Вале, много са хубави снимсите. И аз обичам пеперуди, но конете много ми харесаха.
Джейми и вие добре сте се разходили
Хортензия, менискус има само на коляното, другите стави нямат тази екстра. Отговаря за стабилността и движение, нещо като другите връзки(които на коляното са кръстни), но по-здрава и благодарение на него и капачката не маже да се огъне коляното напред. Предполагам, че той си е чупил ставата и не са му обърнали внимание още тогава. Дано сега всичка е наред.
Таз песен, дето пеят комшиите ти, не я знам
Контеска

Калинче, ти сега разбра какво е заквасена сметана, а аз имах проблем със течната и за готвене. Докато схвена, че е едно и също, като я видех в рецепта и я отписвах
Вчера правих кекс, шефа поиска, а беше спрял да го яде. Ометоха го.
Тук засвятка и загърмя и тока пак взе да примигва
Уж го оправиха 
Локалния проблем с входа е решен, но трафопоста е много смотан и винаги спира тока при вятър и силен дъжд. Ще ни върнат в каменната ера
. Никога не бях чувала за такава река.
/ Да внимава със спорта този човек и да се пази сега. Менискус е много основна част от коляното, там нещата са сложни, но смятам че всичко е минало добре. Какво направи този човек , че се стигна чак до операция на менискуса, бре...

Няма да си легне и при баба си. Няма проблем да стои с друг човек, никакъв, но вечерта ще е страшно.