Отговори
# 150
MISHANA, пълна ви е програмата Wink Супер са ви снимките, а последните две са ми любими Heart Eyes

Никола е добре, като гримиран е, но не го боли, нищо му няма  Simple Smile Вчера ожули лакът, но така е като не слуша и прави завои в пясъка Rolling Eyes Иначе кара страхотно Sunglasses

# 151
Барбалетка, леле, ужасен инцидент е било.  Hug

Мишанка, радвам се за прекрасното изкарване.  Hug

Аник, ние не сме купували матрак, дадоха ни един почти нов към леглото - подарък са. Но добре е да се вземе антиалергичен според мен. Доколкото знам, тези изкуствените запарват, не е добра идея детски матрак от изкуствена материя. Пружинните и дунапреновите  пък се слягали, обаче според мен децата тъй като не са много тежки, а и все пак ще се ползва матрака няколко години и ще умалее, не е чак такъв проблем.

На Борис е дунапренов, на Мая е с пружини - тя го ползва вече 2 години и не се е променил.

# 152
Благодаря, момичета, за отговорите! Със сигурност ще да е дишащ /антиалергичен/. Аз планирам да го ползва дъъъъъъълго време (живот и здраве), че това му е юношеското легло.

МишанкаHeart Eyes Heart Eyes Heart Eyes страхотни сте, ей!  Party Хайде сега газ към следваща дестинация. С вас ще се видим сигурно към края на лятото, като сте станали черни шоколади.  Laughing

Барбалетка, сега слага ли каска на главата? Дано си е взел поука адашът и да няма повече такива сериозни инциденти!  Hug Бързо да се оправя. Ние нашия младеж сме го екипирали с наколенки, налакътници и каска. Следя го да ги слага и съм му обяснила защо трябва да се носят.  Naughty

И ние тази година ще повторим плажа, но този път на юг. Това с чакането не ми допада особено много, но няма начин. Особено с това кофти и депресиращо време в София...  Sick

Моето гардже си го рпибирам следващата седмица и нямам търпение вече да си дойде, макар че хич не ми е зле да се мотам свободно след работа. Simple Smile

Много хубав следобед на всички и хубаво настроение ви пожелавам!  Hug

П.П. Буболечееее, как си?!?  Thinking Изгуби ми се от полезрението. Дали вече си имате ново попълнение в семейството? Всичко наред ли е?

# 153
Ани, аа тук съм, не съм се изпарила от жегите още  Laughing. 2 в 1 сме още и се надявам още доста да останем така. Не се оплаквам, но този път е доста по-различно и трудно; имам си разни болки, контракции... случвало се е няколко дни поред да не излизам от къщи Rolling Eyes Успях да се топна два пъти в морето, но се връщам превита на две, въпреки че стояхме по час и то само таткото гонеше малкия - аз си лежах... Та така. Икито слушкал ли като те тяма?Simple Smile Аз за матрак не мога да помогна. В дървената си кошарка малчо има матрак подарен от сестра ми, а в преносимата - съвсем обикновен от Хиполенд беше. Мисля, че антиалергичните са добър избор. Чувала съм че има и двулицеви, което удължава срока на ползване щом го искаш за дълго.
И да кажа - моя син вече постоянно спи в преносимата кошара  Crazy, бяхме я сглобили за едно гостенче, но той като каза че дървената е за бебето и край! Обясних му, че има доста време още - не и не. И така, кошарката му е празна и няма как да я разглобя и вдигна някъде, а той си спи в другата. ooooh!
Днес пак ми каза, че вече искал да види бебето и да си играели на плажа на пясъка. Даже донесе лопатките да му ги покаже, че то вижда и чува през дупката на пъпа, ако не знаете Rolling Eyes. Да не казвам, че веднъж се опита да пъхне там сламката на сокчето си и то да опитало..
Мише, приятна следваща дестинация ви пожелавам, весело лято ви се заформи на вас:))
барбалетке, господ го е опазил от някоя по-кофти травма. Дано да го запомни и да взима навременни мерки. Нашия е доста предпазлив по принцип, но примерно все иска да ходи към дълбокото и то без да се държи за никой ooooh! Колко пъти го плясваше вълна и пак така, пък е с едни надуваеми налакътници дето му хлопат...
И последно да кажа, че все още нямаме категорична информация какъв е полът на бебчето Shocked На феталната морфология лекарката каза, че има "по-големи основания да кажа, че е момче". Беше седалищно все още и толкова успя да види. На следващата консултация обаче, моята лекарка видя под два ъгъла и двата пола, уж беше главично вече и надупено и разкрачено...Направо не знам какво да си мисля вече. Баткото на втория преглед още беше развял гордостта. newsm78

# 154
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте,

Да не казвам, че веднъж се опита да пъхне там сламката на сокчето си и то да опитало..
Joy Сладур!!! Все пак проявява грижовност. Heart Eyes

И последно да кажа, че все още нямаме категорична информация какъв е полът на бебчето Shocked
Еееее, нали ти казах момиченце, не го мисли ! Blush  Mr. Green
Иначе гледай да си почиваш...тези контракции наистина бяха много неприятни..Постоянна болка и умора. Аз ги имах до края...,въпреки,че пиех двойни дози магнерот. ooooh! Почивка трябва!

Ani,сигурно така ще стане със срещата, защото после ще стягаме дестинация -Китен  Whistling   superuu
Варненки , никакви ги няма в темата?! Мислех,че ще може да се видим на тяхна територия... Thinking

Благодаря за хубавите думи относно снимките!  Hug Мнооооооооого обичам да снимам, особено сега с тези двама образи е голям кеф!  Heart Eyes Mr. Green

Хайде до скоро....ще пиша надявам се от Варна! Hug Hug Hug

# 155
bubolechence, готви се за изненада значи Simple Smile

За предпазливост вкъщи изобщо не може да става дума Crazy Нали лепихме вече веднъж главата, само след няколко дни я удари на същото място Rolling Eyes Изобщо не се пази, а лошото е, че малкият хич не му отстъпва в това отношение.. И той беше с контузен крак, 5 дни не можеше да ходи, но не спира да се катери къде ли не #Crazy
Благодаря на Господ Praynig , че се отървават на косъм от по-тежки травми. Доста бели коси ми се появиха от тях ooooh!
Не ми се мисли като пораснат какво чудо ще е  smile3511  Но само да са живи и здрави, аз ще търпя колкото мога, нали затова съм майка  Crazy

# 156
Но само да са живи и здрави, аз ще търпя колкото мога, нали затова съм майка  Crazy

Барби, може да ти прозвуча грубичко, но не ми е това идеята и не искам да те обидя по никакъв начин, но аз си мисля, че сме майки не за да търпим, а за да ги предпазваме такива неща да не им се случват. Все ми е на акъла, че ако е бил с каска, намаше да има такива поражения, или поне не в такива размери. Вярвам, че сте го убеждавали да си сложи каска и той може би не е искал. Моето дете кара едно много бавно колело, никак не е опасно и въпреки това, държа на това да е с каска и я убедих даже, че е модерно.  Peace

Мишо, много сте хубави всички. Ти мохито или лимонада пиеш?  Wink

Буболече, много мил и грижовен батко ще е.  Heart Eyes

# 157
Няма за какво да се обиждам Peace Винаги е с каска и никога не е протестирал. В дадения случай стана така, че беше с баща си пред блока и му казал, че ще играе с децата, няма да кара. По някое време взел чуждо колело. В това време събирах прането на балкона и го видях, че кара без каска и му викнах веднага да си сложи, а и беше вече късно и казах на баща му да го прибира. Влезнах вътре и след 5мин чух, че реве Rolling Eyes , но реших, че просто не иска да се прибира (всеки път се прибираме с рев Crazy ) Та така.. Радвам се, че се размина със синьо око и нищо по-сериозно Praynig
Иначе моите бесове просто няма как да ги предпазя от всичко, колкото и да искам. Има деца, на които не е нужно да им повтаряш по 100 пъти и да ги още толкова да ги предупреждаваш, а разбират от 1 дума. Моите не са от тях Confused Повтарям, предупреждавам, обяснявам и пак си знаят тяхното. И когато се пребият ми иде дори и аз да ги нашамаря, толкова ме е яд на тях, че изобщо не ги и съжалявам Embarassed

# 158
При нас пак стават актуални страховете... нощем се буди и иска да го пазим, страх го е от "нещо грозно".

Вече няколко пъти му посочвам навън бременни жени и му обяснявам, че лелята в корема си има бебенце и ще си го роди. Той милия много се въодушеви и много иска и той да си роди бебенце.  Crazy Аз му обясних, че момичетата раждат като пораснат, а той ще е татко. Много ми се ядоса и се разсърди. А пък днеска си напълни джоба с джанки и ми каза, че ги чака да му се родят от джоба.

# 159
Здравейте кукли Hug

Ние до София не стигнахме,таткото ни си дойде,ноооо ви благодаря много,много уникални сте,веднага на помощ Grinning Heart Eyes

Барби,ужас Sadважното е ,че му няма нищо.Моя Ники има три колела не кара нито едно,няма и желание,незнам защо.Но е същия като твоя грам не разбира като му говоря и аз затова нон стоп викам ,крякам след него.Досадна съм знам,но това е единствения начин да го опазя.Ето преди 2 години си разби предния зъб в раклата на спалнята макар,че го държах,но и до ден днешен продължава да скача по тази спалня.  ooooh!
Просто е по-палав и супер енергичен.
Ние сме добре иначе още три дена и съм в отпуска и заминаваме на море,багажа е стегнат и чака Laughing

Мишанка,страхотни сте.Нестор вече е като голямо момче Heart Eyes,много е хубав пу-пу.А малката Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes чудничка

# 160
Барби, добре те разбирам, въпреки че имам само един бяс вкъщи. Само мога да си представя какво е с двама.

Да ви се похваля, моето голямо момиче вчера добави още една годинка и вече е на 6.  Heart Eyes
Днес ми е много спокойно. Цяла сутрин разглеждат подаръци и никой не ме е търсил за нищо.  Laughing

# 161
БебО, да ти е жива и здрава каката, все така да те радва и много поводи за гордост да носи на цялото семейство!   bouquet newsm59

# 162
Ох, Господ да ни ги пази дечицата, с каски, без каски... Praynig Те и децата са най-различни; моя никога не е обелвал и коляно даже (с Пукито без педали де..), ама той е много предпазлив. Пък на познати детенцето направо му скриха колелото, че всеки път се прасва някъде. Иначе определено съм "за" особения надзор от страна на родителя. Втрещих се, когато момчето на батута до нас ми каза, че някои майки плащат за два часа и зарязват децата си (на възрастта на нашите!!), за да идат на мола Shocked
бебо, надявам се да стане така както казваш с нашия батко, но не мога да съм сигурна до момента, в който не се роди бебето. Иначе наистина показва заинтересованост и грижливост засега. Веднъж каките му като дойдоха и се втурнаха да ми галят коремчето, а той застана пред мен разкрачен с разперени ръце и вика: Ааа, това е моето братчеееее!  Rolling Eyes
Да ви е жива и здрава каката, само поводи за радост и гордост да ви дарява!
Заведението как е, върви ли? Обожавах дебелите тихи сенки на търговищките кръчмета Blush
Облаче и моя син ме е питал дали няма бебенце в неговия корем Laughing Интересното е, че в началото още докато свиквах с идеята за новото човече, майка ми му е казала, че ме боли коремчето и затова не мога да го вдигам. Побърка се детето - какво ми било, болна ли съм била, искала ли съм водичка, колко много го боляло и него коремчето... И тогава му казахме, че не съм болна, а трябва да съм внимателна, защото вътре има ново бебче и за да не се нарани то трябва да се пазя. Ами коренна промяна! Успокои се, че не е нищо нередно и почна да възприема факта, че ще има конкуренция за вниманието ни. По-нататък - времето ще покаже. Simple Smile

# 163
  bouquet за запис

# 164
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здрастиии от Варна!

Тук времето е чудно.. В 9ч. вече не се диша...Голяма жега е, но ние обикаляме из Морската и си намираме занимания, докато таткото се наработи. Mr. Green Вече сме навестили по веднъж делфините и зоопарка  Mr. Green Даже Нени успя да кръсти и един делфин, който му взех-Божо  hahaha Божидар! Joy

Оле, на плажа съм почитател на ''мохитото''  Peace Особено след като малките са ми взели силите..ми идва мнооого добре!
А на теб да ти е жива и здрава каката! Да порасне голямо и разумно дете, което да ви радва с успехите и начинанията си!

Облаче, явно доста се е наплашил от това ''нещо'' Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт