Супер са ви снимките, а последните две са ми любими 
Никола е добре, като гримиран е, но не го боли, нищо му няма
Вчера ожули лакът, но така е като не слуша и прави завои в пясъка

страхотни сте, ей!
Хайде сега газ към следваща дестинация. С вас ще се видим сигурно към края на лятото, като сте станали черни шоколади.
Бързо да се оправя. Ние нашия младеж сме го екипирали с наколенки, налакътници и каска. Следя го да ги слага и съм му обяснила защо трябва да се носят. 

Изгуби ми се от полезрението. Дали вече си имате ново попълнение в семейството? Всичко наред ли е?
Аз за матрак не мога да помогна. В дървената си кошарка малчо има матрак подарен от сестра ми, а в преносимата - съвсем обикновен от Хиполенд беше. Мисля, че антиалергичните са добър избор. Чувала съм че има и двулицеви, което удължава срока на ползване щом го искаш за дълго.
, бяхме я сглобили за едно гостенче, но той като каза че дървената е за бебето и край! Обясних му, че има доста време още - не и не. И така, кошарката му е празна и няма как да я разглобя и вдигна някъде, а той си спи в другата. 
Колко пъти го плясваше вълна и пак така, пък е с едни надуваеми налакътници дето му хлопат...
Сладур!!! Все пак проявява грижовност. 
Почивка трябва!
Мнооооооооого обичам да снимам, особено сега с тези двама образи е голям кеф!

Нали лепихме вече веднъж главата, само след няколко дни я удари на същото място 
, че се отървават на косъм от по-тежки травми. Доста бели коси ми се появиха от тях 
Но само да са живи и здрави, аз ще търпя колкото мога, нали затова съм майка

Винаги е с каска и никога не е протестирал. В дадения случай стана така, че беше с баща си пред блока и му казал, че ще играе с децата, няма да кара. По някое време взел чуждо колело. В това време събирах прането на балкона и го видях, че кара без каска и му викнах веднага да си сложи, а и беше вече късно и казах на баща му да го прибира. Влезнах вътре и след 5мин чух, че реве
) Та така.. Радвам се, че се размина със синьо око и нищо по-сериозно
Аз му обясних, че момичетата раждат като пораснат, а той ще е татко. Много ми се ядоса и се разсърди. А пък днеска си напълни джоба с джанки и ми каза, че ги чака да му се родят от джоба. 

важното е ,че му няма нищо.Моя Ники има три колела не кара нито едно,няма и желание,незнам защо.Но е същия като твоя грам не разбира като му говоря и аз затова нон стоп викам ,крякам след него.Досадна съм знам,но това е единствения начин да го опазя.Ето преди 2 години си разби предния зъб в раклата на спалнята макар,че го държах,но и до ден днешен продължава да скача по тази спалня. 
,много е хубав пу-пу.А малката
чудничка 
Те и децата са най-различни; моя никога не е обелвал и коляно даже (с Пукито без педали де..), ама той е много предпазлив. Пък на познати детенцето направо му скриха колелото, че всеки път се прасва някъде. Иначе определено съм "за" особения надзор от страна на родителя. Втрещих се, когато момчето на батута до нас ми каза, че някои майки плащат за два часа и зарязват децата си (на възрастта на нашите!!), за да идат на мола 
Божидар!
Особено след като малките са ми взели силите..ми идва мнооого добре!Препоръчани теми