Хайде, мамо, стягай багажа! - ДЕКЕМВРИйче готово е за плажа ;)

• 24 030
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
И ние имаме сълзи
Дойчинова, Криси отдавна я подпирам на възглавници, понеже не търпеше легнала, сега вече е почти стабилна, задържа се седнала без да е облегната, но не за дълго.
Станислава, не виждам защо да не я даваш тази каша, според мен няма проблем

# 676
благодаря,утре ще го пробвам

# 677

Ако даваш зеленчукова каша, не давай след обяд и плодовата. Дай мляко.

# 678

Ако даваш зеленчукова каша, не давай след обяд и плодовата. Дай мляко.
мерси

# 679
Момичета, мерси много   bouquet

Малката я слагам седнала само в мен и в количката от около седмица вече за по-дълго време. Преди това за по малко съм я слагала, колкото да не мрънка  Grinning . Инъче като я сложа на дивана да седне и веднага се килва напред и се хваща за крачетата, но забелязвам че малко по малко започва да се задържа по седнала.
Сълзички и си имаме.

Станислава Димовска-Текьова много добра идея даваш, ще взема и аз да пробвам утре да се поупражнявам с малката на спалнята.  Peace

# 680
Здравейте, моето момиче е болна... Сополи, кашлица и сълзящи очи. Имало вирус, летен...@#!€§
Бясна съм, толкова е тъжна...
Поздрави на празнуващите!   bouquet

# 681
Здравейте момичета !
Малкия в количката от доста време седи седнал,дори коша съм обърнала в посока движение,да си гледа и на леглото си седи за малко сам и пада,доки казва,че  е готов да седи ,та повече да се упражняваме,дадох ме кръв и урина ,всичко е ок,утре сме на егограф.Има ме си 3  хранения с АМ  ,сутрин две и вечер след баня.Нощем не се буди,но пък през деня почти не спи,иска само в кошара  #Crazy И чакаме зъби,но никакви ги няма,само порой от лиги Simple Smile

Данетка  честито  ura

# 682
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте, момичета!

Хвърлям ви тук-там по едно око Simple Smile

Анета Морфова, това е ужасно! Минала съм го с баткото, съчувствам ви искрено! Дано се опавите бързо и не ви повтаря! Аз вече давам Био Гая по тази причина  Peace

# 683
  • София
Здравейте и от мен,два дни не съм писала  и докато наваксам с четенето Simple Smile Но сега Влади се забавлява в кошарата и аз ще поразпиша малко Simple Smile
Той има сълзички от 3 месец(поне тогава си мисля,че се появиха).Ядем по 5 пъти на ден-1 ядене мляко,после попара,зеленчуково/месно,каша/плодово и последно хранене мляко.Млякото ни е около 220мл.Т.е за денонощие около 450мл..........не знам дали е достатъчно,а и слагам в домашно приготвените пюрета и плодови пюрета и малко кърма,така че сигурно достига 500мл.
Няколко дни подред ми се случва,Малчо да спи следобяда и по 4 и по 5 часа,особено когато е топло на вън и се приберем и в нас е по хладно.И тогава направо си изпуска едното хранене(кашата след обяда)Вчера ми се случи,че вместо в 18ч. да я де се събуди,то по скоро аз го събудих в 20ч,защото иначе ще стане много късно за последното ядене,което по принцип е в 21ч-21.30ч.
И много се чудих дали да не пропусна кашата и направо да си му дам млякото,но тогава щяхме да сме на 4 хранения само. И в такива случай се чудя какво да правя?????
Оххххх,нещо много се увъртях,дано сте ме разбрали : Rolling Eyes
Относно бънджито,понеже то ни седи на двора и Влади е с декоративни сандалки и нев си е прежулвал до сега пръсчетата,а ако не бяхме......то такова скачане и забавление пада в него Simple Smile
Данетка честито дипломиране  bouquet
Влади все още продължава да си плаче на сън без да се буди и винаги е по едно и също време.
А да ви попитам и нещо за водата,по-какво количество вода изпиват вашите деца?
Защото моя малчо не мога да разбера лигави ли се или наистина е жаден,но като му дам шишето с вода и го пресушава.Изпива по две шишета вода,това не е лошо,знам,но исках да питам и вашите мъничета ли са толкова жадни или Влади май ми се лигави  Confused

# 684
Щом не се буди- значи не е гладен. Нищо няма, че понякога ще яде 4, а не 5 пъти. За водата- максимум 100- 150мл. изпива.

# 685
TDI, Благодаря ти...
Ако ти остане врвме, какво и защо даваш, мерси предварително!

# 686
Анета Морфова, много неприятно, да оздравява бързо бебочката  Hug
Вода почти не пие, аз й тикам шишето да изпие по 60-70 мл на ден най-много Sad

# 687
Здравейте момичета и ние сме на 6 хранения с АМ ,вече месец откакто съм захранила и не иска това дете никакви пюрета зеленчукови,плодови каши нищо ,хапва две - три лъжички и стиска уста ,плаче,плюе и неще.Сега съм ги спряла от два дни,вече незнам какво да правя

# 688
Здравейте.....
нашето хранене с АМ е от по 180мл ,понякога дори не ги изпива  newsm78
Вода си пие на ден около 150мл..... Марти си изгради един режим за сън по обед-всеки ден около 13,30-14ч спи и си прави най-малко по 2 часа сън  Laughing   през деня спим-нощно време се въртим  Laughing Laughing

# 689
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
TDI, Благодаря ти...
Ако ти остане врвме, какво и защо даваш, мерси предварително!

Превантивно давам само Био Гая, когато вече има разстройство давам лечебна Хумана, Смекта, а за повръщането има един ацетат, в аптеката ще ти кажат точно как се казваше, сиропче е с нарисуван лимон на шишето, или капки Вомитосхил, има и свещички Вомитосхил, ако много повръща. Ако детето започне да се отпуска, да става поспаливо, води го в болница, то всъщност още при първите признаци трябва да отидете на лекар, ще ви изпишат това, което ти написах по-горе. Вече ако ви приемат в болница, недай си Боже, там ще ви направят вливания на соли и други неща, може и АБ да започнат. Много е опасно за малките деца, ние големите можем да го изкараме вкъщи на легло, някои дори и на крак, но за децата е много опасно, наистина. Не искам да ви притеснявам, но трябва да се взимат навременни мерки, защото при тях нещата се развиват много бързо  Peace 
Скрит текст:
Аз съм разказвала как от 13ч. като ми се обадиха да го взема от ясла, че повърнал веднъж, до 22ч. беше повърнал 4 пъти и не знам колко пъти разстройство, отидохме в частен МЦ, където ни направиха вливания и ни пуснаха да си ходим към 24-1ч., за няколко часа беше добре и сутринта пак започна отначало до 9ч. сутринта беше като трупче в ръцете ми, не реагираше, беше като в безсъзнание... с линейка в болница и след 3 дни на системи си отвори очичките  Cry 
Пак казвам никой не искам да плаша, споделям, за да се вземат навременни мерки и да не се налага на никой да постъпва в болница  Hug

Буби (от батко й тръгна и всички така й викаме)  Joy  пие по 200мл. вода на ден, голяма е жабка и плаче със сълзички, да  Peace

Общи условия

Активация на акаунт