аз се чудех за нещо надуваемо.
Но за морето вчера ѝ купих това:

Скрит текст:
В момента много ме притеснява, че беб се опитва да се изправя и често тупва по гръб Sad Сложила съм ѝ някакви меки неща, но тя вече обикаля цялата дневна, а не искам да я връзвам за шезлонга. А иначе от няколко дни е с такова бънджи:
Скрит текст:

# 642
  • София
Герито, полека може да въведеш извара може би, кисело мляко и жълтък. Също Анна яде димашни крем супи и месни бульони по 20-тина лъжички (50 мл). Аз днес дадох малко домашна извара. Но ака по-често и ще пробвам пак след 2-3 седмици. Кисело мляко още не съм давала. Също някои майки дават каши от грис или овес.

# 643
 newsm78
Герито, полека може да въведеш извара може би, кисело мляко и жълтък. Също Анна яде димашни крем супи и месни бульони по 20-тина лъжички (50 мл). Аз днес дадох малко домашна извара. Но ака по-често и ще пробвам пак след 2-3 седмици. Кисело мляко още не съм давала. Също някои майки дават каши от грис или овес.

Ако не е разстройство, какво те притеснява? Нормално е честото акане при всяка нова храна докато свикнат.

# 644
  • София
Ами, не е разтройство, но не е твърдо, както беше напоследък и ми се струва, че сигурно изварата е добре да почака още седмица-две. Но утре ще реша окончателно.

Общи условия

Активация на акаунт