Отговори
# 120
  • Сливен
аууууууууууууу нова тема,аз изтървах и старата  Embarassed
здравейте
на патерица честит рожден ден Ани   bouquet
Не мога да възприема мамата с тази визия и туй то,много ми е гадна и неудобна!!!
Не съм ви чела!  Embarassed
Дени е с варицела ,която лепна от свекито,която си донесе херпес зостер от болницата!  Crossing Arms
Лошото е ,че нито аз,нито големия син,нито мъжо сме карали варицела  Whistling сега броя 21 дни  Crossing Arms
Не съм,видях и вашия пъпчивко във фейса  Hug дано е минало и заминало леко
За обличането - Дени не изявява никакво желание да действа сам,преди като се изпишкаше и се обуваше сам,даже и да е накриво е добре да е самостоятелен,сега отива ,събува се и се обслужва а после идва да го обуваме  ooooh!
А сме много далече от бърсането сам!
Виж носа си го духа сам  Mr. Green
ще се опитам да ви следя без да ви изпускам вече  Hug

# 121
miriams28, леко да минава, пък дано вас ви подмине  Hug

Никола е на АБ от вчера, излезнаха някакви стрептококи в гърлото Rolling Eyes

# 122
  • Сливен
Благодаря!
Последния път и Дени имаше стрептококи,но УНГ прецени,че няма нужда от АБ- "Мамче,стерилна уста няма!Ако е единична колония няма нужда,ако е масивен растеж ,тогава да!След всеки прием на АБ първите 3 дни ще са чисти посявките!След това вече има всякакви бактерии в гърлото! - това беше част от лекцията ,която ми изнесе!
Сега да ви сложа кафенце

# 123
Благодаря за кафето, тъкмо си допивам моето  Simple Smile

Да, знам, че има всякакви бактерии в организма на човек, дори в хомеопатията отричат тези секрети, но гадините са доста и педиатърката (в много краен случай изписва АБ) каза, че тези са много гадни. Погледнах резултата- streptococcus pyogenes. Затова нямаше как да се размине отровата  Confused

# 124
  • В сърцето на моите съкровища...:)

miriams, Радвам се,че ни откри! Благодарско за кафенцето  Whistling
Дано ви минават бързо пъпките и на вас и на Не съм, че в това топло време сигурно е ад! Hug

За обличането, събличането и обуването- Нени се справя относително прилично. В детската са ги научили дори да си сгъват дрешките  Mr. Green Да кажа,че книжките от поредицата ''Франклин'' също имаха принос в тия дейности  Flutter

От вчера с Нени имаме ново занимание... Mr. Green Ограждаме си дните на календара до морето,че всеки ден ме пита кога ще ходим и всеки ден ми казва,че г-жата от градината е казала,че днес било за последно  hahaha Милото ми, явно доста е изморен вече... и няма търпение Heart Eyes

Ани, Непременно идете на Фестивала на пясъчните фигури! Peace Тази година са изцяло приказни герои! Нашите любимци Макуин и Маша и мечокът също  Crazy

Ние изпратихме вчера таткото на  дълга командировка....на морето  Crossing Arms Но май ще имаме късмета преди Несебър да завъртим през Варна за няколко дни  Whistling Whistling Тази година нали съм по майчинство, та да се използва на макс всичко Party Mr. Green

Хайде хубав и слънчев ден!

# 125
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте!  Hug
 Миме, радвам се, че намина, на мен също ми е неудобна новата визия, но това е положението. Дано на вас да ви се размине шарката.  Peace
 При нас Мая се ошари много гадно и преживяхме няколко дни истински кошмар - много висока Т, много пъпки и най-гадното много обриви по лигавиците, цялата ѝ уста е в афти и мехури, не искаше да яде, да пие и дори не можеше да цока, но за щастие само 2 дни, от вчера започна да се подобрява и днес вече е значително по-добре. Още има афти, но поне пийна малко мляко и си поцока. Сега вече чакам да завяхнат пъпките.

За обличането - може, но не иска, същата работа и за обувките, ако е за беля ще се облече и обуе, ама ако се готвим да излизаме - не може. А в детската градина са го научили да пита като ходи до тоалетна и сега чака позволението ми за да отиде, но пък в тоалетната се бърше сам с хартийка (е аз после го замивам или забърсвам и с мокра кърпичка, но все пак може).

Барбалетке, бързо да се оправяте и вие!  Hug

Мишанче, бройте, бройте, пък аз ще завиждам неблагородно!  Laughing

# 126
Мишанка  Hands Clap пак ще си правим компания.И ние изпратихме тати в командировка за две седмица пак ,но в София и като си дойде  още две седмици и най -накрая на море.
Вече едвам издържам на работа,наистина не знам как ще оцеля в този затворен офис 4 седмици Whistling, но на 01.08 smile3508 newsm01  car003  grinning039 cheers

За обличането как действаме:"АЗ,Ники,обличай се след 5 мин тръгваме,той-добре и до там.След малко аз пак Ники,излизам,той добре и пак си играе.След известно време повтаряне на диалога,аз съм с чантата на вратата и му казвам-излизам,чао,той скача,облича се,сандалите и е пред вратата Mr. Green.Та така действаме,е понякога и аз го обличам де,но в повечето случаи го уча сам.

Голям проблем имаме с удрянето,бие редовно,говоря,наказвам,удрям шамарче и пак и пак Tired незнам вече Thinking

Като ви чета с тази варицела  Tired Tired Tired бързичко да се оправяте.
Не съм,много кофти милото Майче,такова сладкишче е Heart Eyes

# 127
  • Сливен
Благодаря за пожеланията!!
Не съм,оправяйте се бързичко  Hug
морето сигурно ще ни се размине тази година Crossing Arms

# 128
Мишанка  Hands Clap пак ще си правим компания.И ние изпратихме тати в командировка за две седмица пак ,но в София и като си дойде  още две седмици и най -накрая на море.
  hahaha Бобинкаа, тия нашите мъже да не са в общ бизнес....Все пътувания и все им съвпадат  hahaha Mr. Green  Whistling

Не съм, вие не се ли отчетохте вече с по едно топване  Thinking  Mr. Green

Добре,че я изкарахме варицелата дружно миналата година зимата  Crazy

# 129
  • Сливен
Лелее,момичета как сте след бурите?
Какво е това чудо това лято не знам  ooooh!

# 130
Хич не беше приятно с децата в колата.. Само минута не ни стигна, за да се приберем. Добре, че поне не се счупи някой прозорец, но пък покрива не е ок. Да не говорим за прането ми и цветята и изобщо 2те тераси бяха леш. Нооо моето са бели кахъри Praynig

# 131
Лелее,момичета как сте след бурите?
....
Такова чудо отдавна не бях виждала...Точно малкият слезе от колата и започна да вали. Голям късмет,защото много се беше уплашил от последвалата буря. Казваше:''Мамо, валят камъни от лед!'' ; ''Мамо, обещай,че няма повече така да вали!'' ooooh! Само се опасявах да не се счупи някой прозорец  Rolling Eyes От това, което видях, бурята е отнесла улука, който беше закачен на кухненската стена  Shocked На съседния апартамент част от мазилката е паднала. 
barbaletka добре,че няма друго по-сериозно. За цветята не се притеснявай...мога веднага да ти пратя прекрасни отгледани теменужки!  Hug

Обадих се след бурята на дядото на Нени да видя дали колата е ок. Има известни поражения, но...това да е.
И за да продължи серията......сутринта ми звъни свеки и казва,че дядото ще закъснее,че трябва да напомпа гумата на колата. Викам-ок! Да, ама-не! Гумата е била спукана, а дядото е успял и да заключи колата,заедно с ключа в нея!  ooooh!
Та, Нени сутринта отиде на детска с такси. Надявам се днес да разрешат казуса,че иначе не ми се мисли.. Crazy

# 132
  • Сливен
Радвам се,че сте добре,това е най-важното  Hug

# 133
Благодаря, Мишанке Hug Днес са добре цветята  Heart Eyes

# 134
Здравейте момичета,

леле какво чудо беше вчера...  ooooh! Добре че нямам кола, че сигурно щеше да е на решето... За щастие нямаме поражения вкъщи (както бяха оставени открехнати врати). Ужас!

Мишанка, за пясъчните фигури (да се върнем малко назад), не бяха точно от любими приказки, а по-скоро от любими анимационни. Само Аладин, Санчо Панса, Червената шапчица и още 1-2 бяха приказки. Всичко останало - Уолт Дисни, Пиксар и другите... Simple Smile Ама лошо няма де, само рекламата трябва да си оправят, че аз наистина очаквах приказки. Имаше и цветни елементи, наистина - шапката на Червената шапчица, оборът (така се казва на руски "шапката" на Маша - не знам как е на български) беше синкав.

Качила съм снимки в нашето албумче. Понеже е скрито, паролата е същата, като за влизане в профила. Simple Smile Ако някой не успее да влезе, да каже. Тук ще покажа само на Маша. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт