Домакини 40/Време е за коктейли, плаж и море

• 45 211
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • Fort Worth, TX
Да са ви живи и здрави рожденниците.Устоявам, ама друг път.От снощи пак сме се разпили Mr. GreenВсе има някой да ме подкокороса Mr. Green

# 211
  • София
Добра вечер! Heart Eyes
Честито на Смърфината майка, да е жива  издрава още дълги години!  bouquet
Ели, и на твоето голямо вече момче честит празник, да е много щастлив! Hug

Тити, Емо и в Бг ли ходи на градина, няма ли ваканция за него? Laughing
Вио, как сте? Sad

Ние ходихме в парк Рила в Дупница. Хубаво е. Ако отиваш за пикник и игра на децата е чудно. Не предразполага към дълги и изморителни разходки, но е много хубав парк. Решихме там да направим РД на Бояна след двайсетина дни. Така или иначе ще бъдем само ние и още едно семейство с деца, ще се разходим дотам, ще занесем торта и дреболии за хапване, ще поиграят децата.Дано дотогава да са пуснали и водните колелета , че днес ще не бяха.

Последна редакция: пн, 09 юни 2014, 07:35 от Валенцето

# 212
  • София
Добър вечер!  Heart Eyes
Нищо не правя, мисля.  Mr. Green

# 213
Добър вечер!  Heart Eyes
Нищо не правя, мисля.  Mr. Green
И аз . Освен мисленето пиша насам -натам Mr. Green

Последна редакция: нд, 08 юни 2014, 22:22 от Анонимен

# 214
  • Sofia
Добър вечер!  Heart Eyes
Нищо не правя, мисля.  Mr. Green
И аз . Освен мисленето пиша насам -натам Mr. Green
И аз, и аз...  Laughing

Рекох си да ви поздравя с мелодията на звънене на домашния ни телефон... като звънне и забравям да отговоря, така ми е хубаво да слушам музиката.  Wink

# 215
Ели да ти е жив и здрав рожденника!
Вале няма как имам изпити за вземане.А баби и дядо освен да го глезят и разхождат ,на друго няма да го научат.Ходи в една частна .Там поне всеки ден им измислят разнообразни неща.Ще ходи юни и  юли.Август ще почиваме всички семейно.
Реших все пак да почива един месец,че после училище го зове.
Марче и Контеса какво сте се размислили в този час? Simple Smile

# 216
Добър вечер  Hug
Честити рожденици на Ели и на Смърфчето, да са ви живи и здрави   bouquet
Вале, добре сме  Hug Изпратихме дядо, днес беше погребението. Чудех се дали да отида  - знаете, малки деца имам, кърмя, и повечето близки и познати казваха да не ходя. Преди 2 години Ванко като беше бебе почина баба ми, тогава не отидох да се сбогувам с нея, и още не мога да си ги простя. Затова сега реших да отида и мисля, че постъпих правилно.
Та това е около нас.
И наред с тъгата по дядо имаме и мъничка радост - Дея има второ зъбче.
Живот.

# 217
  • при късмета
На мен пък толкова ми се спи, че не мога и да мисля  hahaha Та не се и напъвам, де
Ели, честит рожден ден на порасналото ти момче. Успехи и сбъднати мечти му пожелавам.
Вио  Hug Най-важно е да правиш нещата както си ги усещаш. Щом си имала нужда да го изпратиш си постъпила правилно.
Честито зъбче на Деичка

# 218
Привет! Много сте замислени тази вечер? Кажете да помислим заедно.
Аз се разболях. Нямам глас - или шептя или вия като заклано прасе, кашлям, имам Т.  Красота. Но пък цял ден лежа и чета, голям кеф.
Смърф, жива и здрава да ти е майчицата!
Ели, здраво и щатсливо да расте момчето ти!
Емката има две нови зъбчета, кътници, избиха за едно денонощие и двата. Да обяснявам ли, че не спахме Simple Smile?
Вио, честито и здраво зъбче на феичката. За дядо ти, правилно си постъпила според мен. Човек има право да се сбогува с близките си. Аз съм реалист, бих казала дори циник, не вярвам в тези приказки, че родилка не бива да ходи на погребение или че не бива да й казват за смъртта на близък. Баба ми, майката на тате, почина като бях бременна в седмия месец с Ема. Цялата рода изпаднала в потрес как ще ми кажат. Само мама се противопоставила и ми се обади да ми каже. Аз лежах за задържане и нямаше как да отида, още ми е мъчно.

# 219
Добро утро пак от мен по нощни доби :

Не ми се ляга като знам ,че пак започва седмицата, но цял ден няма никой тук да си бъбря и пиша ли пиша щуротии .  Confused

# 220
  • София
Добро утро!
Вио, и аз мисля, че добре си отишла. Моят дядо почина, когато бях бременна в 7 месец с каката. Но бях в болница, нещо изведнъж бях вдигнала високо кръвно. Не отидох, нямаше как. Но ММ отиде тогава.
Марче, какво измисли след толкова дълго и сериозно мислене, нещо гениално ще да е? Laughing
Контеска,дано ти е лека седмицата! Какво стана с онова хубаво училище за детето, записа ли я и аз да съм пропуснала?
Благодаря за кафенцето, и аз сега седнах с моето!

Дами, да се допитам за нещо. Мария ме тревожи. Вече четвърта нощ бълнува жестоко, става си от леглото и идва в нашата стая. Говори неразбираеми неща и плаче, като че спи, ама и не спи съвсем, защото говори с отворени очи. Много се притеснявам! ММ говори така насън, става понякога, търсил е цветя зад спалняа, за да ми ги подари бълнувайки Laughing, ама не мога да ви разправям какви г е вършил просто. И това винаги след командировка. Но детето ме тревожи наистина. Плаче докато говори. Тя е много емоционална, ама много. По цял ден може да се държи за сърцето и да охка възмутено или пре-щастливо, зависи от ситуацията. И всяка нощ ог 4 нощи го прави това бълнуване точно в 23,20. А кажете ми какво е това?! ММ казва- остави я, ще отмине. Вълнение било, край на учебната година, курс по рисуване, увеличихме съботно-неделните излети, харесва и много, затова. Thinking

Последна редакция: пн, 09 юни 2014, 07:35 от Валенцето

# 221
Добро утро Simple Smile
Честит празник ( макар и отминал) на майката на Смърфи и момчето на Ели.Да са ви живи и здрави  Hug
Вале  Hugне знам какво да те посъветвам,и аз съм от ставащите и бълнуващи и насън такива спектакли съм ми правила на мъжа ми  ooooh!. И аз са се оплача моя дребосък вече става седмица пак всяка нощ се напикава ...
Днес се очертава да е хубаво времето и децата ще са на екскурзия имали по програмата цели 7 из града Simple Smile
Вчера беше интересно за мен и скучно за децата , когато отидохме сутринта имаше кулинарни изложби на различните кухни българска , турска , арменска ,еврейска , гръцка , полска други не помня имаше ли  newsm78 .При турската имаше най -голямо струпване и разнообразие на сладки неща Simple Smile, а на масата на полската стоеше и пушеше една намръщена дама с една чинийка сладкиш Sad
Вечерта имаше танци, но моите дербосъци беше трудно да задържим дълго...
Марче река Изворска се влива в язовир Мандра , тук при нас Simple Smile защитена местност е , постарали са се направили са беседки ,забрана има за риболов, друг въпрос е доколко се спазва.
vio честито зъбче на Дея !
Ставам да видя готови ли са децата , ще ги заведа и ще сядам да чета .Пак ще намина по някое време.

# 222
Добро утро!
Пия си кафето, не мога да се събудя още, много спах.
Вале, за бълнуването и ставането насън-не се тревожи. Аз бях същата като дете, сега само бълнувам. Превъзбудило се е детето, насъбрали са и се повече емоции и затова ги изживява и насън. Мисля, че не е нещо тревожно, хубаво е да я вземете при вас да спи или поне само ти да си при нея. Аз така навремето като сомнанбулствах и майка все идваше да спи в детската, че спалните ни бяха на горен етаж. Веднъж съм тръгнала да слизам, а имахме едно стръмно стълбище, добре, че ме е спряла, сигурно щях да се претрепя.
Хубав ден се очертава днес! Ще излизам по задачи пак.
Слънчев и позитивен ден ви желая! Hug

# 223
  • София
Да, Елинор, когато започне да бълнува спи при мен, а баща и отива в детската стая.

# 224
Добро утро, момичета!
Вале, какво да ти кажа, когато и моята малката е така, и то точно последните 7 нощи. Говори, та не спира - кой какво й взел, бутнал, дал, играл... Беше ми забавно първата нощ, но тя започна и да плаче. Педиатърът каза, че просто детето било много емоционално. Ама аз това си го знам. Та ако намериш отговор, искам го и аз.
Трябва да стана да разходя косматко. ММ днес трябва да го изпишат. newsm44

Последна редакция: пн, 09 юни 2014, 09:20 от Хортензия Мушкатова

Общи условия

Активация на акаунт