И от днес започнах да я храня п/з 3 часа и половина, но на нас нещо плодовите пюрета не ни харесват много, взимам на Ганчев но някак и а кисели , дори и за мен, някой да подели мнение

. Да споделя и аз - моето бебче е момченце - Кевин, на 6м. и полувина, аз започнах със зеленчукови пюрета на обяд, вече си заместваме цяло хранене, сутрин започваме с кърма, след това яде каша - давала съм му оризова и елда до сега, а имам купена и елда с банан - на една приеятелка беше и предписала така доктор като варинт на захранване и понеже той е голям гладник, иначе сутрин до обяд незнам колко хранения щяхме да правим сигурно три. Та всъщност с тази каша си замествам цяло хранене, след което към 10 часа заспива, спи до около 12 понякога по рано, понякога повече ядем зеленчуково пюре от тази седмица и местно опитваме, към 3,30-4 му давам плодово пюре изяжда едно голямо бурканче и след това спи, 6,30-7 кърма и към 9,30 АМ около 210мл. и спим цяла нощ понякога се буда но бързо заспива. Давам му пюрета на хип и малките буканчета ги смесвам или с картоф или морков био - аз ги правя тях, колкото да допълня голямо бурканче. От скоро давам и на Бебевита, също му харесват и от тях има големи бурканчета и той ги харесва, всъщност всичко яде, нищо не отказва и вероятно колкото и да му дам харесва си храната
и добре че беба седя мирно в количката, че много много не я харесва тая количка, нито легнало, нито седнало положение, да кажа за водата - ние пием 200мл на ден горе долу +-50мл та нямам проблем с това, но сме проблемни с яденето не иска повечето от храните, които предлагам , които до скоро и бяха любими, та се замислям да сменя малко репертуара 
аз също ще се възползвам от съвета ти за пюретата, че ние не харесваме плодови домашни купени, но тези на Слънчо не сме пробвали
. Дано не пропусна нещо. Криси е 9060 гр., качила е 760 гр. ивече 70 см, пораснала е с 3,5 см, което си е доста за нея
. Не й се е хванало БЦЖ-то или поне няма белег и педи каза есента, че ще прави манту
. Криси има нещо на крачето от месец, червена резка, прилича на изгорено, но се оказа, че е вид гънка, т.е от това, че е по шишава и ни изписа да я пръскам с Джин Джира Медикасол, води се за белези, за да не остане като белег. Фонтанелата й е вече 0,5 см, което е добре, но все пак да продължавам с витамин Д-то, а също каза да давам и жълтък всеки ден по 1/4 отново заради опасност от рахит, не съм сигурна дали е правилно. Имам един много гаден проблем с пръстите и дланите на ръцете, откакто родих се влоших, не съм ви споменавала, но се мъча по всякакъв начин да се лекувам, но не става, при много кожни съм била, но не са ми помагали трайно, показах на доктора за моя радост ми изписа инжекция, която според него не отива в кърмата, дано спаси положението, че е нетърпимо вече, а д-то ми е надупчено в момента и чакам ефекта от инжекцията хахх
Чудя се сега ММ като се прибере дали да не излезем за час-два, че поне вятъра поутихна.
най-накрая) изяжда си по 190 гр., после към 16:00-17:00 си яде кашата и вече след банята към 20:30-21:00 си хапва млякото и заспива, но все още си я храня и 24:00 инъче се буди в 2 да яде.
Там почти не се усещаше вятъра 
искат си млякото след пюрето и туй то
Ако не дам се почва рев, рев давам и се млъква, че чак и усмивки ми се дават 

/:bouquet:

) верно си имаше сладост 
няма да ми ядат зеленчуците и после, кой голям ще порасте
[/color]
? Захар се добавя само ако има нужда, иначе кой ще слага просто ей така, че даже и производителите. Ами като почнеш сурови плодове, какво, лимони ли ще им даваш
? Споко, ако вече си ядат зеленчуци няма да ги откажат
. Кисели плодове няма как да ядат, пак ще трябва да са сладки.
няма да ми ядат зеленчуците и после, кой голям ще порасте