Размисли и страсти за деца родени чрез АРТ - 6

• 20 278
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
# 46
Да Фиксче, за плодовитост го ядяхме-имаше разни статии, че помагало. Колко е вярно, не знам.

# 47
  • Пловдив
моите също пият биогая, от болницата ни го изписаха предвид това, че бяха на антибиотик, но не помага особено при единия за ходене по голяма нужда Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 31 май 2014, 19:50 от Gugito

# 48
Gugito, пробиотиците дълго време и без прекъсване се дават, за да видиш полза.
Ако имат много колики, може да им вземете ХА мляко, то е по- разградено и по- лесно би трябвало да се усвоява. Ама питай лекар, че не съм много в час с АМ-а.

# 49
От коликите не може да се избяга. Ние давахме аптамил комфорт и пак имаха и то доста.

# 50
Наде ма   smile3532

Последна редакция: сб, 31 май 2014, 18:20 от sigma

# 51
# 52
Да ви кажа, на моя мъж много добре му се отразява диетата. Трети ден ми прави изненади в кухнята- онзи ден кралски скариди в масло, снощи пържени охлюви в масло, днес не знам. Снимах скаридите, по-късно ще покажа като ги приспим-за изложба са.

# 53
  • UK
Добър деееен Mr. Green
добре дошли на новите мами   bouquet
Мими Hug много ще съм ти благодарна ако ми дадеш схемата, ама аз днес дадох моркова newsm78
Купих пащърнак и сладки картофи Crazy След 3-4 дни ги въвеждам и тях, днес само как излапаха пюрето, даже искаха и още, ама не посмях да им давам повече, че за 1 ден сложих този морков Crazy

Фиксче хубаво, че ме светна за сладкия картоф, аз нали знам, че е картоф и щях да го дам в повече, не като нов зеленчук Thinking
Наде чаршафите са ти супер!!!! Много "бели" да направите на тях  Joy

# 54

Сигме, давам възможност на простака да си покаже всичките способности, пък ааз...аз просто се забавлявам tooth tooth

Кокона, ти и сама щеше да видиш, че сладкия картоф е съвършенно различен зеленчук от обикновенния. Той е оранжев като тиква и като го режеш, е като ряпа твърд. Много е сладък и децата го харесват. Как е ваканцията, нищо не казваш Grinning

Последна редакция: сб, 31 май 2014, 20:16 от Надежда :)

# 55
  • София
ние днес не намерихме личната, имаше дежурна някаква, ама като не я познавам.
та се посъветвахме с една от педиатърките в надежда.
обяснихме и на жената проблема докато той преподреждаше стаята за прегледи.
според нея не е притеснително, но както си и помислих каза невролог и ортопед да посетим.
проблема ни всъщност е че сяда и едното краче се изпъва направо, не изглежда да го боли, ако го заговоря става и хуква да бяга, ама си се изпопритеснихме де.  ooooh!

# 56
  • гр. София
Наде, ама много палави чаршафи сте взели.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  luvbed luvbed luvbed

# 57
  • UK
Бамба, а защо невролог, и аз мисля ортопед сякаш че трябва да се произнесе newsm78
Наде, подписа ти е страхотен! hahaha Ваканцията е супер, само как бързо ми минава времето Crazy
Мими  bouquet
Да попитам, тези картофи (сладките), а и пащърнака са големи, а ние, все още, не ядем по цяло пюре и впредвид това, мога ли да отрежа половин картоф и другата половина да замразя за следващия прием? Или не  е желателно да се замразява и размразява, така зеленчука newsm78 Вие как процедирахте?

Гуги и ние не се разминахме с коликите за жалост  Hug Обаче на нас ни помагаше донякъде Инфакола Peace Биогайа давахме и после спряхме Crazy

# 58
Бамба, а препоръчаха ли ти невролог?
Най-вероятно нищо не е, ама нека го види лекар.

А за теб Стаменов има ли планове?

# 59
Бамба, дано това, което ви притеснява, се окаже нещо супер маловажно. Разбирам прекрасно притесненията ти - треперим над дечицата си и се притесняваме дори повече отколкото е нужно.

Наде, подписа ти е страхотен! hahaha
Mr. Green Mr. Green

Коконче, можеш да отрежеш парче картоф и да го сложиш в хладилника - зеленчуците дълго време издържат в хладилник. Но и във фризера да го сложиш, не е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт