Там няма лично мнение. Има само 3 посоки на въртене.
Сега да споделя нещо което много ме озадачи : в събота една приятелка ходи при Богдана от Перник и и беше наговорила един куп глупости и абсолютно не верни
Нова съм тук и бих искала да попитам дали някой е доволен от Албена Борисова. Гледа по скайп, по принцип, но ми предложи лична среща днес понеже била в София. Чудя се какво да правя. Ще съм много благодарна за бързи отговори, защото както казах срещата ми е днес а нямам никакъв опит с ходене по врачки.
Нова съм тук и бих искала да попитам дали някой е доволен от Албена Борисова. Гледа по скайп, по принцип, но ми предложи лична среща днес понеже била в София. Чудя се какво да правя. Ще съм много благодарна за бързи отговори, защото както казах срещата ми е днес а нямам никакъв опит с ходене по врачки.
Нова съм тук и бих искала да попитам дали някой е доволен от Албена Борисова. Гледа по скайп, по принцип, но ми предложи лична среща днес понеже била в София. Чудя се какво да правя. Ще съм много благодарна за бързи отговори, защото както казах срещата ми е днес а нямам никакъв опит с ходене по врачки. Препоръчани теми