Домакини 40/Време е за коктейли, плаж и море

• 45 208
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • при късмета
Добър вечер!
Вале, много са хубави снимсите. И аз обичам пеперуди, но конете много ми харесаха.
Джейми и вие добре сте се разходили
Хортензия, менискус има само на коляното, другите стави нямат тази екстра. Отговаря за стабилността и движение, нещо като другите връзки(които на коляното са кръстни), но по-здрава и благодарение на него и капачката не маже да се огъне коляното напред. Предполагам, че той си е чупил ставата и не са му обърнали внимание още тогава. Дано сега всичка е наред.
Таз песен, дето пеят комшиите ти, не я знам  Laughing
Контеска  Hug
Калинче, ти сега разбра какво е заквасена сметана, а аз имах проблем със течната и за готвене. Докато схвена, че е едно и също, като я видех в рецепта и я отписвах  hahaha
Вчера правих кекс, шефа поиска, а беше спрял да го яде. Ометоха го.
Тук засвятка и загърмя и тока пак взе да примигва  #Cussing out Уж го оправиха  #Cussing out
Локалния проблем с входа е решен, но трафопоста е много смотан и винаги спира тока при вятър и силен дъжд. Ще ни върнат в каменната ера  Crossing Arms

# 196
Здравейте и от мен! Днес моята майка е рожденничка, но няма да черпя сега, а утре! Денят е за почитане на умрелите!

Вио - лека му пръст на дядото ти!

Лейди - честит ти рожденник!

Ние сме на гости тази вечер, досега правих картичка за това. Не си спомням споменах ли ви за колежката на ММ, на която помагахме да се премести. А на нея сме канени на гости за новия дом. И направих картичка, започнах я късно снощи, ама ме озори оцветяването на печата.
Ето я и нея: 1, 2, 3, 4
Иначе нещо не мога да се разбера с моите яйчници, въпреки че ми свърши ме болят, та се късат. Като се върна спешно ще търся гинеколог. Тук звънях на един, говорещ анлийски, ама бил в щатите. Ще се тъпча с хапове, интересното е, че един ден боли, един не. Луда работа...
Ще излизаме и подарък да купим за новодомците.

# 197
  • София
Добър вечер или добро утро и аз не знам вече, ама е добро!  Hug
Преди час и половина се прибрах и сега седнах да ви прочета.
Вио, моите съболезнование.  Бог да го прости!

Вале, чудесна разходка сте направили браво на вас! Преписах си рецептата и ще го изпробвам това сладкишче, благодаря ти!

Смърфи,  Hug

Джейми, къде е това устие на река Изворска... newsm78. Никога не бях чувала за такава река.

Калинче, губиш ми се нещо, ... newsm78 Къде мааш гащи? Честит празник!

Хортензия, бързо оздравяване! /звучи като от турски сериал... Joy/ Да внимава със спорта този човек и да се пази сега. Менискус е много основна част от коляното, там нещата са сложни, но смятам че всичко е минало добре. Какво направи този човек , че се стигна чак до операция на менискуса, бре...

Контеска  Heart Eyes

Ма-ко , страшно се дразня от тази парвенющина, просто в мен напират едни изключително лоши чувства към определен тип хора. Ненавиждам ги #Cussing out Селски тарикати.

Бяхме до вилата. Много е хубаво, зелено, свежо, птички пеят, видях и щъркели и малки рошави главички на  щръкленца се подаваха от гнездото. Сладурчета.  Беше хубав ден, топличко но вечерта си пуснах парното, захладня доста. Лоша година за сега се очертава, мокра.  По пътя назад през цялото време  към София гледах жестоки светкавици. Нямах апарат иначе щях да ви ги покажа, каква красота имаше в небето. Даже малко страшно изглеждаше.  Сега вече тук заваля, май и град ще удари.
Друго, ами няма.
Лягам си. Утре на кафе! 
 Hug

# 198
Добра вечер и добро утро на вас,

Марче , рапорт приет   bouquet
Драго ми е да те видя  Sunglasses

Смърфи ,честита ти рожденица .Да е жива и здрава много много години

ма ко , какви бяха тези светкавици и дъжд при вас? Лято ли е или есен ?

Хортенизия ,ужас. Понятие си нямам коя е тази песен ,дано са се кротнали по рано  Praynig

Джейми ,така е тъжно е на такива дати. Моят дядо го няма вече 22 години и усещам липсата му винаги ,а баба нито я изпратих ,нито ще го проумея, скоро ,че се е случило на нас . Говорих с майка , добре са с дядо ,но нет не могат и мобилен да прекарат в населелото им място ,но поне има транспорт до града 3-4 пъти в деня и ходи до центъра маман .Иначе домашен телефон и само така се чуваме засега.

Вале, много хубави снимки ,браво на вас.Така го разбираме и ние живота   bouquet

Лейди ,наздраве и на теб  Hug

Лусси, съжалявам за случващото се. Не проумявам човешката жажда за власт и глупост.  Hug Hug Hug

Отивам да пусна детето под душа , мм се върна от работа и след ваната си мисли да си легне рано-рано ,но ще го прикоткам да остане малко с някоя филмче. До скоро девойки   bouquet

# 199
  • София
Добро утро!
Какъв дъжд се изля нощес, какви гръмотевици и светкавици. Аз споменавала ли съм, че ме е страх тръмотевици? Изпитвам ужас и въобще не се шегувам. Започва да ме стяга главата отзад на тила, мога и да се разплача от страх и съм го правила, особено ако сме навън. Вкъщи си пускам външните щори в целия апартамент и няма проблем.

Джейми, и твоите снимки видях, добре сте си изкарали! Embarassed
Смърфи, страхотна картичка, много ми харесва! Дано ти минат болките  бързо!
Марчеее, аз ако имах вила, ех, ако имх вила, нямаше да си помръдвам д-т оттам всеки почивен ден. Поне так си мисля. Ама като си нямам обикалям по общине гори и полянки. Laughing
Днес сме се запътили към парк Рила в Дупница.

Момичета, споделяйте къде се разхождате, моля ви! Всяка идея е добре дошла за всички ни, мисля!

Хубав ден! Hug

# 200
  • София
Добро утро, момичета!

И аз вчера исках да снимам светкавиците, ама ММ не ми даде да отворя прозореца, а през мрежата.... няма смисъл...

Марче, и аз искам вила, ама все не мога да избера, много харесах една в Бистрица, разкошен огромен двор, с пътечките, с пейките, със беседката, дори кладенец има... Красота и на добра цена, но ММ се отказва, че са много стаи - какво ще ги правим, а те са действително много - 12 спални общо + нещата на 1 етаж... казвам му - да махнем 3-тия етаж Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Такъв двор дали ще намерим...

Контеска, благодаря за кафенцето и закуската...

Валенцето. приятна разходка в парка, после ще гледаме снимките Peace

Джейми, хубави снимки Peace

Хортензия - бързо оздравяване на ММ

Смърфи, чесит рожден ден на майчицата ти, да е жива и здрава!

Днес сме на цирк... Горките жУвотни, сигурно са подгизнали след снощния дъжд...

# 201
Добро утро и от мен момичета!
Контеса благодаря за страхотното кафе   bouquet Радвам се, че близките ти в бг свикват със новата ситуация  Hug Жалко е, че на една шепа място, колкото е бг няма покритие на мобилните на всякъде...
Джейми хубава разходка сте си направили! Ще чакам с интерес и разказа ти за днешните мероприятия! Дано имате хубаво време  Praynig
Хортензия щом е изчистена ставата е добре, но наистина със спорта се приключва - ако не си пази ставата отива към изкуствена...Плуването е добре, а другото което се препоръчва е колоездене. Това са спортовете, които не натоварват ставите. Предполагам са изписали лечение за хрущяла. С разходките на кучо и аз съм така, но започнах да харесвам дъжда  hahaha
Ма ко аз знам какво е заквасена сметана, но тук докато разбера, че я има и под какво име се подвизава  Joy а те хората имат на всичкото отгоре и 4 вида в зависимост от масленноста Joy В бг имаме проблем с трафопоста - поставян е преди много години, а с новото строителство консуматорите се увеличиха и по празници редовно оставаме без ток... що жалби изписахме...
Смърфи разкошна картичка! Много си креативна! Благородно завиждам на хора с артистични таланти   bouquet Аз с реализациите по се справям, но от към идеи хич ме няма  Joy Весело купонясване и дано бързо ти мине  Praynig Честит рожден ден на майчицата ти! Много здраве и късмет!

Марче хубав ден си имала   bouquet И в нашата градина се излюпиха пиленца в едната къщичка, дето поставихме с малкия - не знам как се казват тези птичета, но са много красиви - големи колкото врабче, но с жълти коремчета и червени перца по крилете!
Вале хубави разходки си правите! Аз из вашия регион малко съм ходила, а идеите, които мога да дам са далече за вас  Joy Обожавам северното черноморие заради скалите по брега...
Лус ще си имаш твоята къщичка   bouquet Чесно казано и аз не желая къща с толкова спални - то си е хотел  hahaha В бг къщата е голяма и знам как се ремонтира и чисти..., а тук живеем в малка къщичка с две спални и се чувствам много добре. Обичам цирка, имам приятели циркови артисти... Ще си изкарате страхотно!!!
При нас продължават тържествата  Joy Първо празнувахме рд на мм само тримата, вчера пихме по вино с комшиите, а днес ще правим скара на двора с приятелско семейство  Joy
Усмихнат ден ви пожелавам   bouquet

# 202
  • Fort Worth, TX
Добро утро.
сМЪРФИ, КАРТИчКАТА Е МНОГО, МНОГО СЛАДУРСКА.
мОМИчЕТА ВЪВ ВТОРНИК ПЪТУВАМ за Сф.Събота се връщам в Плд.Решавайте бързо, ако искате да се видим.Аз съм на линия всеки ден по всяко време където кажете.

# 203
  • Sofia
Добър ден! Simple Smile
Контес, супер кафенце и компания, благодаря!  Hug
Смърфи, честит рожден ден на твоята мама! Да е жива и здрава!   bouquet

Снощи наистина как призрачно светкаше... В началото когато не се чуваше гръм и светкавици нямаше, само посветляваше много начесто.

Оставих  Гушкан да почива с книжки и сядам с моята, кафенце и сладолед на терасата -
С гледката към Витоша.  Grinning

# 204
  • София
Изкарахме хубаво в цирка Peace

Креми, аз искам да те видя Hug и други ако се присъединят- ще е супер. Твърдо няма да мога само в понеделник и сряда Peace

Много ме разсмя това от фейса:

То не е много смешно....

Последна редакция: нд, 08 юни 2014, 16:25 от luss

# 205
Олеле Лус положението в твоята страна явно е сериозно.
Ма ко при бабите не остава ли шефа с приспиване?
Моя синковец до миналата година ревеше без мен.Сега ме гони и вика:Мамо не те искам в баба.Отивам сам при нея.Вече съм голям.
Джей с тея дъждове сме се запасили с чадъри и дъждобрани и в 2те къщи.
Славче пробвай да й даваш някакъв любим плод или зеленчук на дълги и тънки парченца.Може да стане така.Друг вариант е да ги събереш с едно детенце и да им дадеш на 2 такива парченца.Покрай другото дете може и да прояви интерес.
Опитвам се да ви изчета докато Емо го няма.

# 206
Привет, момичета! Благодаря ви за пожеланията, да ми е жива и здрава майчицата!

Ето и скромна почерпка:

Гостито снощи мина много добре. Момата се беше справила, дадох й две рецепти за риба и картофи, много вкусно беше, но не беше се справила с количеството. Хапнахме по едни детски порции, ама после пийнахме порядъчно.  Laughing
Сега гледаме финала на Ролан Гарос.

# 207
Вио съболезнования! Hug
Лейди ДА ти е жив и здрав рожденника на патерици!
Смърфче да ти и жива и здрава майка ти!
Днес чисти в нас ,с свекъра.Изпрах сто перални и в 2та апртамента.Сега си релаксирам.Чакам да ми доведат детето от морската и да го къпя.Почна градина от четвъртък.
Опитва се да накашля и да му тече носа.За сега е на сироп и спрей за нос.Надявам се с това да се размине.

# 208
  • при късмета
Здравейте!
Днес сме го ударили на мързелуване, ама тотално. Всички се чудим къде да се ражмажем. Аз само се принудих да направя сладкото от ягоди, че ги бях сложила вчера.
Смърфи, да е жива и здрава майка ти! Още много рождени дни да посрещне!
Тити, шефа не иска да заспива, дори като някой от нас двамата липсва. Ако се наложи баща му да закъснее е ужас, защото е свикнал с него да се къпе и ляга. Няколко пъти го водя на село за 1-2 преспивания и после идва и мъжа ми. седи на стълбите до 12ч. да чака тате  ooooh! Няма да си легне и при баба си. Няма проблем да стои с друг човек, никакъв, но вечерта ще е страшно.
Креми, ако си с детето, може да се видим в някой парк. Ние с шефа с метрото и до Борисовата градина може да дойдем  откъм Орлов мост.
Люси и на теб ти е удобно там, може да вземеш Петьо и да поиграят децата.
Стига времето да позволява.
Контеса, радвам се, че вашите са добре
Калинка, приятно ви гости на вас
Марче и ти си поразпуснала
Вале, да разкажеш за разходката. И аз започвам да мисля къде да мърдаме за по малко, като се оправи времето. Ама мъжо все търси някой гьол, че и риба да полови. Не, че с деца е възможно, ама за барбекю и игри има възможност.
Айде неделята мина, довечера на раздумка преди новата седмица

# 209
Привет, момичета!

Идвам да почерпя, днес имам рожденик-малкият син навършва 15г. Кога минаха, не усетих-порастнаха ми много децата! Simple Smile
Много съм уморена, много работа ми се събра тия дни и чакам да мръкне и лягам! Рожденикът днес е празнувал с баба и дядо, че и свекървата е рожденичка, иначе подготвяме купон в петък-не искал днес, че са на училище утре! Досега все на заведение са празнували РД, да видим с тинейджърски купон у дома как ще е!
Смърфче, да е жива и здрава твоята рожденичка!

И за почитателките на бирата-Креми устояваш ли още на диетата без бира?

Общи условия

Активация на акаунт