Отговори
# 105
Мишанка Hug Hug Hug влюбих се,страхотни сте.

Ние сме бяхме болни на антибиотик,но всичко се размина много бързо Praynig и без усложнения

# 106
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Ха, добро утро,

Малко да ви повдигна настроението:  Party

Мишанка Hug Hug Hug влюбих се,страхотни сте.
Много благодаря!
А какво ви беше,че чак антибиотик? Аз имам усещането,че тази година цяло лято ще има по някой гаден вирус...Нени пак е почнал да подкашля  Crossing Arms
облаче, браво за терпаията! Дано даде очакваните резултати. Peace

# 107
Значи, не знам какво са променяли пак във Форума, но не мога и не мога да открия темата.
Всичко станало едно объркано. Пфу.

Прочетох ви, де.  Laughing

Мишан, много хубаво бебе имаш! Heart Eyes

Буболече, нещо изказванията на учителките не ми харесват.
Много категорично ми звучат някак, не знам.

Ние чак юли ще ходим към България. Ваканцията на Мила започва от 18ти.
Нико ходи два дни вече да свиква в училище. Rolling Eyes
Толкова е малък, сравнен с другите деца ( повечето стават на 5 тази година, има и 6 годишни ).
Леко е притеснен, на 29 септември почва и не знам как ще се оправя сам, особено с тоалетната и събличане и обличане за гимнастика. Мисля го много....

Иначе ми е голям кротушко, занимава се сам с много неща, любознателен е,
но малко е глезльо, хехе. То и в нас е вината, че го третираме като бебе още и само се лигавим. Mr. Green

# 108
Здравейте, момичета! Simple Smile

Ние стягаме багажите усилено вече. Не мога да повярвам, че най-после дойде времето за почивка. Утре сутрин потегляме. Николайчото съм го паркирала в Пловдив да му спестя няколко стотин километра път. Пък и на спокойствие да приготвя багажерията. Simple Smile Много се радвам, че успяхме да се организираме с Мирка и Евичка. И най- вече, че за30 години (във вторник) за пръв път ще посрещна моя изгрев на плажа, както си трябва. Simple Smile Само трябва да се събудя и да стана...  Flutter На връщане сме планирали да минем през Бургас да посетим фестивала на фигурите.  Whistling

Мила, стискам палци на Нико да се адаптира бързо и безболезнено. Той няма ли да е в едно училище с Мила? Евентуално да му е по-леко, като кака му е там.

Ако имаме възможност, ще драснем с Мирка някой ред като стигнем.  bowuu

Много  Hug на всички! Simple Smile

# 109
Ани, да не би да ходите с Аримче заедно на море?   Hug    bouquet

Пожелавам ти хубава почивка.

Мила
, Легео, радвам се, че се обадихте, пишете по-често!  Hug

Аз намерих перфектния начин да си гледам Борко през лятото и да не го пускам в сборни групи.
Скрит текст:
Напуснах работа. Със скандали от страна част от колегите ми и недопустимо поведение. Бих искала следващата работа, която си намеря, да е с нормални хора и хубави хора.  Praynig

Последна редакция: нд, 29 юни 2014, 21:18 от Анонимен

# 110
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте! Първо честито на всички именници, да са живи и здрави и с гордост да си носят името!   bouquet
 Облаче, кофти за работата, но пък поне ще си починеш малко, а и ще си гледаш Борко!  Hug

Мила, дано бързо се адаптира Нико!

Аник, лек път и хубава почивка без премеждия!  Grinning

Ние вчера се завърнахме благополучно от морето, Стоян изкара шарката много леко и дори бяхме на плаж 2-3 пъти, дори времето беше добро.  Laughing
 Аз, благодарение на мъжа ми съм изгоряла на петна на гърба, а на Мая ѝ излязоха 2 петна на бузите, та ще я водим да я видят, вероятно е някоя слънчева алергия. Та това е за сега от нас.  Hug

# 111
Здравейте,
 Ани, много хубаво че сте се организирали заедно за моренцето:) Аз още нямам нито една баня Blush нещо не се чувствам достатъчно добре, за да гоня малчото по плажовете, пък и таткото все на работа... Весели дни ви пожелавам!
 облаче, много е идиотско големи, зрели хора да викат и обиждат колегите си. Ако имат чак такъв проблем с работата ти, то има начини да си го решат съвсем цивилизовано, особено ако в йерархията са на по-висок пост. Сега поне ще си гледаш Борко на спокойствие през лятото.
 Мила, мен категоричността на учителките не ме притеснява, а това че точно тази говори неистини. Нашия също дребнее в сравнение с другите от групата. Дори момичетата са по-едри от него, да не говорим за момченцата с по 7-8 месеца по-големи от него. И добре че на Нико не му се налага да ходи в нашата група - тук, ако не можеш да се облужваш в тоалетната абсолютно сам включително бърсане, да се преобличаш и преобуваш, да се изсекваш и бършеш, да се храниш, си загубен просто. Алтай миналата година не можеше да се облича без помощ, поне не и бързо, и да не ти казвам как съм го прибирала - с панталон на обратно, чорапи на криво плюс натякването как така не можел да се облича сам пък на три години вече Rolling Eyes... Сигурна съм, че при вас ще получи нужното внимние и ще свикне бързо.
Не съм, добре завърнали се, голям късмет че леко е изкарал шарката Стоянчо:)
Легео, Hug
На именниците, честито:)

# 112
  • София
Честито на именниците и от мен!

Ани, Мирче - да си изкарате добре на морето.

Ние ще ходим на море на Ахтопол - както всяка година. Ще бъде едно препускане за децата - трябва да се приберат от Лом единия ден, а на следващия заминаваме за Ахтопол. Миналата година го правихме този преход, но с преспиване с Ст.ЗАгора /пътьом минавахме през Шипка/, но тази година ще е на веднъж.

Гого от вчера е с играчка виола и ми "свири" по телефона. Той докато си беше тук всичко го избиваше я на барабан, я на пиано - сега се е ориентирал към струнните инструменти.

Мила - Гого все още не може да се облича сам - говоря за блузка. С панталонките се оправя, с чорапите до някъде. В градината госпожите му помагат. Както и по - отраканите момиченца. Има едно момиченце от неговата група - живее в другия вход. Тя го е взела "под крилото" си и го "гледа" Mr. Green

Облаче - наслаждавайте се на лятото заедно с Борко. И от все - сърце ти желая да си намериш работа, която да те удовлетворява и финансово и "психически". "Съскащи" колежки и клюкарки има навсякъде - от това няма отърване.

# 113
  bouquet Благодаря ви. Хубавото е, че аз съм спокойна по отношение на това как съм се справяла с работата си. И че имам шанса да намеря място, на което ще се чувствам добре.

# 114
Облаче Hug поздравления Hug,аз работя в ужасен колектив,по точно няма колектив и  те разбирам идеално,да видим до кога ще издържа,че вече ми писва много Crossing Arms

Аничка Hug браво,браво за морето,особено ти се радвам,че ще посрещнеш 1-ви Wink там Laughing

Ние го решихме окончателно на 1-ви потегляме Partyавгуст,нямам търпение,Нико също

Не съм Hug заслужаваш почетна награда Peace,майка героиня си ти Peace

# 115
Облаче, наслаждавай се на лятото значи. Wink

Не съм, видях за вашите проблеми във фейса.
Поне имахте ли хубаво време за плаж? Че моите родители се опитват да ходят, ама нещо им е студено още.

Ани, весела ваканция! Да, Нико ще е с Мила, но тя е на горен етаж и май много много няма да се засичат.

За тоалетната - в момента в градината импомагат, учителката седи с тях там,
но в училище ги оставят сами да ходят. Тоалетните са в коридора и той трябва сам да отиде, да се настани и пр. На този етап това е направо невъзможно. Да не говорим, че все още въобще не казва когато му се ходи. Или се стиска или чака някоя учителка да го забележи, че се стиска.  Tired

# 116
  • В сърцето на моите съкровища...:)

За хората на свободата, за хората на доброто и порива да стигнем до Слънцето с един юлски изгрев.

Milla,  Hug Благодаря ти! Радвам се,че намери малко време да се разпишеш! Ще  се раадвам да е по-честичко  Flutter
Ани, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Пожелавам ти мноооооооооого радости,задраве и осъществяване на всички планове! Весело изкарване на морето и да направиш снимков материал!

Последна редакция: вт, 01 юли 2014, 16:29 от MISHANA13

# 117
Честит рожден ден, Ани! Много щастие и сбъднати мечти!  Hug

# 118
На патерици Честит Рожден ден, Ани! Пожелавам ти всичко най-хубаво! Wink
Ние сме добре. Аз на робота, децата при нашите. Всеки уикенд пътувам, за да съм с тях. Предстои да ги водим при другите баба и дядо за 2 месеца.

# 119
Здравейте, момичета!!!

Много благодаря за красивит пожелания! Simple Smile Hug  bouquet Аз чак сега ги виждам, че обещах да не пипвам компютър по време на ваканцията с изключение на спешни случаи.Simple Smile (сега е спешен случай, за да видя маршрута на разходката ни). Simple Smile

Ние сме добре всичките - печем се кой по повече, кой по по-малко. Младежите ни стопяват лагерите по цял ден, не може да се оплачем. Хахаха... в събота се връщаме и мислим да минем през Морската на Бургас, та бургазлийки, ако имате път по обедно време, ще се радвам да се засечем поне за малко. Мислим да видим пясъчните фигури там. Simple Smile

Много  Hug Hug Hug на всички и до скоро!

Общи условия

Активация на акаунт