Отговори
# 135
Ani, личи си, че сте изкарали чудесна почивка Peace А децата са прекрасни Heart Eyes

# 136
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Ani, мноооооооооооого яки снимки! Много сте готини всички! Децата са толкова пораснали Прекрасниииии!
Я, кажи как беше на бънджито? Хареса ли му? Аз от известно време се чудя дали да не го пусна,че желанието му е голямо. Mr. Green
А, относно фигурите си мисля,че ще му харесат всички! Mr. Green

# 137
# 138
Привет! Как сте?
Оставихме децата при свеки. На 450 км са и ми е много мъчно, но те си изкарват страхотно Wink

# 139
Здравейте мацки готини. Hug Hug

Леле каква буря е било при вас Tired.Аз преди няколко седмици ,когато имаше градушка тъкмо се прибирахме с Ники и оставих колата пред входа не в гаража и като взе да вали слезах долу да я прибера ,но от бързината добре си застъргах огледалото в гаража и го счупих де Mr. Green,та опазих стъклото от ледовете,но замина огледалото.Така че ,сега многоооо внимавам и я прибирам в гаража.

Ани,отивам да разглеждам снимнки Peace

# 140

Здрастииии на всички!

Бобинкаа, не се притеснявай, по-малкото зло е било.
Нени си е насадил някакъв страх от времето, откакто беше тази буря с градушката. Сега като види,че идват облаци, задухва вятър и ще вали хваща ме ръка и казва,че иска да бъде прибран и да е вкъщи. Shocked Пък, ако има и гръмотевици... ooooh! става още по-сложно. Надявам се да му мине бързо!

Аз да се похваля,че ще ни ''огрее' и за варненския регион..., та най-вероятно от 27-08.08 ще сме във Варна!
Много ще се радвам да споделям разходките с варненската дружина! Mr. Green Hug Hug

skorpi, свекито ще се справи ли и с двамата сладури? За колко време ще са там?

# 141
Мами от София,помагайте Laughing
Края на тази седмица мъжо иска да ходим при него във София.Трябват ми хотели или квартири в близост до центъра,на нормални цени.Също инфо за таксита,защото мисля да пътувам с автобус с колата не ми се рискува на това натоварено движение там,а и паркиране.
 Hug

Днес така се ядосах #Cussing out,не взеха Ники на градина,щото сме забравили бележката,че е здрав.Бабата отказа да го гледа #Cussing outи от там при другата баба,хиляда обиколки направихме и закъснях за работа естествено и още с влизането ,колегите ми  Close Close Close се размрънкаха.

# 142
Bobinka, ако не е късно вече, ето номер на такси: 0291119.
Mishanka, справя се свеки. Там са и дядо им и прабаба си имат. Пълна къща ))) Вече са отлепили един тапет. Надявам се докато ги вземем къщата да е цяла ))) По план и август ще са там.
Как да ви кача снимки тук?

# 143

Bobinka, кога ще сте в София? До сряда вечерта съм тук, така че мога да съдействам с каквото мога. Peace Иначе питах таткото за някакви по-нормални цени на хотели, но в центъра всичко е доста скъпо. Спомена ми,че в НСА/Спортната Академия/ имало хотелска част, която била много прилична и цените били около 30-40 лв. на нощувка.
Иначе този е в центъра и е на прилична цена:

Ето прилични стаи:
Погледни и тази търсачка може да ти е полезна:

Иначе за такси, аз винаги ползвам 973 2121 Peace

skorpi, Уникални са децата! Дано се справят с предизвикателството! Whistling

# 144
  • Сливен
Здравейте
Гледам в гработо има оферта за София 
Скрит текст:

# 145
Не знам дали не се включвам късно, но за този семеен хотел съм чувала добри отзиви и на много централно място, на скромни цени.

Също, този хотел още от едно време си беше "евтиния бизнес" хотел, където обаче рядко има свободни места. Той също е на доста централно място.

Букинг също можеш да провериш, за оферти в последния момент.

Ако сте в близост до метро и ви върши работа, може да го ползвате с кеф.  Peace

# 146
 ooooh! ooooh! ooooh! Naughty Naughty Naughty Една седмица ни вопъл, ни стон.

Къде стеееееееееее?!?! Simple Smile Явно времето е лятно навсякъде (с изключение на София) и всички са се разбягали...  Whistling

И за да не е само подканващ пост, да взема да ви питам (май з апореден път, ама понеже не помня много)... Simple Smile

Кои младежи от нашите спят в отделно легло (не кошара). На мен ми предстои да купувам матрак за "младежко" легло и се чудя къде има хубави и не особено скъпи матраци...

За феновете на Маша и Мечока да кажа, че намерих мнооооооооого симпатични спални комплекти с образа на двамата в един фирмен магазин на бул. Хр. Ботев и бул. Т. Александров. То е малко магазинче, но има много приятни неща там. Simple Smile

Хайде, лек следобед от мен!  Hug

# 147
 Hug И аз да се разпиша.

Ходим на разходки с Борко и се боря с кака му да чете книгите за лятото и да ми помага повече вкъщи.

Ходихме за половин ден в Банкя - с влак!, което е важното в случая.  Party Пропуснахме си гарата и се върнахме назад, но все пак стигнахме. Много е приятно там в делниците.

# 148
Ани, Никола спи в бебешката си кошара, но е преобразувана в легло "за големи". Наследство ни е, съответно и матракът, не знам какъв е. Много хвалят магнифлекс матраците Peace
 В момента Никола изглежда потресаващо, след като в неделя вечерта се заби в една кола с колелото и без каска. Окото му беше затворено и мн подуто в понеделник, но вече е ок, само е жълто-лилаво.

# 149
Здравейййте,

Ето ме и мен, вчера се завърнахме от първия тур на морето. Докато оправим багажи и чудесии...ще трябва да ги приготвям наново, защото в неделя потегляме за Варна, където ще сме 2 седмици.  Crazy
Много хубаво изкарахме, случихме на върховно време. Децата се позабавляваха, Нени си намери много приятелчета,а Жаки се сдоби с първия си зъб.  Crazy Въобще интензивна програма... hahaha

Ето слагам линк със снимки на който му се гледа:

http://oktomvri2010.snimka.bg/baby/mishana13.543200.33705260

Ani, мисля, че имам идея за матрак...,защото ние поръчвахме специално за малката по зададени от нас размери. Само трябва да поразпитам къде беше това,че таткото се занимаваше с тази дейност. Peace Иначе в акция на Хиполенд предлагат този:
http://www.hippoland.net/akciq/bertoni-matrak-havana-60-120-sm-9-sm-kokos-i-pjana
barbaletka  ooooh! Как е Ники? Лош инцидент е претърпял!
Бобинкаа, успяхте ли да намерите хотел?

Аз отивам да захващам дрехите... Crazy,че в събота сме и на кръщене... Crazy

Последна редакция: пт, 25 юли 2014, 08:22 от MISHANA13

Общи условия

Активация на акаунт