Ясновидци/врачки - тема 24

• 127 925
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
 Grinning Преди години ходих при Ангелина от Люлин. Жената къща си строеше, а какви опашки бяха само.

# 256
Цеца и при мен видя планини, точно трички... И, че от нещо се страхувам, ма нз от какво... Какво съвпадение!  Laughing

# 257
За Цеца още се двоумя дали да звънна. До сега се видях само с Боряна Ангелова (0888 990901 Skype: boriana.angelov) - радиестезист е, работи с махало. Споменах я по-рано в темата. Позна кои чакри са ми блокирани и аз си го чувствах - например нещо като стягане в корема и други области където каза (същото беше и при една приятелка). Взема 25 лева на сеанс. От както ми направи изчистването на чакрите се чувствам по-леко, като в безтегловност. Коремът ми вече не е твърд като камък и едва ли е съвпадение защото преди това няколко месеца все беше твърд и дори ми се появяваха фантомни алергии към нетипични храни които съм ядяла винаги.

Проблемът е, че се чувствам празна, но тя каза, че това било нормално след изчистване и трябвало да мине време. Въпросът ми е като са ме изчистили, то как да се заредя с положителна енергия и мисли? Може би трябва нея да питам, но не знам дали прави енергийна защита. Знам, че темата е за врачки, но не видях подходяща и затова умолявам ако някой знае някой който е добър в енергийната защита или зареждането с положителна енергия и рейки в София да споделя опит! Преди време много ми помогна позитивното мислене и утвърждавания но в поседните месеци нещо не ми се получава онова чувство на еуфория и радост от живота.

Специално искам да питам за следните познават ли и дали чистят магии: Вили-Пиротска, Марина-Графа, Ина-Женския пазар и по-добри ли са от Цеца?

Последна редакция: вт, 10 юни 2014, 22:51 от silvia_po

# 258
За Цеца още се двоумя дали да звънна. До сега се видях само с Боряна Ангелова (0888 990901 Skype: boriana.angelov) - радиестезист е, работи с махало. Споменах я по-рано в темата. Позна кои чакри са ми блокирани и аз си го чувствах - например нещо като стягане в корема и други области където каза (същото беше и при една приятелка). Взема 25 лева на сеанс. От както ми направи изчистването на чакрите се чувствам по-леко, като в безтегловност. Коремът ми вече не е твърд като камък и едва ли е съвпадение защото преди това няколко месеца все беше твърд и дори ми се появяваха фантомни алергии към нетипични храни които съм ядяла винаги.

Проблемът е, че се чувствам празна, но тя каза, че това било нормално след изчистване и трябвало да мине време. Въпросът ми е като са ме изчистили, то как да се заредя с положителна енергия и мисли? Може би трябва нея да питам, но не знам дали прави енергийна защита. Знам, че темата е за врачки, но не видях подходяща и затова умолявам ако някой знае някой който е добър в енергийната защита или зареждането с положителна енергия и рейки в София да споделя опит! Преди време много ми помогна позитивното мислене и утвърждавания но в поседните месеци нещо не ми се получава онова чувство на еуфория и радост от живота.

Специално искам да питам за следните познават ли и дали чистят магии: Вили-Пиротска, Марина-Графа, Ина-Женския пазар и по-добри ли са от Цеца?

Как пък ги нацели:)) при тази от пиротска не съм ходила, но другите две не стават. Марина оисва харакери.. прдсказания-малко и неверни

# 259
  • Под Слънцето
Тва с радиестезията некво модно напоследък.. И аз записах час за четвъртък .. па ше видим   animal085

# 260
http://btvnews.bg/video/video/tazi-sutrin/vrachki-na-promotsiya.html
Днес бях при тази дама. Ужасно объркана съм. Моляяяя, ако някой има мнение за нея, да ми пише.То дадените пари да са хвърлени на вятъра, ама да не се влоши  още повече засраната ситуация. Да правя ли ритуалите или не. Спирам! Каквото ще да става, като некво измамено камилче се чувствам. 
Днес се свързах с репортерката от БТВ, правила този репортаж. Исках да я питам как така са решили да го правят. Случайно. Всеобщото мнение е, че мирише на шарлатания. Но, по неизвестни причини имало и доста доволни от нея. Шах!
Няма ли някоя доброволка от този регион  да се жертва, за да обменим опит, па макар и горчив.

# 261
Някой да е бил при тази Вили от Пиротска? Мисля, че четох някъде, че била в безистена на номер 16. Да не е случайно една стара и съсухрена руса лелка? Като се влезе в безистена първата врата в дясно и после на първи етаж ? Моля, който е ходил да каже дали е същата.. защото ако е тя.. имам много какво да кажа по въпроса..  #Cussing out

# 262
Все пак нещо някой да знае или да е чувал за Нуртен?

# 263
Тц - не става!  Разведена с едно дете, тя ми обясняваше, че см омъжена с две деца. Това и беше първото изречение. Исках да стана и да си тръгна, но пак ме достраша както и при мургавата беззъбка. Но това беше отдавна, много отдавна, може и да се е поошлайфала вече.

# 264
Grinning Преди години ходих при Ангелина от Люлин. Жената къща си строеше, а какви опашки бяха само.

Моля те, ако знаеш дали вече я е построила и сега трябват още пари за обзавеждане. почерпка, ветропоказател....каквото и да е, непременно пиши, хубаво е да ги съберем и да й ги дадем.Не е добре да я  оставим сама да изкатери " три планини", примерно.

# 265
Някой да е бил при тази Вили от Пиротска? Мисля, че четох някъде, че била в безистена на номер 16. Да не е случайно една стара и съсухрена руса лелка? Като се влезе в безистена първата врата в дясно и после на първи етаж ? Моля, който е ходил да каже дали е същата.. защото ако е тя.. имам много какво да кажа по въпроса..  #Cussing out

Когато аз  бях на свиждане при нея, се беше решила в керемидено...или оранжево....трудно определимо, но пък категорично пленително.Явно беше подбрала боя на далеч по-ниска цена от таксата си за врачуване , но пък със същото качество.
Обсъждали сме я преди.Има защо да я оставим да си се боядисва  на спокойствие в безистенната хралупа и да не я прекъсваме.

Последна редакция: ср, 11 юни 2014, 01:35 от ryannn

# 266
# 267

мамарамболина, едно е сигурно- никой не може да бъде категоричен и да отсече дали бъдещето ни е строго очертано или ние имаме силата да го променяме. Няма ка някой да твърди такива неща със сигурност.
изкл. разните циганки-шарлатанки,аз съм споделяла за жена,която преди 20 год ми каза неща,които се случиха сега. Не обърнах внимание тогава,не е като да съм движила живота си в тази посока/ пък и те са лоши/,но когато ми се случиха си спомних,че вече бях предупредена за това.

# 268
Тц - не става!  Разведена с едно дете, тя ми обясняваше, че см омъжена с две деца. Това и беше първото изречение. Исках да стана и да си тръгна, но пак ме достраша както и при мургавата беззъбка. Но това беше отдавна, много отдавна, може и да се е поошлайфала вече.

Нееее. Аз не мисля да ходя при нея, но съвсем случайно преди няколко дни разбрах, че юни месец 2012 г. една жена е пращала мои снимки на тази Нуртен.... Просто ми се иска да знам какво мога да очаквам, колко годишна е въпросната, дали ежентуално е от този тип, който биха ми направили нещо лошо по снимките?

# 269
Зарекох се  да не ходя по такива места, но понеже чакам от три месеца час при Уляна, днес бях при нея. Пак съм объркана, но поне срещу колкото оставиш.

Общи условия

Активация на акаунт