Ясновидци/врачки - тема 24

• 127 384
  • 739
  •   2
Отговори
# 75
Ох, опитвам се да се сетя.  Laughing Мисля, че Веска беше. Но пак казвам - не мисля, че притежава особени таланти Grinning

Веска, да.Обсъждана е преди време, естествено.
bad_fever e напълно точна в казаното за нея.Лелята е пълен вятър.

# 76
Леля ви Веска е умопомрачителна.Нареди ми едни карти,все едно пасианс си реди и каза,че всичко до три месеца ще е ок.Не стана до три месеца,нито стана,както тя предрече.
Само че тая лелка ми запази телефонния номер и ми звъни да ме пита за разни лекарства как действат,хубави ли са,как да ги пие,щото комшийката ги пила и и минали всички болежки.Обаче да не мислите,че леля ви Веси се набутва.прозвънява ми и затваря.Докато един ден ми писна и казах,че е сбъркала номера.

# 77
Умилително и винаги на ниво!Както и самият факт, че приема в леглото си.Другаде няма къде да приседнеш, та  да научиш какво няма да ти се случи.

# 78
Ах,да,а у тях е да запретнеш полите и тогава да влезеш.

Представи ме и на брат си,и на дъщеря си.Абе,изобщо станах семейната им приятелка,докато не и отрязах квитанциите.

# 79
Очевидно е същата Веска  Laughing

# 80
  • Под Слънцето
nikiki11 , човече няма време, честно. и се занимава с астрология съвсем любителски. от време на време се виждаме и ме ошашква с няколко изречения.

---
Раян...

# 81
Ох, опитвам се да се сетя.  Laughing Мисля, че Веска беше. Но пак казвам - не мисля, че притежава особени таланти Grinning

Веска, да.Обсъждана е преди време, естествено.
bad_fever e напълно точна в казаното за нея.Лелята е пълен вятър.Не попътен.

# 82
  • София
        Надявам се, все пак, да има някаква технология, която да отчита не моментното състояние на чакрите. И все пак - да се говори за апаратура, която наистина би могла да покаже кой кой е и с какви способности е? Има такава, но тя се пази в тайна. Явно не е Деян с неговата камера.
        Съгласна съм, че радиестезията е доста успешен метод за отчитане на стойности, медицинска диагностика, гео патологични стойности, прогностика на минало и бъдеще. Но най-важния фактор е човекът, който извършва това. Трябва много опит и навлизане в алфа ниво, което изключва грешката на личното мнение и енергийно, много добро състояние на човека, който измерва.
За моментното състояние на чакрите-и аурокамера и радиестезичен апарат вършат чудесна работа.  Peace
Съгласете се обаче, че след преживяно яко щастие или неуспех няма как да дадат много обективни резултати. Предвид, че не всеки има безплатен достъп до аурокамера си е доста скъпо да се посещава няколко пъти.
Радиестезията е друго. Всеки може да я научи. Не твърдя, че е лесно. Но за сега е по-евтино (пак с уговорка при кого се ходи), а и току виж си открил призванието си.  Simple Smile
Алфа нивото. За кого е проблем?  newsm78 Там няма лично мнение. Има само 3 посоки на въртене.
И какво значи много добро състояние на човека, който измерва? Ако аз съм болна, значи ли, че не мога да си определя лекарствата, които макс. ще ми помогнат?  Peace

# 83
Мале колко сте изписали   bouquet Сега да споделя нещо което много ме озадачи : в събота една приятелка ходи при Богдана от Перник и и беше наговорила един куп глупости и абсолютно не верни
неща , нямащи нищо общо с действителността. Не знам какво да мисля вече , аз като ходих ми обърна чашата и започна да говори без да ме пита нищо , позна на 100% настоящето , характер , че даже и болести на хората около мен , а защо при нея се получи така нямам обяснение.Ако някоя от вас е ходила при нея моля да сподели , че аз много си чакам и надявам на нейната прогноза.
Ти не беше ли доволна, че ти е познала?
Нещо друго ли очакваше?

При мен засега прогнозите на Богдана са си на 100% наопаки. Тя видя скорошното развитие в любовта и почна да ме плаши с магии, че ако не ми ги развали, нямало любов да завъдя, но ако ми ги развали и ми направи амулети, до 40 дни ще намеря любовта на живота си и повече пустош в любовта докато ходя при нея няма да видя. Просто пропусна, че това, което видя за след 40 дни, вече беше станало, та не й мина номера при мене.
Не се заблуждавай. Тая жена вижда точно толкова, колкото да си продаде амулетите и водите. Като намислих въпрос и тя вика "о, ще стане, ще стане." И като се усмихнах ми прочете мислите и наплашено попита: "ама ти нали за работа премисли" викам й "не, за личния ми живот" и тя вика: "о, ама там няма са стане докато не те пречистя"  Grinning

Последна редакция: вт, 03 юни 2014, 10:00 от below the surface

# 84
Здравейте   bouquet Нова съм тук и бих искала да попитам дали някой е доволен от Албена Борисова. Гледа по скайп, по принцип, но ми предложи лична среща днес понеже била в София. Чудя се какво да правя. Ще съм много благодарна за бързи отговори, защото както казах срещата ми е днес а нямам никакъв опит с ходене по врачки.

Това и е сайта http://karla.dir.bg/_wm/diary/?df=46&dflid=3

# 85
Здравейте   bouquet Нова съм тук и бих искала да попитам дали някой е доволен от Албена Борисова. Гледа по скайп, по принцип, но ми предложи лична среща днес понеже била в София. Чудя се какво да правя. Ще съм много благодарна за бързи отговори, защото както казах срещата ми е днес а нямам никакъв опит с ходене по врачки.

Недей, човече....Just....no.
Когато това чудо бе на мода и се събличаше пред камерата в скайп, докато дрънкаше пълни глупости, таксувани като предсказания, доста бе обсъждано в по-ранните теми, които можеш да провериш за детайли.Слава Богу, вече 15те му минути минаха  и въпреки че периодично отдавна обсъжданите майсторки изскачат отново отгоре   като в пералня , въртяща мръсно пране, тази  "предсказателка" е в заслужена забрава.
Впрочем, накрая на периода на кратката си слава, почна изобщо  да не се появява на уречените  скайп срещи, за които предварително  изискваше да получи пари с банков превод , за да се насрочат.После се оказа, че я погнали от НАП.Една съфорумка пък споделяше как задържала нейни вещи и я заплашвала как щяла да я " подреди" с магии и т.н.Хвалеше се сама по разни форуми.Абсолютно жалка картинка.

Последна редакция: вт, 03 юни 2014, 10:59 от ryannn

# 86

Когато това чудо бе на мода и се събличаше пред камерата в скайп, докато дрънкаше пълни глупости, таксувани като предсказания, доста бе обсъждано в по-ранните теми, които можеш да провериш за детайли.Слава Богу, вече 15те му минути минаха  и въпреки че периодично отдавна обсъжданите майсторки изскачат отново отгоре   като в пералня , въртяща мръсно пране, тази  "предсказателка" е в заслужена забрава.
Впрочем, накаря почна и да не се появява на уречените  скайп срещи, за които предварително  изискваше да получи пари с банков превод преди да се насрочат.После се оказа, че я погнали от НАП.Една съфотрумка пък споделяше как задържала нейни вещи и я заплашвала как щяла да я " подреди" с магии и т.н.Абсолютно жалка картинка.

Благодаря. И на мен ми се стори странно това за личната среща и то на бензиностанция  Shocked

# 87

Впрочем, накаря почна и да не се появява на уречените  скайп срещи, за които предварително  изискваше да получи пари с банков превод преди да се насрочат.После се оказа, че я погнали от НАП.Една съфотрумка пък споделяше как задържала нейни вещи и я заплашвала как щяла да я " подреди" с магии и т.н.Абсолютно жалка картинка.

Благодаря. И на мен ми се стори странно това за личната среща и то на бензиностанция  Shocked

Купи си бензин с тези пари и карай  в обратната посока.

# 88
А Мис Бонева отговаряла ли е на някого скоро? Аз й писах, но за сега нищо  Sad

# 89
Здравейте,  bouquetза новата темичка!Да ви попитам някой може ли да ми каже Керанка от Добрич на какво гледа и колко парички взима?Благодаря Hug

Общи условия

Активация на акаунт