Хайде, мамо, стягай багажа! - ДЕКЕМВРИйче готово е за плажа ;)

• 24 598
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Момичета,от къде купувате пюрета на "Слънчо"?
Аз до сега съм купувала само от м-н на Ганчев на Ганчев и Бебевита,но ми се иска на Слънчо,а не знам къде се продава.Става въпрос за София!

# 616
Герито87   в магазините на  bebemoe.bg има пюрета на Слънчо ,виж в сайта координатите,дано да ти е наблизо,

# 617
kadrova4kata много ти благодаря мила за изчерпателния отговор,стана ми ясно всичкооще веднъж-мерси  smile3525
ние днес доста пообикаляхме под слънцето   Nature Sunny  Nature Sunny 1stroller  излязохме в 9,30 и в 15ч благополучно си бяхме вкъщи  Laughing Laughing

# 618
няма защо, Стани  Grinning
Върнахме се от ехография на вътрешни органи, всичко е наред, много съм щастлива, бях се притеснила малко Simple Smile. Ние и сутринта излизахме, но сега е страшно горещо вече

# 619
Здравейте момичета! Днес взехме на малката бънджи!  Mr. Green Е няма такова щастие! Просто, като я гледах, как се смее и подскача, струваше си парите  Grinning

# 620
Assos, Bonbonska, благодаря много за мненията. Реших все пак да я пробвам с пюренцата, днес и дадох едното, доста и хареса.  Grinning

Като ви чета за бънджитата, чак се замислих дали все пак и аз да не купя  newsm78. Jaska, вие какво купихте?

# 621
Ние бяхме няколко дни в балкана. Бебка, когато не плуваше в басейна, спеше сладко или бърбореше на всичко. Научи се да казва та-та и хай-хай и ѝ се появи първото зъбче  Grinning
Бях мъничко притеснена, но се оказа напразно.
Assos, а как плуваше бебка? Държахте ли я във водата или с беше нещо надуваемо? Понеже се чудя какво да взема за Алекс.

# 622
ДОбро утро.Наща хубавица тази нощ ни разказа играта #Crazy В 2 си хапнахме и като се почна едно мятане въртене мрънкане,иска да се обърне да спи по гръб,но навирва дупе и забие главата в леглото и айде рев.За капан в 5 и30 пак огладняхме и от тогава сме будни.Незнам какво стана ама въобще не спи спокойно нощем.Оф наопланах се ами хайде да я стягам че имаме много работа днес из града.Лек ден на всички и приятни разходки.

# 623
явно е някаква странна бебешка фаза,почти всички не спят нощем  Sad   Марти8 през деня си прави хубав сън от по 2-3 часа обаче вечер....не стига че послените 2 вечери заспива в 23ч ами заспива и трудно и през нощта не спи дълбоко и хубаво както преди,у нас е хладно-не е от жегата,вече и аз незнам от какво е ама да свършва бързо и да започва да спи,че силите ми са на изчерпване  Praynig Rolling Eyes

# 624
  • София
Влади не се буди нощем,но плаче на сън,мрънка,върти се и това някъде към 3-4-5ч. сутринта и продължава до към 7.И на мен ми е много интересно как през деня,понякога и 3-4 часа спи непробудно,а през нощното спане прави така понякога......
Вчера го захраних с попара,е мога да кажа,че това е новото му любимо ядене Simple Smile
Той рядко си отваря устата и да седи така докато не му дам следващата лъжичка,но вчера с попарата.....давах му и докато гребна пак,той седи с отворена уста и чака,много беше смешен Laughing
Иначе вчера разходки,на вън на двора седяхме,той подскача на бънджито-голямо забавление му е.Аз много се колебаех за него,но това определено е една от най-добрите ни инвестиции Simple Smile

# 625
Добро утро!

Стани ти се радвай че заспал в 23ч. че при мен Хриси заспа в 1ч. и в 5 бяхме будни...така че аз вече нямам сили  и каф не ми помага Simple Smile

А за бънджито е екстра... скачане яко пада в него .... не че е добра а мнооого добра изнвестия, само че Хрисито вече не му се кефи като преди Sad и вече се чудя с какво да я занимавам ...                                                                                                                   

# 626
Добро утро

Нашето момиче е с две зъбчета  Laughing . Голяма радост е като ги види човек

Искам да попитам как правите попара? И още ли мажете с олио след баня?

Приятен слънчев и усмихнат ден  Hug

# 627
Сухар, сирене, масло, чай и захар малк

# 628
Благодаря Bonbonska  smile3525

# 629
Честито на озъбилите се!

Аз няма да давам попара, но пък ще почнем с овесените бебешки каши за закуска скоро. Simple Smile Вчера Деян опита ябълка като първи плод и доста й се зарадва. Simple Smile А, освен това, днес има имен ден моето момче!  Heart Eyes Party

Аз да се похваля, че от другата седмица тръгвам на ново място на работа. Бебе ще се гледа вкъщи с баща си... Малко ми е криво, че няма да ме има по цял ден, но пък се вълнувам, че отново ще работя и то нещо, което много ми харесва. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт