Испански сериали - Тема 5

• 147 982
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Някой знае ли дали първата серия от третия сезон на Велвет вече може да се свали отнякъде? Praynig

# 556
  • Варна
Някой знае ли дали първата серия от третия сезон на Велвет вече може да се свали отнякъде? Praynig

Да, гледах я или в seriesblanco, или в pepecine

# 557
Nymphadora,  и от мен благодарско за инфото Simple Smile Очертава се се пак интересен сезон   Peace
Мистериите на Лура има ли го някъде със бг. суб? Заинтригувах се. Досега някак съм го подминавала... 

# 558
Здравейте! Скоро попаднах на един испански сериал с участието на Йон Гонсалез,Bajo Sospecha / Под подозрение (2014). Ако някой е гледал този сериал и знае от къде мога да го сваля, моля информирайте ме. Благодаря  Ви предварително! Simple Smile

# 559
  • в града на атомното слънце :)
Здравейте! Скоро попаднах на един испански сериал с участието на Йон Гонсалез,Bajo Sospecha / Под подозрение (2014). Ако някой е гледал този сериал и знае от къде мога да го сваля, моля информирайте ме. Благодаря  Ви предварително! Simple Smile
Тук www.bukvi.bg има субтитри. А сериите са в замунда.

# 560
Запис за темата.

# 561
Дали ще има превод на втори сезон от Gran Reserva?

# 562
http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrent-detai … bb8ba14a8fb8aacba
iима качени до 5 епизод с превод, а в http://bukvi.bg/ има субтитри  за 6 и 7 епизод 2 сезон Grinning на сериала El principe-мн готин

# 563
Искам информация откъде сваляте преведен Велвет, т.к. в За му над го има преведен само до 10 епизод на първия сезон. Много ми хареса филм че то. 

# 564
  • в града на атомното слънце :)
Искам информация откъде сваляте преведен Велвет, т.к. в За му над го има преведен само до 10 епизод на първия сезон. Много ми хареса филм че то. 
Толкова са преведените епизоди до момента.

# 565
 BlushНе знам къде да си задам въпроса,затова се обръщам към вас.От 2 седмици по БНТ върви едно приятно италианско сериалче"Музика в сърцето".Някой може ли да ми  подскаже дали има тема,където се пише/коментира? newsm78

# 566
Толкова са преведените епизоди до момента.
А информация кога ще продължи превода? Съжалявам,  че не знам испански език.

# 567
BlushНе знам къде да си задам въпроса,затова се обръщам към вас.От 2 седмици по БНТ върви едно приятно италианско сериалче"Музика в сърцето".Някой може ли да ми  подскаже дали има тема,където се пише/коментира? newsm78
има тема за итал. филми и сериали, ще я потърся по късно и ще ти пиша.Даже са две теми.

# 568
Здравейте.Бих искала да ви предложа две сериалчета като съм сигурна че ще ви харесат много.Tiempo entre costuras със страхотната Адриана Угарте и B&B с Белен Руеда.Поздрави.

# 569
  Tiempo entre costuras много ми хареса. А откъде може да се изтегли B&B?

Общи условия

Активация на акаунт